close

Vyberte Si Vizuálně Přitažlivé Židle!

Pro rok 2019 začínají vznikat úžasné designérské trendy. Výběrem správných jídelních židlí, které se hodí do moderního designu, můžete získat nové zákazníky.

Kvalitní Jídelní Židle – Komfortní Sezení!

Jedinečný design interiéru je rozhodující pro získání zákazníka. Když se vás hosté rozhodnou navštívit, budou jistě očekávat skvělý kulinářský zážitek a také maximální pohodlí. Jedním z nejdůležitějších kusů nábytku jsou jídelní židle, které umožní návštěvníkům komfortní a pohodlné sezení.

Moderní restaurace začínají mixovat několik designů v rámci jedné restaurace. Kombinací různých nábytkových stylů, barev a vzorů můžete vytvořit vzhled, který je svěží a originální. Designová řada HEIDY je navržena pro všechny milovníky minimalismu, klasického designu a praktického využití každého prostoru. Rada Heidy přinese do každé restaurace příjemně neutrální tóny, které působí i v různorodém interiéru sjednocující. Rada HEIDY je vyrobena z masivu, díky čemuž je opravdu kvalitní a najde místo v klasické i v moderní restauraci.

Jídelní židle Heidy

 

Hledáte Nové Jídelní Židle? U Nás Si Určitě Vyberete!

Přestože způsob stravování se v průběhu let vyvíjel, restaurace je stále ideálním místem na setkání s přáteli a rodinou. Dnešní zákazníci očekávají kromě chutného jídla však ještě něco navíc. Můžete na hosty zapůsobit romantickým a útulným prostředím, maximálním pohodlím, nebo nádherným výhledem. Ať si to uvědomují, nebo ne, jsou ovlivňováni designem, který vyjadřuje vizi restaurace a slibuje jim vzrušující a nezapomenutelné zážitky od chvíle, kdy dorazí do restaurace až do okamžiku, kdy odejdou.

Při výsledném vzhledu hrají významnou roli jídelní židle. V naší nabídce naleznete širokou škálu jídelních židlí, pomůžeme vám vybrat pro vás ty pravé! Top nabídka – Luxusní křeslo Jackie které má dobře tvarované opěradlo zdobené kolíky. Křeslo má vzor, ​​který mu dává luxusní vzhled. Okolo sedadla je orámování v barvě tkaniny. Díky vynikající kvalitě materiálu je nábytek měkký, pohodlný a stabilní. Křeslo je vhodné pro všechny soukromé i veřejné prostory.

Luxusní jídelná židle Jackie – různé barvy

Rozhodněte Se Správně!

Existuje několik klíčových faktorů, které byste měli zvážit při výběru jídelních židlí. Pojďme se podívat na některé z nich.

Změřte velikost místnosti

Předtím, než začnete hledat vhodné jídelní židle, určitě velikost, kterou budete potřebovat. Za tímto účelem musíte změřit místnost a volné místo kolem vašeho stolu. Nezapomeňte na prostor mezi židlemi, stejně i na to, že budete potřebovat dostatečný prostor pro odtažení židle od stolu.

Pokud hledáte jedinečnou židli, která vnese do vašeho domova nádech minulosti, váš výběr by měl jednoznačně padnout na židli BOMA. Její jedinečné tvary vás přenesou do minulosti a jsou skvělou volbou pro ty, kteří nehledají moderní design ale klasický vzhled. Židle má bohatě zdobené nohy, které jí dodávají historický vzhled. Designová stolička BOMA bude nejen praktická, ale bude i ozdobou vaší jídelny.

 

Designová židle Boma

 

Materiál vaší jídelní židle je důležitý, protože určuje i její vzhled.

Vyberte materiál

Kov má reflexní vlastnosti, ale může být i matný. Kombinace stolu s dřevěným povrchem a s kovovými židlemi vytvoří nádherný kontrast. Akrylové židle mohou vypadat dobře v moderním nebo malém prostoru. Pokud si zvolíte dřevěné židle, můžete si vybrat z libovolného počtu povrchových úprav a stylů. Čalouněné jídelní židle jsou ty pravé, pokud chcete celkový interiér zútulnit a vybavit jídelnu kvalitním a estetickým nábytkem. Ratanové nebo proutěné židle poskytují texturu a styl. Samozřejmě si můžete vybrat i židli ze smíšených materiálů. Více informací o moderních židlích pro restaurace najdete na stránce ESTILOFINA-NABYTEK – stylový domov.

Napište nám ještě dnes, rádi vám poradíme!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli ?

 

 

Tags : Jídelní ŽidleKomfortní SezeníModerní restauracerestauracestylový domov

Leave a Response