close
DesignKnihovnaObývací pokojPracovna

Vyberte si poctivé dřevo, které nevyjde nikdy z mody

Dominantní Poctivé Dřevo

I když v současnosti dominují moderní skleněné materiály, kov, plast a jiné, které jsou charakteristické pro industriální a moderní styl, stále existují milovníci klasiky a nadčasového designu, který nikdy nevyjde z módy a můžete jej kdykoli oživit doplňky. Dřevo je klasikou, která bude i ve vašem domově působit harmonicky a vytvoří příjemnou a přátelskou atmosféru. Dřevo je zárukou kvality a nadčasovosti, ale zároveň může díky kombinaci s jinými materiály působit moderně a trendově. Kromě toho vypadá luxusně, díky čemuž bude poutat pohledy všech, který k vám přijdou na návštěvu. Inspirujte se naším výběrem jedinečného dřevěného nábytku, který jednoduše a efektně zapadne do vašeho interiéru.

Konferenční stolek z masívu Jumbo L
Konferenční stolek z masívu Jumbo L

Konferenční stolky z dřeva

Jednou z dominant každého obývacího pokoje je konferenční stolek. Výběr materiálu ovlivní to, jak se v obývacím pokoji cítíte, jak často musíte stolek čistit, zda je odolný vůči poškrábání a odírání. Dřevěné materiály se jednoduše čistí i v případě poškrábání je můžete jednoduše ošetřit a budou vypadat jako nové. Dřevěný konferenční stolek navíc zapadne do jakéhokoliv prostředí i k různým materiálům – sklo, kov, ale i plast. V kombinaci s jinými materiály vynikne jeho přirozený vzhled. Konferenční stolek vyrobený ze dřeva působí masivně a je dostatečně stabilní na to, aby udržel vše, co na něj potřebujete položit. Vyberte si podle toho, jaká barva se ideálně hodí do vašeho prostředí. Pokud hledáte stylové a moderní provedení, osloví vás stolek NOSTALGIC.

Konferenční stolek Nostalgic
Konferenční stolek Nostalgic

Komody a knihovny

Komody a knihovny jsou oblíbenou součástí obývacího pokoje, pracovny, ale i ložnice. Využíváme je na odkládání, ukládání a tak trochu i schovávání všeho nepotřebného a toho, co nechceme nechávat na očích. Dřevěné knihovny a komody jsou navíc nadčasové, vyznačují se minimalismem a jednoduchým promyšleným designem. Jsou kvalitní a vypadají stabilně už na první pohled. Můžete je zkombinovat s jakýmikoliv jinými materiály, v každé kombinaci vyniknou a zdůrazní svou přirozenost. Vyberte si například komodu ISLAND.

Komoda Island z dřeva
Komoda Island

Dřevo i v kanceláři

Dopřejte i své kanceláři luxusní vzhled díky masivním dřevěným materiálům. Při výběru tmavších barev vyzvednete luxusní nádech nábytku a podtrhnete jeho jedinečnost a kvalitu. Kancelářský nábytek nemusí být nudný, stačí, pokud si vyberete kvalitní materiály a designové provedení. Velmi efektně vynikne v kanceláři například psací stolek NOSTALGIC, který zaujme nejen svým masivním provedením, ale i designem a barvou. Pro milovníky klasiky a minimalismu máme v nabídce stolek ELEGANT HONEY.

Psací stůl Nostalgic 120 cm
Psací stůl Nostalgic 120 cm

Kůže a koženka jsou dva z nejběžnějších materiálů, které se používají při výrobě různých typů nábytku. Jídelní židle, příležitostné židle, barové židle, pohovky, kancelářské židle – často se vyrábějí s kůží nebo koženkou podle priorit a potřeb zákazníka. Vypadají podobně – takže jaké jsou rozdíly mezi kůží a koženkou? Dočtete se více v našem dalším článku.

Tags : dřevoindustriální a moderní styl

Leave a Response