close
Ložnice

Oživte svou ložnici zajímavými doplňky

Ložnice je místem v domě nebo bytě, kde si chceme odpočinout po náročném dni a načerpat energii do těch dalších. Proto by měla být zejména harmonicky zařízená, abychom se v ní dokázali uklidnit. Méně je někdy více, a to platí i při zařizování ložnice. Nezbytností je v případě ložnice postel, popřípadě úložný prostor. Pokud se vám však již nezdá vaše ložnice zajímavá a chtěli byste ji oživit, nemusíte hned přemalovat stěny a vyměnit postel za zcela novou. Stačí, když vyměníte doplňky v ložnici, díky kterým ožije a vy se v ní budete cítit příjemněji. Poradíme vám, jaké doplňky do ložnice zvolit, abyste v ní cítili co nejlépe.

Postel Spectacular šedá 200 x 180cm
Postel Spectacular šedá 200 x 180cm

Podlahu v ložnici oživí koberce

Pokud vás již omrzela podlaha nebo koberec, který v ložnici máte a uvažujete nad změnou celé podlahy, tak si to ještě pořádně promyslete. Existuje totiž i jiné řešení. V některých případech totiž zcela postačí, když vyměníte malý kobereček pod postelí a ten dá celému pokoji úplně jiný nádech. Naše koberce RALPH jsou skvělou volbou v případě, že chcete pokoj oživit a vnést do nej nádech extravagance a elegance zároveň. Můžete si vybrat ze tří barevných kombinací. Koberec Ralph v šedě bílé kombinaci působí harmonicky a jemně. Hnědo-bílý koberec Ralph s hnědými skvrnami působí výraznější a poutavější. Pokud si ho vyberete, je vhodné ztlumit jej ostatními doplňky v bílé barvě. Do světlých prostorů můžete zvolit i koberec Ralph v černo-bílé kombinaci, který opticky prostor zmenší.

Designový koberec Ralph 195 cm šedá
Designový koberec Ralph 195 cm šedá

Na posteli vyměňte polštáře

Pokud vás omrzela i vaše postel, nemusíte ji měnit za novou jen proto, že je pro vás designově nezajímavá. Pokud se v ní cítíte pohodlně, stačí, když ji oživíte například novými polštáři. Staré můžete použít v obývacím pokoji nebo v dětském pokoji, nemusíte se jich hned zbavit. Nové polštáře oživí postel barevně, materiálově a klidně můžete vytvořit i stylový kontrast, díky kterému vaše ložnice ožije. Pokud je vaše postel spíše klasický styl, vyberte si moderní jednoduché nadčasové polštáře, ideálně v různých barvách. Vytvoří stylový kontrast, díky čemuž se vám najednou ložnice vůbec nebude zdát nudná. Při polštářích CUSHIONit si můžete vybrat z několika barevných provedení.

Zrcadlo oživí stěny v ložnici

Nudí vás i stěny a chtěli byste je oživit, změnit barvu či vyměnit tapetu? Někdy úplně postačí malá změna, jakou je umístění zrcadla na stěnu. Vyberte si zrcadlo, které bude designově ladit se zbytkem nábytku v místnosti. Designové zrcadlo ARTE s rámem z masivu je jednoduché a zaujme svými liniemi. V případě, že chcete stěny oživit výraznějším doplňkem, vyberte si například zrcadlo VENETO ve zlaté barvě s bohatě zdobeným rámem.

Designové zrcadlo Mauricio, 82 cm, stříbrné
Designové zrcadlo Mauricio, 82 cm, stříbrné

Trendy, které budou kralovat našim obývacím pokojům. Dočtete se více v našem dalším článku.

Tags : Ložnice

Leave a Response