close

Jak Vybrat Nadčasový Nábytek Do Restaurace

Před otevřením nové restaurace se bere v úvahu mnoho věcí. Vybírá se správné místo, menu, recepty, tým, reklama. Je důležité klást si správné otázky a odpovídat na ně. Jak zapůsobit na zákazníky, když projdou přes dveře? Jak vytvořit v restaurací úžasnou atmosféru ve které budou trávit hosté více času? Jednou z nejdůležitějších úloh pro každého hostitele je vybrat správné stoly a židle. No rozhodnout se dobře, není vůbec snadné!

Jídelní stůl Annie 290 -410cm / bílá-černá

Designová řada nábytku ANNIE, která je součástí dánského konceptu přináší jedinečný a exkluzivní nábytek, který vyniká svým minimalismem a jednoduchostí. Rada ANNIE bude jistě skvělou volbou pro vaši restauraci.

Pojďme spolu prozkoumat některé techniky, které lze použít k přilákání nových a na udržení stálých zákazníků.

Maximální Pohodlí Pro Zákazníka

Pravděpodobně znáte důležitost prvního dojmu. Někdy stačí vynaložit jen trochu úsilí, abyste svým hostům poskytli skvělé zážitky z návštěvy vaší restaurace. Udělejte kroky, abyste zůstali v kontaktu.

1. Vyberte nábytek, který vyhovuje vašemu záměru

Představte si, že vaše restaurace vypráví příběh a váš nábytek přispívá k vytváření atmosféry a emocí, které chcete vyvolat. Co je potřebné pro to udělat? Pochopit limity svého prostoru, vyzvednout kusy nábytku, který slouží k několika účelům a investovat do nadčasového vzhledu.

2. Funkčnost, komfort a elegantní vzhled

Ačkoli by se měl vzít v úvahu design, nikdy by neměl mít přednost před funkčností a komfortem. Mějte to na paměti! Komfort sezení na vašich židlích bude pro vaše zákazníky velmi důležitý. Rada jídelních židlí CHARLIE přinese do vaší restaurace klasický styl, jednoduché linie a nadčasovost, po kterém určitě touží všichni milovníci klasiky.

Jídelní židle CHARLIE jsou ideální kombinací nadčasového designu a funkčnosti. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručí dlouhou životnost židlí.

Designová jídelní židle Charlie – různé barvy

 

 

3. Usnadněte si život

Uvažujte o vaší restauraci v dlouhodobém horizontu. Potřebujete rozmístit židle v malém prostoru? Možná by bylo vhodné zvážit nákup skládacích židlí. Pokud se rozhodnete pro čalouněná křesla, zvolte čalounění s jednoduchým čištěním.

4. Vyberte různé konfigurace

Pokud máte dostatek prostoru, může být dobrým nápadem, vytvořit ve vaší restauraci několik různých míst. V “salonku” nebo v baru se mohou nacházet hosté, kteří chtějí drink nebo zákazníci čekající na uvolnění stolu. Různé velikosti stolů mohou pomoci při usazení párů nebo větších skupin.

Designová nábytková řada AMSTERDAM vyniká jedinečným vintage designem, díky kterému můžete vnést do své restaurace nádech minulosti. Jedinečně propracované detaily z ní vytvářejí unikátní nábytkovou řadu, která se velmi rychle stane součástí vašeho interiéru. Tmavá a světlá barevná kombinace vytváří příjemný kontrast. Designová nábytková řada AMSTERDAM je součástí dánského konceptu navrženého tak, aby se stala chloubou každého prostoru.

Luxusní jídelní stůl Amsterdam

5. Nepodceňujte trvanlivost

Ne všechny  a židle jsou vhodné pro profesionální použití. I když může být lákavé zvolit levné řešení, nezapomínejte na to, že váš nábytek bude nutné nahradit dříve, než byste čekali. Vyberte si pevný a dlouhotrvající nábytek určený pro profesionální použití.

Barová židle STREET je součástí dánského konceptu. Ten se snaží vytvářet nábytek, který se dotkne srdce každého, kdo ho bude používat. Je vyrobena z kvalitních materiálů, díky čemuž je její životnost opravdu dlouhá.

Barová židle Street

6. Uspořádejte svůj prostor

Vytvořte půdorys, abyste nejlépe uspořádali rozložení místnosti. Naplánujte dopravní toky v kritických bodech, a to hlavně mezi jídelnou a kuchyní, u vchodu do restaurace, mezi stoly, v baru a pod. Usnadněte svým zaměstnancům a zákazníkům pohybovat se.

7. Nezapomeňte na malé detaily

Nic není víc nepříjemné než nohy židle táhnoucí se po podlaze. Připevněte podložky k nohám vašich židlí, abyste předešli tření a poškrábání podlahy.

 

Rádi vám poskytneme další informace. Chcete se poradit o vhodnosti konkrétního modelu? Napište nám!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : Jídelní stolyJídelní ŽidleNadčasový Nábytek

Leave a Response