close
https://unsplash.com/photos/Orz90t6o0e4

Jak okamžitě přilákat zákazníky do vaší restaurace?

Pestrá nabídka chutných jídel a nápojů z prvotřídních surovin je v dnešní době pro zákazníka samozřejmostí. No existuje mnoho dalších důležitých detailů, prostřednictvím kterých zákazníci posuzují kvalitu restaurace. V každém případě, prostředí restaurace je stejně důležité jako kvalita samotného jídla. Při plánování interiérového designu a uspořádání restaurace byste si měli vybrat všestranný nábytek, který by splňoval rozmanité požadavky vašich zákazníků. Od výběru vzorů, materiálu a velikostí, by měl být každý prvek dobře přizpůsoben designu, funkci a uspořádání prostoru.

 

Jídelní stůl Annie 240 – 360cm / přírodní-černá

Jak Si Získáte Zákazníka?

Použijte Vhodné Osvětlení. První dojmy jsou důležité, a pokud jde o restauraci, osvětlení hraje větší roli, jak byste mohli očekávat. Jídlo může být výborné, nápoje dokonale chlazené, ale pokud světlo není správné, zákazník se nebude cítit dobře. Osvětlení v barech a osvětlení v restauracích je jednoznačně něco, co je třeba brát vážně. “Při navrhování Vašeho osvětlení byste měli zvážit tři věci: koncept, cílové publikum a prostor, který používáte”. Efektivní osvětlení v restauraci, posílí vaši designovou téma a přispěje k pozitivnímu dojmu z prostoru, který spolu s dobrým zákaznickým servisem a jídlem může povzbudit zákazníky, aby se vrátili.

Věděli jste, že hladinu osvětlení každého prostoru udávají normy? Zkušení návrháři v 123LED.sk vám rádi poradí optimální počet a typLED svítidel pro konkrétní prostor.

To aby v něm bylo dostatek světla a přitom jste na osvětlení maximálně ušetřili. Kouzelnou atmosféru ve Vaší restauraci zaručeně vykouzlí závěsné svítidlo Shadow, které najdete v naší nabídce.

Závěsné svítidlo Shadow 100 cm hnedá

Využijte Strategii Barev

Barvy rezonují se zákazníkem na podvědomé úrovni a mohou být klíčovým faktorem při vytváření míst k sezení. Přečtěte si pár rad, jak můžete využít tuto strategii.

Červená způsobí, že hosté budou jíst rychleji a velmi brzy odejdou. Je vhodná do rychlých občerstvení.

Oranžová přináší lidem pocit štěstí a veselosti. Je vynikající pro rychlé občerstvení a cukrárny.

Ve všeobecnosti je žlutá barva velmi živá a vzrušující, takže není ideální pro uvolněné prostředí. Hodí se do rychlého občerstvení a kavárny.

Zelené zemité tóny jsou uklidňující. Jsou vynikající volbou pro restaurace, které nabízejí jídla se zdravými potravinami.

Hnědá barva pomáhá hostům relaxovat a cítit se pohodlně. Hodí se do kavárny, bistra, moderní restaurace, nebo baru.

Chcete-li na své zákazníky působit důvěryhodně vsaďte na modrou.

Bílá barva dodává vašemu prostředí příjemný a pohodový pocit. Hodí se do malých restaurací a bister, banketových sálů a svatebních místností.

Tmavý interiér již není tabu a ve správné kombinaci s nábytkem a osvětlením si můžete dovolit použít černou barvu i na celou stěnu. Nápoje v bufetové restauraci budou hostům mnohem více chutnat, pokud najdete správný poměr mezi jednotlivými barvami.

Pokud nechcete výlučně malovat stěny, tapeta je životaschopnou možností pro restaurace. Existuje několik unikátních, kvalitních tapet, které vám pomohou vytvořit zajímavý design a vyniknout v oblasti vašeho podnikání. Při hledání vhodné tapety se ujistěte, že ji můžete snadno vyčistit. Pokud hledáte originalitu, špičkový design, ale i kvalitu jste zde správně.

Nástěnná dekorace Angel 65 cm

Vyberte Různé Typy židlí

Každý majitel restaurace ví, že úspěch podnikání v gastronomii závisí na mnoha faktorech. Pokud podnikáte již delší dobu, možná je načase přehodnotit vzhled vašich prostorů. Zde jsou některé z návrhů, z nichž si můžete vybrat. Polypropylenové křesla se stávají populární volbou díky své mobilitě a snadnému uskladnění.

Designová jídelní židle Lena / černá

 

Křesla jsou oblíbené pro jejich pohodlí. Jsou ideální, pokud provozujete salonek nebo noční klub. Vaši hosté se budou cítit pohodlně a rádi budou trávit více času ve Vašem podniku, což bude samozřejmě vést ke zvýšeným ziskům. Exkluzivní otočné a výškově stavitelné křeslo LEO zapadne do jakéhokoliv prostoru.

Otočné křeslo Leo – bílé

Barové židle jsou více než jen sezení v barovém sektoru. Barová židle odráží styl a osobnost na jakémkoli místě. Jako doplněk k ostatním zařízením, mohou vaši hosté pochopit jedinečný koncept, který vaše restaurace nabízí. Barová židle jako je JEREMY uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. Je vyrobena z kvalitních materiálů je velmi pohodlná a sezení je velmi příjemné.

Barová židle Jeremy Chesterfield – různé barvy

Dětské jídelní židle jsou již dnes samozřejmostí, přibyly koutky s hračkami, přebalovací pulty, dětské menu. Jsou určeny pro děti a batolata. Je to skvělý způsob, jak zajistit, aby se dítě spolu s rodiči klidně najedlo. Z podnikatelského hlediska vstřícní a tolerantní přístup jde ruku v ruce, protože spokojené dítě rovná se spokojený rodič, což se odrazí i na celkové tržbě.

Uspořádání židlí

Uspořádání sezení v restauraci je hlavní složkou vašeho konceptu. Vytváříte scénu pro stolování a oddělujete se od konkurence, ale není to jen o estetice. Při výběru nábytku se zamyslete nad dlouhodobými plány a cíli vašeho podniku. Pečlivě si vyberte téma a design! Téma a design vaší restaurace výrazně ovlivňuje, jak zákazníci vnímají vaši restauraci a sezení je jedním z největších aspektů vašeho interiéru.

Důležité je zvážit: vhodná místa k sezení, styl, barvu, materiál a dokonce i drobné detaily, jako jsou obrazy. Vyberte rozložení, které ponechá dostatečný prostor mezi stoly a dostatek prostoru pro přechod mezi nimi. Ujistěte se, že i mezi stoly je dostatek místa a dostatek prostoru za židlemi, aby si zákazníci mohli vychutnat jídlo s trochou soukromí a pohodlí.

Vsadíte Na Pohodlí Nebo Praktičnost?

Jak vyřešit tento problém? Jednoduše zvažte, kdo jsou vaši zákazníci a co očekávají, když přijdou do vaší restaurace. Pokud jste restaurace rychlého občerstvení, vaše sezení se pravděpodobně bude opírat spíše o praktičnost. Samozřejmě, že ideální sezení je takové, které je stylové, pohodlné a praktické v jednom.

Čistota Je Půl Života

Hygiena a dezinfekce jsou nejdůležitější aspekty v restauraci. Bez ohledu na to, jaké chutné je vaše jídlo, pokrmy kreativně připravené a vynikající, zákazníci nebudou navštěvovat váš podnik pokud není čistý. Na péči snad nejnáročnějším typem nábytku jsou čalouněné sedačky či křesla. Sluneční záření způsobuje jejich vyblednutí, teplo z radiátoru ovlivní barvu látky, prach, pocení, skvrny, neodborné tepování, to vše vám může do značné míry poškozovat zařízení restaurace. Pro ošetřování a čištění kovových částí nábytku používejte vždy měkké hadříky. Chromové části vyleštěte vždy jen k tomu určenými přípravky. Kovové části, jejichž povrch je upraven barvením, neleštěte! Stačí ho zbavit nečistot. Můžete použít i chemické čisticí prostředky, které jsou výrobcem určeny k ošetřování kovových částí nábytku.

 

Důležitost každodenního úklidu a údržba vaší restaurace je nezbytná k tomu, aby se stala úspěšnou.

Líbí se vám tento článek? Sdílejte ho s vašimi přáteli.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : plánování interiérového designurestauracezakazniky

Leave a Response