close
DesignObývací pokoj

Zařiďte si obývak z přírodních materiálů. Připravili sme jednoduchý návod!

Co je lepší než mít doma obývák zařízený nábytkem z pravého poctivého dřeva, které vydrží dlouhá léta a zvládne i ty nejnáročnější oslavy a návštěvy? Vůně poctivého dřeva, masivní krásné tvary a nadčasový minimalismus a jednoduchost. Přírodní materiály jsou takové. Není to však jen o kvalitně a nadčasovosti. Přírodní materiály vytvářejí v obýváku oázu klidu, podpoří kreativní myšlení a podporují duševní zdraví a psychickou pohodu. Navíc bonus pro vás – nemusíte za rok vyměnit celou svou obývací stěnu za novou, protože pokud si vyberete přírodní materiály, ty budou aktuální. Kvalitní zpracování ještě více podtrhne jejich poctivost. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší, nejpoctivější a nejuniverzálnější produkty. Měli byste je určitě vidět, pokud si plánujete váš obývák zařídit nábytkem z přírodních materiálů.

Organické tvary a obývací pokoj

Organické, nebo pokud chcete kulaté tvary místnost přirozeně oživí. Dodají jí atmosféru klidu a pohody, vytvoří příjemné klidné prostředí a místnost zútulní. V kombinaci s přírodními materiály jsou organické tvary ideální volbou pro nadčasový obývák. Pokud potřebujete větší konferenční stolek, zaujme vás jistě stolek DOLLIE, který je vyroben z masivu akácie. Pokud chcete mít ve svém obýváku na stěně zavěšené zrcadlo, které bude nejen splňovat svou funkci, ale bude i skvělým doplňkem, zajímavým kouskem je zrcadlo ARTE, jehož rám je vyroben z masivu.

Masivní zrcadlo ARTE 80 cm
Masivní zrcadlo ARTE 80 cm

Kožený nábytek v obývacím pokoji

Kůže je jedním z přírodních materiálů, který vytváří skvělou přírodní atmosféru. Díky jedinečné a neopakovatelné vůni, díky níž je pravá kůže snadno rozpoznatelná od jiných materiálů. Pokud je navíc poctivě a kvalitně zpracovaná, má i dlouhou životnost. Může být nadčasovým kouskem ve vašem obýváku, který vám bude sloužit několik let. Vyberte si designové křeslo, které díky pravé kůži nabídne i pohodlí a dlouhou životnost. Takové je křeslo FAIRY v tmavě hnědém provedení, které ideálně koresponduje s myšlenkou přírodních materiálů. Stejné křeslo FAIRY ale v hnědo-bílém barevném provedení vás osloví více, pokud potřebujete dostat do prostoru světlejší barvy a chcete docílit, aby místnost dýchala.

Luxusní křeslo Fairy hnědo-bílé
Luxusní křeslo Fairy hnědo-bílé

Lampa z přírodních materiálů

I lampa nebo jiné svítidlo může být vyrobené z přírodních materiálů a dotvářet tak atmosféru u vás doma. Dostupné jsou různé typy svítidel, ať už závěsné nebo stojanové či stolní lampy, které jsou vyrobeny z masivu nebo jiných přírodních materiálů a jejich barva koresponduje s myšlenkou přírodní atmosféry. Stolní lampa DIAMOND je vyrobena z betonu, což není sice zcela tradiční materiál, ale je stejně atraktivní a zajímavý jako dřevo. Stolní lampa LARISA je vytvořena z oblíbeného masivu, který vypadá nejen přírodně, ale také kvalitně.

Stolní lampa Larisa
Stolní lampa Larisa

Výběr konferenčního stolku Nenechávejte Na Náhodu! Vybrat si správný konferenční stolek do vašeho obývacího pokoje se někdy zdá jako opravdová věda. V našem dalším článku jsme pro vás připravili jednoduchý návod.

Tags : Přírodní materiály

Leave a Response