close
DesignPracovna

Trendy v designu kancelářských stolů pro moderní domov

černá kancelárska židle
Zaujala vás kancelářská židle Natalija?

Domov není jen místem k odpočinku, ale v mnoha případech se z něj stává rušné pracoviště. Důležité je věnovat pozornost každému detailu, který přispívá k pohodlí a efektivnosti. Psací a kancelářské stoly se staly neodmyslitelnou součástí moderních interiérů a právě v jejich designu nacházíme inovativní trendy, které spojují funkčnost s nádherným designem.

Pokud trávíte spoustu času pracovními povinnostmi, pravděpodobně víte, jak důležité je mít pohodlný a funkční psací stůl.

Průmyslový styl psacího stolu

Moderní retro design s robustním průmyslovým stylem získává na popularitě. Masivní stůl z mangového dřeva vyzařuje přírodní atmosféru a kromě stylového designu vás osloví i funkcionalita stolu. Otevřený úložný prostor a prostorná zásuvka poslouží k ukládání všech kancelářských a psacích potřeb či dokumentů.

Na stolní desce najde své místo stolní lampa i váš laptop.

Psací stůl Nostalgic 120 cm mango

Moderní kancelář

Designový psací stůl není jen místem pro práci, ale stává se také stylovým doplňkem moderních interiérů. Se třemi policemi a dodatečným úložným prostorem je skvělým společníkem pro každou moderní kancelář či studentský pokoj.

Jeho univerzální barevné provedení zajistí, že zapadne do každého interiéru, s ním spojená funkčnost pomáhá udržovat pořádek.

Designový psací stůl Kallima 152,3 cm borovice

Elegantní design z dubového dřeva

Asymetrie může být opravdu krásná, a to platí io designu psacích stolů. Dekor světlého dubového dřeva s velkou pracovní plochou přináší do interiéru nádech přírody a elegance.

Naleznete v něm tři prostorné zásuvky, jejichž čelní strany jsou také řešeny asymetricky. Tento stůl není jen pracovním místem, ale také designovým doplňkem, který rozjasní váš domov či kancelář.

Designový psací stůl Kiana 160 cm vzor dub

 

Výškově nastavitelný psací stolek

Pokud hledáte do své kanceláře nepostradatelného společníka, měli byste se blíže podívat na výškově nastavitelný psací stůl. Velká pracovní plocha navržená v elegantním dubovém vzhledu nabízí dostatek místa pro psací potřeby, notebook a další důležité pracovní materiály. Stůl lze jednoduše nastavit na individuální výšku pomocí tlačítek.

Díky plynulému a tichému nastavení můžete v případě potřeby snadno provádět práci ve stoje, přičemž při sezení zaujmete ergonomický postoj díky dokonalému nastavení výšky stolu. Kombinaci světlého dubového vzhledu a černého rámu lze kombinovat s širokou škálou nábytku.

Výškově nastavitelný psací stůl Jayden 160 cm imitace dub

 

Vývoj v designu stolů pro moderní domov je fascinující. Zdá se, že se vracíme ke spojení přírodních materiálů s moderním stylem. Proto, pokud hledáte kancelářský nebo psací stolek, který nejenže splní vaše praktické potřeby, ale také přidá eleganci a styl do vašeho domova, inspirujte se těmito trendy.

Tags : kancelářpsací stůl