close
DesignHotel a Restaurace

Co Se Stane Se Starým Hotelovým Nábytkem?

Co Se Stane Se Starým Hotelovým Nábytkem? Další Otázky Ohledně Hotelového Nábytku. V dnešní době renovace hotelu neznamená jen nahrazení opotřebovaného hotelového nábytku a matrací ale je důležité také znát konkurenci a vytvořit nový, originální design se zvláštním charakterem. Podle hoteliérů jde v podstatě o tři cykly hotelového nábytku: rekonstrukci, základní rekonstrukci a kompletní rekonstrukci.

Všechny změny by měly být provedeny s cílem zlepšit zážitek hostů.

 

Dizajnová rada nábytku Annie, ktorá je súčasťou dánskeho konceptu prináša jedinečný a exkluzívny nábytok, ktorý vyniká svojím minimalizmom a jednoduchosťou. Vďaka tomu zapadne do akéhokoľvek štýlu, ktorý vo Vašej domácnosti dominuje. Rada Annie je skvelou voľbou pre milovníkov klasického nadčasového štýlu.
Jedálenský stôl Annie 290 -410cm / biela-čierna

 

Co Se Stane Se Starým Hotelovým Nábytkem?

Každý rok vyhodí lidé stále více nábytku, který je ještě v docela dobrém stavu. Není to jen neuvážené nakládání s odpady, ale i znečišťování životního prostředí. Nejlepším řešením je samozřejmě recyklace tím, že nábytek upravíme nebo darujeme k opětovnému použití. Ale kde začít? Zamyslete se nad tím, koho znáte. Možná, že bratranec nebo přítel pracuje v neziskové organizaci. Nabídněte starý nábytek k prodeji, nebo jej darujte za odvoz. Existují i ​​další úvahy, které nemají nic společného s likvidací, jako například:

Co by mělo být vyrobeno z hotelového nábytku a bylo by nejlepší investicí? Jak může být nábytek přizpůsoben tak, aby sloužil lépe svému účelu? Potřebujete technický výkres na realizaci nového interiérového designu? Jaké materiály jsou nejvhodnější pro hotelový nábytek? Jak kombinovat barvy? Ale spíše než odpovíme na všechny tyto otázky, ujasníme si pár věcí ….

 

Regál na víno Reed je vyhotovený v originálnom dizajne, ktorý rozhodne zaujme. Ponúka miesto až pre 14 fliaš vášho obľúbeného nápoja. Na jeho výrobu bolo použité kvalitné jedľové drevo, kovanie a nity pôsobia autenticky. Zlatá farba nitov a svetlé drevo regálov krásne ladia s tmavým zafarbením suda. Horná časť vyzýva k uloženiu pohárov a vychutnaniu skvelého moku. Pozvite svojich priateľov a blízkych a oslňte ich dizajnovým regálom na víno.
Regál na víno Reed 60 cm, kávový

 

Kam Uskladnit Nepotřebný Hotelový Nábytek

Hledáte jednoduchou odpověď, jako například: “Na skládce?” Promiňte … věci jsou o něco komplikovanější, a to z jednoduchého důvodu. Skládka je nejméně atraktivním řešením. Vezměte si například v úvahu, že potřebujete vyhodit velké množství starého nábytku. Vystěhování, odvoz a likvidace odpadu – to stojí peníze. Je to nehospodárné a drahé.

Tak jaké jsou alternativy? Věřte tomu nebo ne, použitý hotelový nábytek může najít domov, který šetří hoteliérům peníze. Například: Likvidátor vystěhuje nábytek z hotelových prostorů za nízkou cenu nebo zdarma, a prodává ho někomu jinému za přibližně 25 procent maloobchodní ceny nového nábytku. Druhou možností je likvidace na místě nebo aukce v hotelu. Jednou z výhod je, že hotel může během prodeje pokračovat v provozu. Další z výhod je, že náklady na přepravu jsou vyloučeny, takže hoteliér získá více příjmů. K nevýhodám se přidávají náklady na reklamu, bezpečnost a kontrola nad davem. Navíc je možné, že ne všechny předměty budou prodány. Třetí možností je zachovalý nábytek darovat na dobročinné účely. Divili byste se, komu se ještě může hodit vaše skříň nebo sedačka.

 

Dizajnová sedačka Scarlet Belle II je dokonalým spojením nadčasového dizajnu a praktickej funkcionality. Stane sa štýlotvorným doplnkom každého interiéru, do ktorého ju umiestnite. Komfortne čalúnené operadlo je zdobené dekoratívne prešívaním pripomínajúcim populárny dizajn Chesterfield.
Dizajnová rozkladacia sedačka Scarlet Belle, 220 cm, béžová

Od chvíle, kdy host vstoupí do haly začíná pro něj dovolená nebo obchodní událost. Součástí této zkušenosti je prostředí a dekorace, které obklopují vaše hosty, od architektonických prvků a uměleckých děl až po nábytek v hale, restauracích a hotelových pokojích. Nábytek je jedním z nejdůležitějších aspektů, které přispívají k vzhledu každého hotelu.

Ručne vyrobená soška gymnastu, každá socha je jedinečná. Lano pre zavesenie je v cene.
Soška Gymnast 50cm čierna

Hotelový Nábytek – Základy Nákupu

Nakoupit hotelový nábytek pro pokoje, recepci, restauraci a další prostory může být obtížný úkol. Je důležité naplánovat proces předem, abyste věděli, co je potřeba a kolik nábytku se hodí do každého prostoru. Zjistěte, jak to udělat správně se svým týmem, do kterého neodmyslitelně patří: majitel hotelu a personál, návrháři interiérů a výrobce nábytku, který funguje jako skutečný partner. Každý aspekt skupiny má individualizovanou úlohu, která spolupracuje s ostatními, aby vytvořila dokonalý produkt pro hosta.

Tento odkladací stolík na vás zapôsobí svojím neobvyklým tvarom. Masívne drevené telo pripomínajúce tvar šesťuholníka ponúka praktický úložný priestor pre noviny, mobilné telefóny alebo ďalšie drobné predmety.
Dizajnový odkladací stolík Bethany

Majitelé hotelů rozhodnou, co budou hosté v hotelu vidět a zažívat. Jsou z velké části zodpovědní za kvalitu a rozpočet. Designéři přinášejí vizi majitelů do života – alespoň na papíře. Vědí, jaké jsou trendy a umí i s nimi kreativně pracovat. Výrobci samozřejmě vyrobí nábytek a doručí ho.

Nejvhodnější Materiály Pro Hotelový Nábytek

Pokud necháte čalounění stranou, výběr se sníží na: kov, masivní dřevo, laminát a dřevěnou dýhu. Každá volba má výhody a nevýhody a výběr “aby byl perfektní”, do značné míry závisí na celkovém vzhledu, který chcete dosáhnout, jakož i od trvanlivosti a výšky rozpočtu.

Designová nábytková řada Amsterdam vyniká jedinečným vintage designem, díky kterému můžete i Vy vnést do své domácnosti nádech minulosti. Jedinečně propracované detaily z ní vytvářejí unikátní nábytkovou řadu, která se velmi rychle stane součástí Vašeho interiéru.
Luxusní jídelní stůl Amsterdam / 200 – 300cm

Zde jsou některé vlastnosti spojené s každým z výše uvedených materiálů: Kovový nábytek – donedávna se využíval pouze v exteriéru, dnes se některé jeho prvky v kombinaci se dřevem, sklem či kamenem, přenesly už i do moderních interiérů. Kovový nábytek není náročný na údržbu a ošetřování. Je z trvácního materiálu a má vysokou odolnost vůči mechanickému poškození. Masivní dřevo – je dlouhotrvající a robustní materiál a je ideální volbou pro každého, kdo hledá dlouhou životnost svého nábytku. Laminát – se vyrábí lisováním při vyšších teplotách. Je velmi odolný vůči mechanickému poškození, nárazům nebo poškrábání. Laminát má nižší kvalitu než dýha nebo masivní dřevo – z tohoto důvodu stojí méně. Dřevěná dýha – lze ji řezat různými směry, čímž vzniká zajímavá křesba dřeva. Nemusíte se obávat, je to velmi kvalitní materiál a je výrazně levnější než masiv.

Elegantní manželská postel Spectacular v atraktivním anglickém designu Chesterfield přinese do vaší ložnice jedinečný styl v a optimální pohodu. Designová postel zaujme luxusním vzhledem, čistými liniemi a jemnými detaily.
Postel Spectacular šedá 200 x 180cm

Originální Rekonstrukce Hotelového Nábytku – Interiérové ​​Vybavení

První místnost, kterou obvykle začneme renovovat, je ložnice, protože je to místnost, která je opravdu v centru hostovy pozornosti. Ano, je to tak, ale kde je nutné začít s rekonstrukcí ještě dříve …… je lobby. Proč lobby? Protože je to první dojem, na čem záleží! Velká lobby bude první věc, kterou hosté uvidí. Musí být zkrátka perfektní! Chtěli byste, aby vaše hosty přivítala vzrušující moderní lobby s geometrickým, pestrobarevným nábytkem a velkýma ocelovýma podlahovýma lampama? Nebo byste se raději procházeli halou zařízenou nábytkem s květinovými vzory?

 

Designová stojanová lampa Metall je obzvláště stylovým doplňkem pro Váš interiér. Tato stojanová lampa ztělesňuje průmyslový design jako žádná jiná. Kulaté kovové stínítko připomíná mřížku, přes kterou proniká světlo do místnosti.
Designová stojanová lampa Metall 155 cm / šedá

Co je ale nejdůležitější, je to, že potřebné vybavení pro váš hotel musí být funkční a snadno použitelné. Nechcete, aby vaši hosté obklopeni překvapivě krásným designem interiéru byli zklamáni při pokusu o použití zkaženého výtahu. Zajištění toho, aby vše bylo v provozním stavu a vizuálně nápadité je nejlepší první dojem, jaký můžete svým hostům dát.

Klíčem k úspěchu v renovaci je koherence vašeho hotelu. Proto restaurace by měla být navržena ve stejném duchu jako recepce a lobby. Další oblastí, na kterou se nesmí zapomenout, je zasedací místnost, ve které se budou pořádat firemní nebo rodinné akce. Pro menší obchodní jednání či pracovní schůzky je obzvláště vhodný exkluzivně zařízený salonek.

Vytváření Luxusního Interiéru v hotelu

Jakýkoliv prostor je směs architektury a interiéru. To, co jste vložili do místnosti, je stejně důležité jako to, jak je místnost postavena. Při realizaci interiérového designu hotelu je potřebná rovnováha mezi vizuálním nádechem (nábytkem, tapetami, svítidly atd.) a potřebným vybavením (bezpečnostní požadavky, ekonomika, všeobecná funkčnost základních požadavků). Vizuálně to lze dosáhnout přidáním specifických tematických barev, textur a osvětlení.

Opulentní a elegantní luxusní lustr vytvořen ze zdánlivě nekonečného množství krásných krystalů. Krystaly vytvoří exkluzivní světelný zážitek ve Vašem obývacím prostředí. Dokonce i ve vypnutém stavu tato luxusní lampa upoutá každého Vašeho hosta.
Luxusní lustr Majesty

Potřebujete obnovit hotelový nábytek? Použijte barvy!

Barva je jedním z nejdůležitějších aspektů designu každé místnosti. Nemusíte kupovat všechno nové, stačí jen aktualizovat to, co máte, a doslova všechno, co budete potřebovat, je nátěr barvy. Modré nebe, zelená tráva, žluté slunce. Téměř všechno v našem světě je spojeno s nějakou barvou. Dokonce máme i výroky, ve kterých používáme barvy. Říkáme, že někdo je “zelený od závisti”, nebo “bílý jako kancelářský papír”. Pro malíře, umělce, návrháře interiérů a obchodníky je správné používání barev klíčové pro úspěch v jejich businessu. Náš tým doporučuje soustředit se na dodržování následujících postupů:

  • Důležitá věc, kterou je třeba si pamatovat při práci s teplými a chladnými barvami, je, že žádná místnost by neměla mít jen jednu barvu. Pokud chcete, aby váš pokoj byl útulný, použijte teplé barvy pro dominantní schéma a přidejte několik prvků, které obsahují chladné barvy – a naopak. Stejně jako u všech prvků zdobení je důležité dosáhnout určitou rovnováhu a kontrast.
  • Kromě barvy, musí být před lakováním zohledněna i povrchová úprava, která zlepšuje vzhled materiálů a obvykle je chrání před prostředím (např. opotřebením, korozí, poškozením vodou, hmyzem a houbami atd.).
  • Lehké, neutrální barvy, jako je béžová, slonovinová, černá, šedá a všechny odstíny bílé jsou více reflexní a využijí co nejvíce přirozeného světla – prostor působí jasnější a vzdušnější.
  • Oranžová barevná paleta Terracotta obsahuje mnoho odstínů červenohnědé, červené, růžově červené a žlutooranžové barvy. Jsou to přírodní, tlumené, zemité barvy. Bohaté oranžové, sytě žluté a cihlové tóny mohou být přitažlivě kombinovány s odpovídajícími barevnými odstíny interiéru, který je bledý a velmi jemný.

Finanční výhody

Proces přeměny interiéru hotelu je na začátku velmi nákladný, ale z dlouhodobého hlediska je to dobrá investice. Design interiéru, i když je drahý, přinese příjmy, pokud je konzistentní, představuje specifickou lákavou téma a je dobře zachován v průběhu let. Stále více hostů si užívá svůj pobyt a zároveň komentuje interiérový design hotelu. Způsob, jakým se prezentujete, je způsob, jakým jste vnímán a investice do designu interiérů hotelu zaručí, že budete dobře vnímán každým svým hostem. Proč nezačít už dnes?

Plánujete rozsáhlou nebo částečnou rekonstrukci? Nebo jen chcete povznést vaši zimní zahradu? Zajímají nás vaše plány. Napište nám.

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : hotelový nábytek

Leave a Response