close
DesignJídelna a kuchyň

Inspiruj se: Top 5 designových barových židlí pro moderní domov

Design interiéru hraje v současnosti rozhodující roli při vytváření té pravé stylové atmosféry. Pokud jste si splnili sen o barovém pultu ve svém obývacím pokoji nebo kuchyni, nezapomínejte na kvalitní barové židle.

Přinášíme 5 tipů, které okamžitě přidají šmrnc a eleganci do vaší domácnosti.

Kosočtverečná elegance barové židle

Naší první volbou je barová židle, která vyniká svým přitažlivým designem. Kosočtvercové prošívání na vnitřní straně opěradla a područek není jen estetickým prvkem, ale také přidává vysoký komfort sezení.

Tmavě hnědý potah z ekokůže působí honosným dojmem a spolu s černýma kovovými nohami zajišťuje bezpečnost na jakémkoli povrchu. Tato židle není jen sedátko, je to umělecký kousek, který se snadno kombinuje s nábytkem klasického i moderního stylu.

 

Designová barová židle Dana tmavě hnědá ekokůže

 

 

Nadčasový šedý styl barové židle

Druhá židle v našem žebříčku se vyznačuje nadčasovým designem. Husté prošívání na vnitřní straně sedáku a stylový tvar poskytují vysoký komfort sezení.

Koženkový šedý potah dodává eleganci a je dokonale doplněn matnou černou barvou kovových nohou. Příčné výztuže zvyšují stabilitu židle a slouží také jako pohodlná opora pro nohy. Díky provedení je univerzálně použitelná a snadno ji zkombinujete s nábytkem klasického i moderního stylu.

Dizajnová barová stolička Hallie sivá
Designová barová židle Hallie šedá

 

 

Minimalistická křehkost barové židle

Třetí židle v našem výběru zdůrazňuje minimalistický přístup k designu. S jednoduchým prošitím a moderním tvarem nabízí vysoký komfort a atraktivnost.

Čistá bílá barva potahu z vysoce kvalitní umělé kůže vytváří dojem křehkosti, který je doplněn chromovým stojanem. Tato židle je ideální pro ty, kteří upřednostňují jednoduchost a svěží dekorativní design ve svém interiéru.

Dizajnová barová stolička Modern White
Designová barová židle Modern White

 

Stylová barová židle

Na čtvrtém místě našeho žebříčku najdeme židli, která kombinuje přitažlivý design s dekorativním prošíváním ve stylu Chesterfield. Malé područky vystupující z opěradla zajišťují příjemný zážitek ze sezení. Speciální kovová rukojeť ve tvaru hlavy lva umístěná z vnější strany opěradla usnadňuje manipulaci se židlí.

Nohy barové židle jsou vyrobeny z nerezavějící oceli ve stříbrném odstínu, jsou stabilní i na měkčích površích. Židle je díky provedení univerzálně použitelná, snadno ji zkombinujete s nábytkem klasického, ale také rococo stylu.

Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava kráľovská modrá
Designová barová židle Queen Lví hlava královská modrá

 

Přírodní dotek barové židle

Poslední, ale rozhodně ne méně důležitou volbou je barová židle s přírodním dotekem. Světlé dřevěné prvky v kombinaci s koženkovým potahem vytváří harmonický design. Tvar židle a jemné prošívání přidávají šmrnc, zatímco nohy z dubového dřeva přinášejí do interiéru příjemnou atmosféru. Tato židle je ideální pro ty, kteří chtějí do svého domova vnést přírodní dotek a teplý pocit.

Při výběru nezapomeňte brát v úvahu nejen design, ale také pohodlí a praktičnost. Výběrem jedné z těchto top 5 designových barových židlí určitě nešlápnete vedle a váš domov se stane místem, kde se potýká pohodlí s elegancí.

 

Dizajnová barová stolička Kian prírodná - čierna
Designová barová židle Kian přírodní – černá

Tags : barová židle