close
Zahrada

3 – 2 – 1- Teď! Začíná grilovací sezóna. Připravte Se Na Ni U Vás Doma

Young handsome men roasting barbecue on grill in cottage countryside. Copy space.

Venku nás konečně hladí teplé paprsky, slibující dlouhé příjemné večery. Zahrady a terasy ožívají, čerstvě posekané trávníky voní a zahradní nábytek jsme už vytáhli ze zimní skrýše. Grily plné dobrého jídla zažívají po dlouhých měsících comeback. Jak zařídit, aby vaše grilovačka nebyla stejná jako většina a naopak se stala výjimečným zážitkem?

Tajemstvím Je Netradiční Atmosféra

Zorganizujte grilování ve večerních hodinách. Rozsviťte lucerničky, louče nebo bezpečná přenosná ohniště. To dodá grilovačce nádech luxusu a jedinečnosti. Myslete také na pohodlné sezení, kvalitní zahradní jídelní stůl, židle a také společenské hry, které hosty (a hlavně děti) zabaví během přípravy jídla.

 

sivá záhradní
Líbí se vám DESIGNOVÁ JÍDELNÍ ŽIDLE ERIKA?

 

Připravte Originální Jídlo

Tak či onak, to nejdůležitější, co každého při vzpomínce na grilovačku napadne, bude jídlo. Nebojte se okouzlit hosty něčím novým. Klobásky a špekáčky jistě znají, proto zkuste nové originální recepty. Na kvalitním grilu můžete připravit chleba, rohlíky a dokonce pizzu!

Pokud je vaše zahradní párty o něco početnější, myslete na to, aby každý měl prostor pro sebe. Zvolte proto větší zahradní jídelní stůl, u kterého se vaši hosté bez problémů usadí a budou se celý večer cítit komfortně.

Za Dobrou Večeří Sladká Tečka

Věděli jste, že na grilu se dají připravit i chutné dezerty? Chcete-li rodinu nebo přátele překvapit, přichystejte jim sladké dobroty, které nikdy předtím neochutnali. Kam ale uložit všechny potřebné ingredience, aby byly po ruce? Malý pomocný stolek ke grilu přijde v takové situaci vhod každému grilmistrovi.

Líbí se vám DESIGNOVÝ ZAHRADNÍ STŮL GAZELLE?

Nezapomínejte Na Pitný Režim

Jak připravit to nejlepší osvěžení? Udělejte domácí limonády. Do velkých džbánů s vodou vložte kostky ledu se zmraženým bobulovitým ovocem nebo s lístky máty. Limonády ozdobte plátky citrusového ovoce, hrozny, borůvkami nebo nastrouhaným zázvorem. Váš zahradní jídelní stůl se tak může pod dobrotami zcela prohýbat.

Nenechte Hosty Odejít Bez Suvenýru

Pořádání grilovačky sice představuje spoustu práce, ale trochu času na přípravu malých pozorností si určitě najděte. Hosty jistě potěší recepty použité při grilování, koláček v krabičce nebo domácí grilovací směs v papírových pytlících.

Grilovačka nemusí znamenat jen kouř, klobásy, pivo a hlasitou hudbu. Může se naopak stát nezapomenutelným zážitkem, který vaše přátele mile překvapí. A kvalitní zahradní jídelní stůl a pohodlné zahradní jídelní židle okouzlující atmosféru jen podtrhnou.