close
DesignJídelna a kuchyňLožniceObývací pokoj

NAŠE NÁVŠTĚVA IV. – STYLOVÝ BYT DÝCHAJÍCI ELEGANCÍ

Naší vášní je nábytek a doplňky do domácnosti, které vdechnou každému interiéru osobitou atmosféru. Hledáme a objevujeme nové produkty. Jste to však právě vy – naši zákazníci, kteří vytvářejí osobité kombinace. Návštěva u zákazníků se stala naší pravidelnou inspirací, jejímž prostřednictvím se přímo do vaší domácnosti snažíme doručit nápady, jak může stylový byt vypadat. Nechte se okouzlit novými kombinacemi. Naše kroky vedly tentokrát do Košic, kde nás přivítala naše věrná zákaznice, která rozhodně ví, jak se stylovými kousky pracovat a efektně jejich zakomponovat do své domácnosti.

Interiér, který vyrazí dech už na začátku

Obdivujeme originální řešení. V případě naše návštěvy v Košicích jsme zůstali ohromeni už od samého začátku. Stylový byt, ve kterém žádný detail není ponechán náhodě. Přivítala nás skvělá nálada a perfektně zakomponována hnědá lavička, která plní estetickou úlohu a zároveň je mimořádně funkční.

Naše kroky vedly dále do samotného srdce bytu. V obývacím pokoji je dosažena odpočinková zóna použitím dvou designových sedaček ve stříbrno-šedém sametovém provedení. Překvapilo nás, že sedačky nejsou jediným kouskem, které kralují obývací místnosti. Křeslo v nádherném smaragdově zeleném odstínu spolu s šedým taburetem a konferenčními stolky jsou mimořádně silnými hráči, které si okamžitě získají váš pohled. Dokáží však spolu velmi rozumně spolupracovat a výsledný dojem, který vyvolávají je prostě neodolatelný.

DIZAJNOVÁ SEDAČKA LENA II 210 CM STRIEBORNOSIVÝ ZAMAT - stylovy byt
DESIGNOVÁ SEDAČKA LENA II 210 CM STŘÍBROŠEDÝ SAMET
DIZAJNOVÉ KRESLO BENTLY SMARAGDOVOZELENÝ ZAMAT
DESIGNOVÉ KŘESLO BENTLY SMARAGDOVĚ ZELENÝ SAMET

Celou atmosféru pohody dotváří v bytě stylové hnědé křeslo doplněné o konferenční stolky skvěle zvolené na odkládání kávy při čtení oblíbené knihy. Z celé oddychové zóny na nás sálala krásná pohoda a příslib relaxu.

DIZAJNOVÉ KRESLO DERRICK, SVETLOHNEDÉ ANTIK
DESIGNOVÉ KŘESLO DERRICK, SVĚTLEHNĚDÉ ANTIK

Stylový byt na každém kroku – propracovaná jídelna

Lahodné domácí pokrmy, čas strávený s přáteli i blízkými. Jídelna v bytě v Košicích představuje opravdu pastvu pro oči. Propracované šedé barové stoličky jsou ideální pro rychlé posezení. Na druhé straně krásný a masivní jídelní stůl spolu se smaragdovými židlemi svádí k dlouhému posezení nad šálkem čaje či sklenkou vína. Příjemně by působily i černé jídelní židle, smaragdová si však získala naše srdce hned v prvním okamžiku. Dostatek světla pro jídelní kout zajišťuje kouzelně sladěné svítidlo.

ROZŤAHOVACÍ KERAMICKÝ STÔL CALLEN 180-220-260 CM SIVÝ pre stylovy byt
ROZTAHOVACÍ KERAMICKÝ STŮL CALLEN 180-220-260 CM ŠEDÝ
MODERNÁ JEDÁLENSKÁ STOLIČKA AELFRIC, ZELENÁ
MODERNÍ JÍDELNÍ ŽIDLE AELFRIC, ZELENÁ
BAROVÁ STOLIČKA SWEDEN STRIEBORNOSIVÝ ZAMAT
BAROVÁ ŽIDLE SWEDEN STŘÍBROŠEDÝ SAMET

Spánek jako na obláčku – dokonalé sladění i v ložnici

Designové postele si získávají pozornost mnoha klientů. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě – ložnici kraluje nádherná postel, která je jako vystřižená z pohádky. Stejně jako postel si naši pozornost zasloužili i designové lampy umístěné u postele – skutečně vyvážená kombinace stylového bytu. V prostoru zaujme i stále oblíbenější konzola, která poskytuje dostatek místa pro odkládání.

DIZAJNOVÁ POSTEĽ LANEY 180X200 CM SIVÝ ZAMAT
DESIGNOVÁ POSTEL LANEY 180X200 CM ŠEDÝ SAMET
KONZOLA NEFERTITI 110 CM SKLO
KONZOLA NEFERTITI 110 CM SKLO

Práce z domu i možnost založit beauty koutek

Která z nás dám by netoužila po vlastním beauty koutku, který se obratem ruky změní ve funkční kancelář? V tomto stylovém bytě je všechno možné. Zaujala nás kombinace psacího stolu, pohodlné kancelářské židle a designového zrcadla. Celý koutek dokonale zapadá do atmosféry bytu. Společně vytvářejí tyto prvky perfektní dojem, který vás svádí na práci a zároveň poskytuje dostatek místa na zkrášlující rituály.

DIZAJNOVÝ PÍSACÍ STÔL NATHALY 126 CM, ČIERNY
DESIGNOVÝ PSACÍ STŮL NATHALY 126 CM ČERNÝ

Návštěvu našich zákazníků jsme si opravdu vychutnali. Byt představuje dokonalý příklad toho, že i více stylových kousků může v interiéru spolu skvěle fungovat. Věříme, že i vám se podařilo načerpat pořádnou dávku nových inspirací.

Zaujal vás tento článek, tak tedy vstupte do interiéru našich dalších zákazníků zde.

Tags : Stylový byt