close
Obývací pokoj

Jak Si Navrhnout Obývací Pokoj Ve Stylu Art Deco? Nadčasový Styl Představuje I Dnes Ztělesnění Elegance A Funkčnosti

Už jste slyšeli o stylu art deco? Pokud ve vás dřímá umělecká duše, nalaďte své receptory!

Nazývá se často “stylem třicátých let,” přestože se jeho počátky datují už před první světovou válku. Ve dvacátých letech zažíval slávu doslova po celém světě. Dá se říct, že se zrodil z secese.

Nechte Se Unést Luxusem A Dekadencí Stylu Art Deco

Pokud milujete geometrické vzory zdobící různé povrchy a materiály, je tento styl jako stvořený právě pro váš obývací pokoj. Art deco nepochybně představuje vkusnou demonstraci kontrastních barev.

Nejčastěji se tu ale využívá kombinace bílé a černé. V současnosti se jedná o oblíbený styl mnoha filmových hvězd a umělců, zejména pro svou estetiku a určitou exkluzivitu.

Smaragdově zelené kreslo
Líbí Se Vám DESIGNOVÉ KŘESLO NIKOLAI SMARAGDOVĚ ZELENÉ?

 

Zlatý Okrouhlý Konferenční Stůl Jako Artdecové Srdce

Drahé a vzácné přírodní materiály jednoznačně popírají minimalismus a asketismus. Ať už se rozhodnete pro okrouhlý konferenční stůl nebo pro smaragdovou sedačku, bude to právě funkční a nadčasový styl art deco, díky kterému si opravdu do posledního doušku vychutnáte pocit luxusu.

Váš obývací pokoj bude prodchnutý elegancí a přitom to bude prostor, v kterém můžete naplno rozvinout svůj potenciál, ať už se skrývá v čemkoliv. Pohodlná smaragdová sedačka vám poskytne ten nejvyšší komfort a návštěvy se u vás budou cítit jako v prezidentském apartmá.

Tento pocit bude ještě intenzivnější, když ji umístíte vedle čajového stolu se skleněným, mramorovým nebo dřevěným povrchem. Nedekorujte stůl běžně dostupnými předměty, snažte se spíše o exkluzivitu a originalitu.

Nešlápnete vedle, pokud přidáte egyptskou, římskou nebo čínskou tematiku. Zapojte zejména svou představivost a smysl pro jednoduchost a sáhněte tu po čistých a pohodlných liniích. Nábytek ve stylu art deco by měl vyjadřovat nadstandardní hodnotu, za kterou se zkrátka platí.

zlaté zavěsné světlo art deco
Zaujalo Vás DESIGNOVÉ ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO WALTER, ZLATÉ

Život Filmových Hvězd Na Dosah

Vypadá to jako scéna z hollywoodského filmu? Zažít život podobný tomu, jaký mají hollywoodské hvězdy, můžete s trochou fantazie i vy. Pokud se nebojíte větších změn, styl art deco vám rozhodně doporučujeme.

V našem obchodě s nábytkem Estilofina vám nabízíme široký sortiment konferenčních stolků a sedaček ve stylu art deco.

Tags : osvětlenírelaxační křeslosedačka