close
DesignJídelna a kuchyň

Malá kuchyň? Vyřeší to barové židle a stoly!

Vyřeší to barové židle a stoly! Ne každý z nás má doma možnost zařídit si krásnou velkou kuchyň a jídelnu, ve které bychom mohli usadit mnoho hostů. Pokud je vaše kuchyň malá, zřejmě si z ní nechcete ubírat další prostor umístěním velkého jídelního stolu a židlí pro vás i pro vaše hosty. Jak však vyřešit tento problém tak, abyste si neukrojili místo z kuchyně a zároveň vytvořili místo, kde si můžete sednout s rodinou k obědu? Řešení je jednodušší, než se zdá! Stačí, když si vhodně rozložíte nábytek v kuchyni a najde v ní místo na barový pult nebo stůl a barové židle. Ty nezaberou mnoho místa, ale zároveň vytvoří samostatný prostor k jídlu, které jistě oceníte. Vyhnete se tak obědem například v obýváku před televizí.

Designová barová židle Giuliana, taupe
Designová barová židle Giuliana, taupe

Výběr správného materiálu

Při pojídání se nám často stává, že stůl nebo židle umažeme. Proto bychom měli vybírat takový materiál, který je nenáročný na údržbu a je velmi jednoduché z něj vyčistit jakoukoliv špínu. Ideálním materiálem je například kůže, případně syntetická kůže. Takovou židlí je například židle vyrobena z kůže ALSON. Díky vysoké kvalitě použitých materiálů je navíc velmi pohodlná. Ze syntetické, tedy eko kůže je vyrobena židle DOROTA v nadčasové černé barvě. Kombinací akrylu a syntetické kůže byla vyrobena designová a praktická stolička LIAM v krémové barvě.

Barová židle Dorota
Barová židle Dorota

Nastavitelná výška barové židle

I když se to nezdá, nastavitelná výška je jedním z největších benefitů, jaké vám může barová židle nabídnout. Je skvělým řešením v případě, že máte děti a chcete, aby i oni mohli sedět s vámi při společném obědě. Hlavně tehdy oceníte možnost nastavit židli do ideální výšky. Takovou židlí je například moderní barová židle ELI v hnědé barvě. Ta je navíc vyrobena ze dřeva a pochromovaného kovu, které jsou velmi jednoduché na udržování. Stejně praktickou je židle CAMERON, která má mimo jiné i vyšší opěradlo, čímž si budete chránit svůj hřbet.

Moderní barová židle Cameron dřevěná
Moderní barová židle Cameron dřevěná

Barové stoly v kuchyni

Klasický kulatý barový stůl je pro vás vhodný v případě, že vás není doma hodně, protože za takový stůl se vás hodně ani nevejde. Barový stůl BAMBI je ideální maximálně pro dva lidi. Je vyroben z plastu, takže ho snadno a rychle vyčistíte. O trochu větší je stolek RADIANT II, ​​který díky bílé barvě jednoduše a rychle dokombinujete do jakéhokoliv interiéru a můžete zvolit jakékoliv dekorace a doplňky.

Luxusní barový stolek Radiant II
Luxusní barový stolek Radiant II

Víte, co by nemělo chybět v designové ložnici? Inspirujte se v dalším článku ZDE.

Tags : barové židle a stoly

Leave a Response