close

Objev Čtyři Roční Období Ve Vašem Domě

Přestože způsob stravování se v průběhu let vyvíjel, jídelna je stále ideálním místem pro sdílení nezapomenutelných chvil s přáteli a rodinou. Jídelna je jedna z nejdůležitějších místností v domě; místnost, kde technologie neexistuje a rodiny se setkávají, aby jedli a povídali si, jak strávili den.

Proto jsme si pro vás připravili pár skvělých tipů na dekorování jídelního stolu v každém ročním období. Společnost Estilofina má pro vás připravenou širokou nabídku jídelních stolů, kolekci exclusive – jídelní stoly a židle, a navíc pár skvělých rad o které se právě s vámi chceme podělit.

Jarní Styly

Jaro je vynikající příležitost k osvěžení domácího interiéru přidáním světlých barev a originálních doplňků. Po dlouhé zimě, s prvními teplými paprsky slunce, má každý z nás chuť nahradit šedé dny něčím zajímavým a povznášejícím. Nejvíce přístupným řešením pro vytvoření příjemné jarní nálady jsou květiny. V každé místnosti najděte místo pro vázu, ve které budou živé rostliny, kvetoucí větvičky nebo kompozice vyrobené z barevného papíru, perliček, textilie a nití.

Designový jídelní stůl Bryant

Velikonoční svátky jsou svátky jara a malování vajíček je jednou z nejzajímavějších, živých a tvůrčích tradic. Vyrobte si nádherné dekorace z vícebarevných vajec, sušeného ovoce, vláken a stuh. Z obyčejného papíru si vystřihněte siluety motýlů, ptáků, králíků, vajíček nebo listů. Papírové girlandy jsou nedílnou součástí každých oslav. Na jaře je vynikající příležitost k osvěžení domácího interiéru přidáním světlých barev a originálních doplňků.

Letní Pocity

Terasa je pokračování domu, jehož pohodlí a komfort závisí ve velké míře na přání majitelů a jejich vášní. Pokud v domě máte obývací pokoj, jídelnu, kuchyň, proč nevytvořit totéž v jeho okolí ……… Ať už slavíte narozeniny, nebo jen fakt, že slunce krásně svítí, přesuňte stůl na terasu tak, abyste měli možnost rychlého přemísťování přes otevřené dveře do domu. Využijete tak každou volnou chvilku na pozorování okolní přírody a krajiny. Navíc, stravování na čerstvém vzduchu je mnohem příjemnější než v uzavřené místnosti. Všechno kouzlo je v atmosféře, která je vytvářena vánkem, bzukotem včel nebo odrazem modré oblohy v šálku s čajem.

Pokud jste při vašem domě postavili zimní zahradu, pak vám blahopřejeme! Zimní zahrada jako jídelna nebo zimní zahrada jako letní kuchyň kombinovaná s obývacím pokojem může být úžasným doplňkem Vašeho domu.

Designová trojsedačka Lena

Podzimní Překvapení

Kytice z podzimního listí, podzimní věnce a malé instalace ovoce a bobulí, svíčky a girlandy z listů zkrášlí váš domov. Pokud si chcete vyrobit dekoraci, nemusíte nic kupovat. Během procházky podzimním lesem nebo parkem byste měli pozorně sledovat co je pod vašima nohama, protože tam najdete vše, co budete potřebovat.

Pokud máte v plánu uspořádat večírek pro rodinu a přátele nebo chcete oslavit speciální událost a uvařit fantastické jídlo pro kolegy z práce, myslete na to, že není nad perfektní dojem umocněn dekorací z nejdokonalejších výtvorů přírody.

Podzim je jedním z nejkrásnějších a nejvhodnějších období pro dekoraci. Koneckonců, samotný podzim nám poskytuje vše, co potřebujeme: pestré barvy spadlých listů, všechny druhy zralého ovoce a poslední kvetoucí rostliny.

Designový TV stolek Livid

Zimní Zázraky

Opět je tu brzy nádherné období roku, kdy se znovu setkáme s přáteli a rodinou, abychom si vyměnili dárky, podělili se o krásné okamžiky, vyslechli si skvělé příběhy, snědli nerozumné množství jídla a samozřejmě vykouzlila působivou a dokonalou vánoční atmosféru. Vánoce a Nový rok jsou snad nejkrásnějším obdobím v roce. Girlandy s vícebarevnými světly, které zdobí domy a ulice měst, krásné vánoční stromky a lesklé pozlátko – to vše je již dlouho neodmyslitelným atributem zimních svátků.

Závěsné svítidlo Neutral 40 cm

Právě jsme vám ukázali jak jednoduše a rychle změnit váš domov podle ročního období. Někdy rychle malými změnami dokážeme udělat velké věci. A to je to, co právě možná i vy potřebujete.

Pokud se vám náš článek líbil nezapomeňte se dole přihlásit k odběru našeho newsletteru.

Tags : Čtyři roční období ve vašem doměfacebookjarné štýlyJarní Stylyjedalenske stolyLetní PocityPodzimní Překvapenístoly a židleZimní Zázraky

Leave a Response