close
Design

Potěšení Pro Oči Milovníky Designu – Výstava v Kolíně

Jak žijeme, je a bude stále důležitější! Jakým směrem se vybereme? Do přirozeného, zeleného, inteligentního, efektivního, pohodlného a / nebo neomezeného života? Hned na začátku roku Vám přinášíme nejdůležitější trendy, nové produkty a komplexní pohled na současný a budoucí svět života. Zúčastnili jsme se mezinárodní výstavy v Kolíně a přinášíme Vám novinky a trendy pro rok 2020.

Přehled trendů a inspirace – výstava v Kolíně

Výstava nábytku umístěna mimo svého “původního domu” v kombinaci s výrobky jiných značek; nejnovější trendy interiérů navržených nejen v Německu “; kolekce nových produktů, které debutují na veletrhu a jsou prezentovány za sklem, jako vzácné poklady – to je jen několik z tematických trendů, které jsme zachytili na kolínský veletrhu. Imm cologne představil nové trendy na vše, co se týká nábytku interiérů a exteriérů. Vystavovatelé předvedli své nové produkty a filozofii interiéru – odhalili, jak vypadá kontext a směr vývoje. Sdružily nejnovější uváděny produkty, které odprezentovali v atraktivních vitrínách. Kreativní partneři spojili vrcholy veletrhu v galerijních instalacích a řemeslných vizích potenciálních interiérových scénářů.

Buďme vynalézaví – SMART VILLAGE

Smart Village výstava v Kolíne
Smart Village výstava v Kolíně
Smart Village výstava v Kolíne Smart Village výstava v Kolíne

Inteligentní domov, internet věcí a umělá inteligence jsou pojmy, se kterými se pravidelně zabýváme ve věku digitalizace. Toto je doprovázeno technologickým vývojem, který je určen ke zjednodušení našeho každodenního života. Vývoj je však často daleko před námi a několik z nich má opodstatněné otázky. Opravdu to potřebujeme? Je to bezpečné? Kdo skutečně těží? Výjimečná výstava “Buďme inteligentní – inteligentní vesnice” se snaží poukázat, které řešení v oblasti interiéru skutečně odkrývají potenciál pro jednotlivé uživatele nebo společnost a které jsou více zklamáním a nepřinášejí nic hodnotného. Speciální výstava ve třech živých světech ukazuje na budoucnost, současný a realistický způsob řešení napětí mezi novými technologiemi a realistickou přidanou hodnotou.

Jak budeme žít v budoucnosti …

Naše představy o dokonalém způsobu života se lety mění a někdy jsou i v rozporu s nejnovějšími novinkami sezóny. Znepokojuje nás stav našeho klimatu, ale zároveň se nebojíme používat inovativní materiály a inteligentní technologie. Obytný prostor je stále stále dražší a stále hledáme větší pohodlí na bydlení a řešení pro menší domácnosti, které se realizují v prostorných podkrovních prostorách. Jinými slovy, příští život bude přirozenější, inteligentnější a efektivnější.

Přirozenější bydlení

Mnoho lidí se v současnosti obává změny klimatu. V roli spotřebitelů však v každodenním životě velmi těžko měníme své chování. Domníváme se, že bychom se měli vzdát známých zvyklostí a při investování do automobilů, mobilních telefonů či nábytku věnovat větší pozornosti udržitelnosti.

Není pochyb o tom, že spotřebitel, který myslí environmentálně, se bude v budoucnu při koupi nábytku zajímat i o to, jak ovlivní jeho koupě naše životní prostředí. Vyprávění příběhů o tom, co je ekologičtější se stane rozhodujícím nástrojem, protože rozhodnutí o koupi jednoho ze dvou podobných výrobků bude prospěšné pro každého, kdo se bude zajímat o ekologické výrobky. A zájem kupovat si ekologické výrobky bude tendencí téměř u všech spotřebitelů. V domácnostech se stále stále více používají přírodní materiály a prvky z masivního dřeva. Výběr dekorativních předmětů, jakými jsou rostliny, materiály bez nátěru a skleníky v interiéru, se v interiérovém designu stane důležitou a nezbytnou součástí nábytkových prvků.

Nábytek s vysokou mírou designu zaručí kvalitu udržitelnosti. Všichni začínáme mít stejný cíl – chceme být blízko k přírodě. Proto stavíme nové byty s balkony a v městských částech začaly být velmi žádané apartmány a domy s přístupem do zahrad nebo na terasy. Tyto kontaktní body s přírodou se nyní stávají nedílnou součástí našich domovů, přičemž terasy přebírají roli druhé obývacího pokoje.

Inteligentní bydlení

Lze použít aplikaci na pěstování bylin? Mohou počítače pěstovat rostliny, aby zlepšily kvalitu ovzduší v našich domácnostech? Má klima vliv na stavební projekty? Vypíná inteligentní řídící systém světla a kávovar, když opouštíte dům? Inteligentní aplikace se stávají stále rozmanitější, spolehlivějšími i snadněji dostupnými a použitelnými pro konkrétní potřeby obyvatel. Výsledkem je, že inteligentní technologie v naší domácí architektuře hrají stále více klíčových úkolů. Ať už při počítačem řízené optimalizaci kvality vzduchu v interiéru, inovativním řízení a provozu sprchových toalet nebo při předvídatelném a energeticky optimalizovaném řízení teploty místnosti – inteligentní technologie se stává stále více součástí našeho běžného způsobu života.

Domácí větrací zařízení odstraňuje zatuchlý vzduch dříve, než se obyvatelé vrátí domů; v létě fungují automatické stínící, klimatizační nebo chladicí systémy zabudované do stěn a stropů, které ve spojení s tepelným čerpadlem zajišťují ideální vnitřní prostředí.

A inteligentní technologie už iv kuchyni optimalizuje pracovní postupy a procesy uživatele. Inteligentní spotřebiče se ovládají pomocí aplikace nebo hlasovým ovládáním, recepty se promítají na pracovní desku z internetu a jídlo je pečlivě připravené k dokonalosti. Jde o krásný nový svět našich potřeb, hospodářských úspor či nezbytná opatření naší ohrožené klimatu? Pravděpodobně trochu obojí!

Účinnější bydlení

Rostoucí nájemné a menší domácnosti budou nadále zvyšovat poptávku po nábytku šetřícím prostor. První vlna minimalistických prvků a trendu uklízených pokojů se k nám dostala z USA a Asie. Jde nejen o tendenci omezovat spotřebu domácností, ale omezovat i základní věci v životě, což vytváří strategii, jak vytvořit celkový pořádek v domácnosti.

Stále více lidí považuje tento přístup za mimořádně výhodný. Poptávka po minimalistickém nábytku a potřebě zbavit se nadbytečnosti se stal velmi moderní a mnozí z nás považují jakékoliv jiné řešení za “nevhodné”. Kvalita před kvantitou by, proto mohla být pro mnohé lidi ideální filozofií vybavení domácností zejména proto, že je to také v souladu s touhou po “přirozeném bydlení”. Z tohoto důvodu v roce 2020 představí několik společnosti řešení, jejichž účelem bude cenově dostupný systémový nábytek spolu s prvky, které budou přizpůsobitelné různým rozměrům místnosti, budou variabilní (technologie vytahování atd.) A zároveň i univerzální. Vzhledem k široké škále aplikací pro nábytkové systémy mini bytů až po podkroví kladou dodavatelé velký důraz na moderní estetiku v městském životním stylu, která je v naprostém protikladu s narušenou atmosférou tínejdžerského pokoje.

Nové momenty a trendy výstava v Kolíně

Výstava v Kolíně estilofina

Výstava v Kolíně představila skleněné pódium pro nejmodernější výtvory. Nové momenty inspirují instalace, které podpírají dobrodružný charakter krajiny Pure Editions ve formě tematických, kompaktních prezentací nových a stávajících produktů. Tvůrčí narativní rámec je dílem stylistky Floor Knaapen.

Skleněné pódium pro nejmodernější výtvory

Nové momenty inspirují instalace, které podpírají dobrodružný charakter krajiny Pure Editions ve formě tematických, kompaktních prezentací nových a stávajících produktů. Tvůrčí narativní rámec je dílem stylistky Floor Knaapen.


Jaké barevné odstíny jsou moderní pro rok 2020? Čtěte dál a dozvíte se více v našem dalším článku zde.

Vaše Estilofina!

Tags : nové trendyvýstava v Kolíně

Leave a Response