close
Zahrada

Zahradní sezóna se blíží! Vyberte si do zahrady designový nábytek

Rtuť na teploměru stoupá pomalu ale jistě výše a my připravujeme kromě svých šatníků i své zahrady a terasy na jarní a letní sezónu. Nová sezóna si zaslouží i výměnu nábytku za nový. U zahradního nábytku je velmi důležitý správný výběr materiálů, které budou odolné i vůči horšímu počasí. Zahradní nábytek by měl být však kromě toho i stylový a pohodlný, abyste ve své zahradě rádi trávili čas. Stejně by měl nabídnout dostatek prostoru nejen pro celou vaši rodinu, ale i pro všechny návštěvy, které ve vaší zahradě přivítáte.

Zahradní jídelní stůl Rhys
Zahradní jídelní stůl Rhys

Materiál, který se nám nejčastěji spojuje se zahradou je dřevo. Přírodní materiál, který do přírodního prostředí dokonale zapadne a vytvoří s ním ideální a příjemnou harmonii. Ta je důležitým faktorem, který má velký vliv na to, jak se na terase nebo zahradě cítíme. Dřevo je skvělou volbou i díky čemuž, že pokud je správně ošetřeno, je velmi odolné i vůči nepříznivému počasí, se kterým v létě, ale zejména na jaře bojujeme. Dřevo je zároveň jednoduché na údržbu a čištění, proto je ideální volbou pro zahradu, kde se nábytek snadno zašpiní.

Zahradní židle Priscilla, teak
Zahradní židle Priscilla, teak
Zahradní jídelní židle Lana, teak
Zahradní jídelní židle Lana, teak

Zahradní grilovačka

Zahradní nábytek je vyroben z masivního dřeva, díky čemuž je pevný, kvalitní a stabilní. Je vyroben z teaku, který svou příjemnou světlou barvou zapadne do každé zahrady nebo na terasu. Svou velikostí postačí i pro větší návštěvu a je jednoduchý na čištění a údržbu. Jeho velkou výhodou je, že je vhodný nejen do vnějšího, ale i do vnitřního prostředí.

Zahradní jídelní stůl RHYS je vyroben z masivního dřeva teak, díky čemuž je dostatečně stabilní a pevný. Je dostatečně velký, ale zároveň ho lze umístit i na balkón, pokud je širší. V zimě ho jednoduše můžete použít v interiéru. Bojíte se, že ho polijete nebo umažete? Žádný strach, toto dřevo je výborně opracované, takže jej jednoduše otřete nebo vyčistíte přípravky na dřevo.

K zahradnímu oddechu se výborně hodí zahradní kreslo Jacoby, vyrobená ze stejného materiálu – teak. Vysoká kvalita zpracování a použitých materiálů zaručuje, že křeslo Jacoby vám bude přinášet radost po dlouhou dobu používání.

Zahradní křeslo Jacoby, teak
Zahradní křeslo Jacoby, teak

Objev čtyři roční období ve Vašem domě. Inspirujte se zde.

Tags : dřevoteakzahrada

Leave a Response