close
DesignJídelna a kuchyňObývací pokoj

Přeneste nádech minulosti do každé místnosti

Přeneste nádech minulosti do každé místnosti

Velmi populární jednoduchý a minimalistický moderní styl nechytí za srdce každého. Milovníci klasického designu, vintage stylu a kombinace moderních a retro prvků si přijdou na své díky exkluzivní nábytkové řadě Amsterdam. Ta vnese do každého domu nádech minulosti, který kombinací moderních a klasických prvků vytváří jedinečný design. Pro nábytkovou řadu Amsterdam je charakteristická bílá barva, která jí dodává eleganci. Zajímá vás, jak efektně zkombinovat do vašeho interiéru moderní design s vintage prvky, čtěte dál! Ukážeme vám, jak můžete i vy do své domácnosti vnést nádech minulosti.

Komody a skříňky

Nábytková řada Amsterdam se kromě bílé barvy vyznačuje i oblými a bohatě zdobenými hranami. Právě ty vnášejí do této nábytkové řady nádech minulosti, stejně jako ošumělý design. Komody a skříňky z naší exkluzivní řady Amsterdam nabízejí dostatek úložného prostoru pro vaši ložnici, obývací pokoj ale i dětský pokoj. Každá komoda nebo skříňka v sobě kombinuje zásuvky, ale i skříňky s dvířky. Skutečně exkluzivním kouskem je designová skleněná komoda.  Komoda má 3 zásuvky a 5 dvířek. V horní části jsou dvířka vyplněny sklem.

Pokud hledáte menší řešení pro vaši ložnici, řešením může být designová komoda s 2 zásuvkami.

Konferenční stolek Amsterdam se zásuvkami / 100 cm
Konferenční stolek Amsterdam se zásuvkami / 100 cm

Komody do ložnice

Komody v ložnici jsou skvělým řešením, pokud potřebujete uložit co nejvíce oblečení a jiných věcí. Do ložnice jsou však vhodnější komody bez skleněných dvířek, protože jejich prioritní funkcí je uložit co nejvíce věcí, a ne vystavovat dekorace, jako je to v obývacím pokoji. Stejně jsou komody bez skleněných dvířek i bezpečnější, protože při jejich rozbití by mohlo dojít k úrazu. Proto je vhodné zvolit komody nebo skříňky s dvířky bez skleněné výplně. Designová komoda se třemi zásuvkami a dvěma dvířky přinese do vaší ložnice nejen úložný prostor, ale i odkládací prostor na vrchu komody. Do ložnice přináší řada Amsterdam i designový odkladací stolek s ošumělým designem, který stejně jako komody a skříňky kombinuje moderní a retro design.

Konferenční stolek Amsterdam se zásuvkami / 140 cm
Konferenční stolek Amsterdam se zásuvkami / 140 cm

Amsterdam v jídelně

Nádech minulosti můžete vnést díky designové řadě Amsterdam i do vaší jídelny. Designový jídelní stůl je skvělou volbou pro všechny milovníky klasického stylu, kvalitního provedení a nadčasového designu. Stůl je vylepšený i ošumělým designem, který mu dodává nádech elegance a exkluzivity. Nabízí dostatek prostoru pro usazení celé rodiny a všech vašich hostů. Pevné nohy mu dodávají potřebnou stabilitu.

Jídelní stůl Amsterdam / 160 cm
Jídelní stůl Amsterdam / 160 cm
Konferenční stolek Amsterdam / 140 cm
Konferenční stolek Amsterdam / 140 cm

Co se stane se starým hotelovým nábytkem? Dočtete se více v našem dalším článku tu.

Tags : minimalistický moderní styl

Leave a Response