close
Design

Jemné tóny: Trendové barvy rok 2024

Toto jsou nejkrásnější podzimní barvy 2024

Jakmile přijde podzim, těšíme se na barevné listy, útulné večery před krbem a deštivé neděle na pohovce. Váš domov by v této době měl být co nejútulnější! Zjistit, které trendové barvy můžete použít ve svých dekoracích v roce 2024, můžete v našem podzimním trendovém reportu níže.

1. Trendové barvy 2024: Fuchsia jako neobvyklá varianta pro odvážné

Podzim je o silných barvách jako červená, oranžová nebo okrová. Proč tedy nezdobit svůj domov s poněkud větší odvahou? Fuchsia je v současnosti obzvlášť populární pro domácnost. Ať už jako potah polštáře, jako sušené květiny nebo jako látkové ubrousky: odvažte se integrovat silnou barvu do své dekorace a přivítejte podzim úplně jiným způsobem.

2. Olivová zelená jako ležérní klasika pro podzim

Dobrodružství pro podzim je letos olivová zelená nebo khaki. Tlumený tón lze skvěle integrovat do neutrálního nábytku a také krásně harmonizuje s tmavě červenými a hnědými tóny. Více možností kombinace pro zelenou jako trendovou barvu pro rok 2024 naleznete zde.

Designová lavice Bailey 100 cm olivovo-zelený samet
Designová lavice Bailey 100 cm olivovo-zelený samet
Designová rohová sedačka Bastion 300 cm bordó
Designová rohová sedačka Bastion 300 cm bordó
Designová 3-místná sedačka Rococo 237 cm oranžová
Designová 3-místná sedačka Rococo 237 cm oranžová

Zima a Vánoce 2024: Obzvlášť milujeme tyto trendové barvy

Během kontemplativní zimy a vánočního období se těšíme na to, že do našich domovů přineseme útulnou atmosféru s vánočními barvami. Nyní vám řekneme, jak to nejlépe udělat.

3. Bordová červená: Tato elegantní barva vždy funguje!

Ve světě interiérového designu se silná červená často pojí s Vánocemi – proč neinterpretovat trend barvy v jiných odstínech a nepoužít letos bordó červenou! Mírně tmavší, bobulovitý tón vypadá obzvlášť elegantně v kombinaci s šedými a černými tóny a vhodně začíná nejkrásnější období roku.

4. Tmavě modré tóny jako indigo jako zimní trendové barvy 2024

Chcete-li něco trochu neobvyklejšího, můžete si tuto zimu zvolit i tmavomodré tóny. Tento trend vypadá obzvlášť elegantně v kombinaci se zlatými tóny a může okamžitě vylepšit například váš stůl. Úžasná alternativa k klasickým vánočním dekoracím!