close
DesignLožniceObývací pokoj

Koberec Doplněk, který Vytvoří v Místnosti Atmosféru!

Nejen správně vybraný nábytek, ale i doplňky jsou skvělým způsobem, jak docílit v místnosti požadovanou atmosféru. Kromě dekoračních soch, obrazů a jiných dekorací, které místnost zútulní a oživí, jsou skvělou možností, jak místnost oživit a dodat jí ten správný nádech koberce. Jsou skvělým prostředkem na zútulnění prostoru, stejně i na oživení pokoje. Existuje mnoho různých koberců, ze kterých si můžete vybrat. Správný výběr byste měli přizpůsobit celkovému nádechu pokoje a nábytku, jakým je zařízený. Toto je několik různých typů koberců, které si můžete do svého obýváku nebo ložnice vybrat.

Orientální vzory

Orientální vzory jsou velmi specifickým vzorem, který není vhodný pro každého. Pokud jste však milovníkem orientálních vzorů a barev, vyberte si do vašeho obývacího pokoje nebo ložnice (nebo i do předsíně) koberec s orientálními vzory. Výbornou volbou je orientální koberec ORIENTAL v antické červené barvě. Koberec vytváří harmonickou atmosféru díky detailně propracovaným vzorům a díky příjemným teplým barvám pokoj i zútulní. Díky výraznému vzoru bude poutat všechny pohledy hned po vstupu do pokoje. Orientálním vzorem zaujme i koberec BATIK v tmavě modré barvě, který je vhodný pro například pro místnosti zařízené v průmyslovém designu.

Designový koberec Oriental 240x160 cm / antická červená
Designový koberec Oriental 240×160 cm / antická červená

Barevnost koberce

Barevné koberce jsou skvělou volbou pro místnosti, kterým chybí život a potřebují oživit a dodat energii. Díky barvám bude místnost nejen oživená, ale bude působit pozitivně a energicky. Oživte díky kobercům i místnost, která působí navenek chladně. Kromě toho jsou vhodné barevné koberce i pro místnosti, které jsou malé a potřebují opticky zútulnit a prosvětlit. Designový koberec LESSIE je složen z několika různobarevných čtverců, které působí živě a energicky.

Designový koberec Lessie 240x160 cm / antracitová
Designový koberec Lessie 240×160 cm / antracitová

Nadčasovost

Chcete-li svou místnost ozdobit kobercem, který je nadčasový, jednoduchý a barevně neutrální, i pro vás jsme našli něco, co vás osloví. V takových barvách je vytvořen i koberec REBECCA v světlejších i tmavších hnědých odstínech. Stejný koberec je dostupný i v světlejším barevném provedení s jemnějším vzorem – REBECCA II. I přes netradiční design působí harmonicky a jednotně. Je vyroben z vysoce kvalitní ruční tkané vlny.

Designový koberec Rebecca 200x120 cm / šedá pletenina
Designový koberec Rebecca 200×120 cm / šedá pletenina

Kůže a koženka jsou dva z nejběžnějších materiálů, které se používají při výrobě různých typů nábytku. Jídelní židle, příležitostné židle, barové židle, pohovky, kancelářské židle – často se vyrábějí s kůží nebo koženkou podle priorit a potřeb zákazníka. Vypadají podobně – takže jaké jsou rozdíly mezi kůží a koženkou? Dočtete se více v našem dalším článku.

Tags : dizajndoplnkyinterierkoberec

Leave a Response