close
LožniceObývací pokoj

Nábytek pro domácí mazlíčky! Poradíme Vám jak vybrat

Nábytek pro domácí mazlíčky

V životě je jen málo věcí, které přinášejí člověku tolik radosti a štěstí jako pes. Pes se bude vždy snažit, aby vás potěšil. Nebude vám vyčítat vaše chyby, bojovat proti vám nebo vás kritizovat za váš vzhled, nebo nedostatek znalostí. Udělá vše proto, aby vás ochránil, protože jste jeho pánem. Avšak pes se na vás spoléhá stejně od jeho jídla, vody, přístřeší, cvičení, tréninku, veterinární péče až po vaši společnost a ochranu. Kromě toho, každé zvíře potřebuje své vlastní misky, hračky a místo k odpočinku. A protože většina psů spí 10-16 hodin denně a více, je důležité vybrat pro vašeho drahocenného domácího mazlíčka také správné lůžko. Ručně šitý pelech dánské značky SACKit  je vyroben z velmi odolného umělého vlákna a je vyplněn EPS kuličkami, které vašemu chlupáče poskytnou dostatek pohodlí.

Pelech DOGit Cobana Medium
Pelech DOGit Cobana Medium

3 Nejčastější Chyby, Které Lidé Dělají Při Nákupu pelíšku pro Psa

Když potřebujete do vaší ložnice novou postel, jsem si jistá, že nevyberete hned první matraci, kterou uvidíte. Namísto toho pečlivě vybíráte na základě mnoha faktorů, včetně komfortu, velikosti, pevnosti, typu matrace atd. A věřte tomu nebo ne, měli byste věnovat stejné množství pozornosti lůžku pro vašeho psa. Koneckonců, pokud si každý večer užíváte zdravý spánek vy, proč by ho neměl mít i váš domácí mazlíček? Kromě toho, váš pes spí více než vy (i když si možná přejete, aby to bylo naopak).

Chyba č. 1:

Výběr pelíšku s nesprávným rozměrem
Dokážete si představit, že budete každou noc spát s nohama visícími z postele? Samozřejmě, že ne! V první řadě změřte délku vašeho domácího zvířete. To vám poskytne všeobecnou představu o rozměrech, které váš mazlíček potřebuje, aby se cítil na svém lůžku pohodlně. Není nic horšího než postel, která je příliš malá.

Chyba č. 2:

Výběr nesprávného tvaru

Standardní postele jsou k dispozici v mnoha tvarech, velikostech, materiálech a barvách. Tvarem, jsou obvykle kulaté, oválné, obdélníkové nebo čtvercové. Většina psů spí v různých pozicích, ale pokud strávíte nějaký čas sledováním chování vašeho domácího mazlíčka, budete si vědět lépe představit, jaký tvar pelíšku mu bude vyhovovat nejvíce.

Chyba č. 3:

Výběr nesprávné textury

Stejně jako lidé, domácí zvířata mají své vlastní, jedinečné preference. Někteří psi dají přednost látkovým texturám, zatímco jiní upřednostní hladké tkaniny. Podívejte se na místa, kde váš pes rád odpočívá. Pomůže vám to vybrat nejlepší druh tkaniny pro jeho domácí lůžko.

Designový pelíšek Charlee - různé barvy
Designový pelíšek Charlee – různé barvy

Jak Sdílet Dům S chlupatýma tvorama Bez Toho, Abyste Obětovali Svůj Moderní Styl.

V první řadě, musíme říci, že jsme velcí milovníci zvířat. Jsme majiteli domácích zvířat, nadšenci přístřešků pro zvířata a rádi je prezentujeme i na našem blogu. Jak to sami dennodenně vidíme, šťastný domov může být pohodlný a přátelský pro zvířata, stejně jako moderní a stylový. Tajemství spočívá ve výběru správných materiálů a tkanin pro vaši rodinu a váš životní styl. Předtím, než si koupíte cokoliv, nezapomeňte si ohledně péče přečíst přiložený štítek. Měli byste vysávat a otáčet sedáky pohovky týdně nebo dvakrát měsíčně. V závislosti na tom, kolik vaši domácí mazlíčci zanechávají volné srsti po celém domě.

Srst se zachycuje na oblečení a nábytku a když jsou chlupy velmi krátké, odolávají snahám o jejich odstranění pomocí vysavače či pračky. 
Doporučujeme používat čistící kartáče, které shrnou chlupy ze všech povrchů – koberců, sedaček, židlí, pelíšků, rohožek … pak stačí jen chuchvalce chlupů sebrat a vyhodit. Používejte kartáč na odstranění chlupů z oděvu a elektrický holicí strojek, díky kterému udržíte srst zvířat ve správné délce. Nabízíme vám několik z našich oblíbených kousků, které jsou vhodné pro domácností s domácími mazlíčky.

Pelech DOGit Cobana Medium
Pelech DOGit Cobana Medium

I váš pes někdy vyskočí na konferenční stolek a potom na gauč? Island II Circle – konferenční stolek je velmi pevný a je vyroben z akátového masivního dřeva. Jedná se o ruční práci a přírodní dřevo. Pokud se rozhodnete koupit si tento unikát, nikdy neprohloupíte. S náležitou péčí vám bude sloužit po celé generace. Navíc mnohé kusy nábytku ze dřeva jsou ručně vyrobené, a protože v přírodě nenajdete dva identické stromy, žádné dva kusy nábytku nevypadají úplně stejně. Nábytek funguje stejně jako móda. Černé šaty nebo jednoduchý tmavý oblek budou vždy v módě – toto oblečení je nadčasové a přežije jakýkoliv trend. Dřevěný nábytek slouží stejnému účelu. Dřevo patří do jakéhokoli prostředí, bez ohledu na téma.

Konferenční stolek z masívu Island II Circle
Konferenční stolek z masívu Island II Circle

Jak Udržet Psa Mimo Pohovky

Psi jsou rádi, když mají příležitost přilepit se na měkkou pohovku. Na tom sice není nic špatného, ​​ale ne každý má radost se sdílení prostoru se svým nejlepším přítelem. Mnozí majitelé domácích zvířat se stěžují, že jejich psi se zdržují na jejich velkém, pohodlném gauči a že všechno by bylo skvělé, kdyby nebylo těch, všude přítomných chlupů! Konzistence členů rodiny je nejdůležitější pro udržení vašeho psa mimo nábytku. Ujistěte se, že všichni v domácnosti souhlasí s názorem “žádné psy na pohovce a posteli”, protože oprávnění na částečný úvazek stěžují vašemu pejskovi porozumět pravidlům.

Jako náhradu, dopřejte svému čtyřnohému kamarádovi stylové bydlení na měkkém a pohodlném pelíšku Holly nebo pelíšku DOGIt, který je vhodný do interiérů, ale i pro venkovní použití. Tam, kde se volně po bytě pohybují psi, poskytne každému chlupáče dostatečné pohodlí a vlastní místo k odpočinku i ručně šitý Pelech Dogit Cobana Mini.

Potřebují Psi Polštáře?

Psi by měli mít k dispozici polštáře nebo postele s boky, které slouží jako podpora krku – ale ne vždy to potřebují. Pokud je to možné, poskytněte svému pejskovi několik značek a druhů pelíšků na spaní. Je skvělé, když si psi mohou vybrat správnou pozici na optimalizaci svého pohodlí a zdraví. Náš sortiment psích polštářů a postelí je navržen tak aby vyhovoval všem preferencím pohodlí a stylu. Ručně šitý polštář CUSHIONit je vyplněn pěnou, která vám a zvířecímu miláčkovi poskytne dostatek komfortu. Můžete ho čistit vlhkým hadříkem, takže i samotná údržba vám nezabere mnoho času. Látka je odolná proti otěru.

Polštář CUSHIONit velký
Polštář CUSHIONit velký

Efektivní A Atraktivní Kůže

Před koupí nové pohovky si mnoho lidí klade otázku, zda si má vybrat kůži nebo tkaninu. Pohovka je nedílnou součástí našeho domácího života, je to místo, kde se po dlouhém dnu stráveném na pracovišti uvolníme nebo kde ve večerních hodinách usazujeme své hosty. Je tedy rozumné, že strávíme nějaký čas hodnocením pozitivů a negativů kožených a textilních pohovek. Zejména, když členy rodiny jsou i psi. Ze všech možností na trhu je kůže nejblíže k tomu, aby byla pro vás ideální volbou. Podobně jako většina majitelů psů vlastníme kožené židle a pohovku, protože se dají snadno čistit a navíc jsou mimořádně odolné. Odstranění nečistot, chlupů nebo špinavých skvrn je velmi jednoduché. Úplně postačí vlhká tkanina. Ostatní pohovky se dají také poměrně snadno vyčistit, ale s kůží je to tak nákladově a časově efektivní, že kůže se zdá být tou nejlepší volbou v tomto ohledu.

Za povšimnutí stojí naše troj-sedačka Chesterfield. Vždy při pohledu na ni, si kladu stejnou otázku – jak může něco takového krásné koexistovat se psy ?! Zvolte si klasický design a vynikající řemeslné zpracování v absolutní dokonalosti!

Luxusní troj-sedačka Chesterfield Vintage hnědá
Luxusní troj-sedačka Chesterfield Vintage hnědá

Inspirovali jsme Vás? Podívejte se na naši nabídku pelíšků pro vaše domácí mazlíčky a kontaktujte nás, pokud potřebujete poradit.

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli?

Kůže versus koženka – Jaké jsou rozdíly mezi nimi? Přečtěte si v našem dalším článku zde.

 

 

Tags : domácí mazlíčkypes

Leave a Response