close
Design

Jaro je tady! Oživte svůj interiér svěžími barvami a jarní energií

Jaro je konečně tady as ním i čas na osvěžení vašeho interiéru. Po dlouhé zimě toužíme po světlých barvách, svěžích vzorech a přírodních materiálech. V tomto blogovém příspěvku vám přinášíme několik tipů, jak probudit váš interiér jarní energií a dodat mu nový šmrnc.

  1. Světlé barvy a vzory:

Vyměňte tmavé barvy zimy za svěží a veselé jarní tóny. Natřete stěny na bílo, světle modrou nebo zelenou, abyste prostor opticky zvětšili a rozjasnili. Přidejte barevné polštáře, deky a závěsy s květinovými nebo geometrickými vzory, abyste do vašeho interiéru vdechli život.

Dizajnová sedačka Beasley 160 cm sivo-biela
Designová sedačka Beasley 150 cm šedo-bílá
  1. Přírodní materiály:

Vneste do vašeho interiéru kousek přírody s přírodními materiály jako je dřevo, kámen a ratan. Vyměňte těžké záclony za lehké lněné nebo bavlněné záclony. Přidejte dřevěné doplňky jako vázy, svícny a sošky. Umístěte do interiéru živé květiny a rostliny, které dodají prostoru svěžest a energii.

Dizajnová komoda Amelia 80 cm vzor dub
Designová komoda Amelia 80 cm vzor dub
  1. Velký úklid:

Jaro je ideální čas na velký úklid vašeho domova. Vyhoďte nepotřebné věci, zbavte se prachu a pavučin a omyjte okna. Vyvětrejte všechny místnosti, abyste do vašeho interiéru vpustili čerstvý vzduch a novou energii.

  1. Přestavování nábytku:

Zkuste přeuspořádat nábytek v různých místnostech a vytvořte tak nový a svěží vzhled. Můžete například vyměnit gauč v obýváku, přesunout postel v ložnici nebo přeskupit jídelní stůl a židle.

Keramický konferenčný stolík Paquita 70 cm biely mramor
Keramický konferenční stolek Paquita 70 cm bílý mramor
  1. Doplňky a dekorace:

Vyměňte zimní dekorace za jarní. Přidejte do interiéru barevné polštáře, deky, závěsy a obrazy s jarní tématikou. Umístěte do vázy živé květiny nebo větvičky s pupeny.

Tipy pro svěží a energický interiér:

  • Pusťte do vašeho interiéru sluneční světlo.
  • Větrejte pravidelně, abyste do vašeho domova vpustili čerstvý vzduch.
  • Použijte svíčky a aroma s jarní vůní, jako je levandule, citrusy nebo máta.
  • Dopřejte si relaxační koupel nebo masáž.
  • Vydejte se na procházku do přírody a načerpejte novou energii.

S trochou kreativity a snahy si můžete vytvořit svěží a energický interiér, ve kterém se budete cítit skvěle během celého jara.

Tags : jarní energie