close
Ložnice

Jak Vypadá Ložnice Ve Stylu Boho? Pojďte S Námi Na Procházku Světem Kreativity A Svobody

Fireplace near bed with knit blanket in boho bedroom interior with posters and rattan bag

Jak vypadá ložnice pravých bohémů? Možná při této otázce pocítíte závan nespoutanosti a lehkosti, zároveň také invenční kreativity. Bohémský život vyžaduje nejen neustálou akci a dobrodružství, ale také výrazný smysl pro estetiku.

Duše bohéma se nerada omezuje a často působí téměř bláznivě. Pokud jste se při čtení těchto řádků přenesli v mysli někam daleko od všednosti a striktních pravidel, inspirujte se spolu s námi! Designéři obchodu s nábytkem Estilofina si pro vás připravili několik tipů, jak zařídit ložnici právě ve stylu boho.

Cokoliv, Jen Ne Průměrnost

Pokud se rozhodnete zařídit si ložnici ve stylu boho, odkryjete hodně ze svého nitra a ukážete svůj volnomyšlenkářský přístup k životu. Žít bohémsky nepochybně znamená vyhýbat se průměrnosti a konvencím.

Ale co když si bohémské duše porozumí natolik, že se rozhodnou pro společné sdílení svého bláznivého přístupu k životu? Jednoduše si založí své vysněné hnízdečko lásky, plné pocitu svobody a tvořivého nepořádku. Našli jste se v tom také vy?

Relaxujte Královsky A Stylově

černý sklenený konferenční stolek
Zaujal Vás KONFERENČNÍ STOLEK AIMILIOS?

Pokud ano, tak by ve vaší ložnici neměla chybět manželská postel s velkým počtem barevných polštářků, látkové záclony hrající etno barvami a mnoho doplňků z přírodních materiálů. Manželskou postel si můžete vyzdobit látkovým baldachýnem, který je typickým prvkem boho stylu.

Natažený přes celou délku postele a doplněný bočními závěsy vytváří přímo královské místo pro odpočinek a relaxaci. O něco skromnější, ale o to praktičtější verze dosáhnete, když připevníte kupoli ze vzdušné tkaniny k opěrce hlavy.

Dřevěná komoda z masivu do tohoto koloritu dokonale zapadne a spolu s ostatním poctivým dřevěným nábytkem spoluvytváří kreativní nepořádek. Pokud však preferujete uhlazenost a minimalismus, boho styl vás pravděpodobně neosloví.

Tento styl milují tvořiví lidé, kteří mají rádi ruční práci. Hodně látky a množství jasných etnických barev či obrazů vám dají pocit, že jste obklopeni věcmi z celého světa.

Rostlin Není Nikdy Dost

Bohém miluje vůni dřeva a zeleně. I když je ložnice ve stylu boho místem nespoutané barevnosti, všechno v ní by mělo působit velmi přirozeně, harmonicky a útulně. Ložnice má být oázou klidu a místem pro úplný relax.

U stylu boho to platí minimálně dvakrát tolik. Pokud vás tento nekonvenční styl oslovuje, dřevěnou komodu z masivu můžete kombinovat s ratanovými nebo dřevěnými doplňky.

Nikdy nic nepokazíte použitím různých druhů exoticky barevných textilií s geometrickými vzory. Celkovou atmosféru ložnice ve stylu boho doplníte voňavými živými květinami. Nechte se unést do světa zářivých barev, nespoutané energie a svobodné kreativity.