close
DesignObývací pokoj

Trendy, které budou kralovat našim obývacím pokojům

Obývák bývá nejčastěji středem každé domácnosti, kde se setkává celá rodina ve svém volném čase. Trávíme v ní své volné chvíle věnované nejbližším, odpočíváme při sledování televize či čtení dobré knihy, nebo v ní přivítáme všechny důležité a vzácné návštěvy. Právě proto by měl být obývák místem, jehož interiéru věnujeme pořádnou pozornost, abychom se v ní my i všichni naši blízcí a návštěvy dobře cítili. Trendy v zařízení obývacího pokoje se mění z roku na rok a dokud jednomu roku kralují přírodní materiály a zlaté doplňky, v jiném zase dominují kovové materiály a minimalismus. Podívejme se spolu na to, co bude vládnout našim obývacím pokojům v tomto kalendářním roce.

Designová sedačka Matteo - různé barvy
Designová sedačka Matteo – různé barvy

Správný výběr materiálů v obývacím pokoji

Výběr materiálů je pro interiér obývacího pokoje klíčový. Roku 2019

budou kralovat přírodní materiály, které vytvářejí příjemné a útulné prostředí. Využívat se bude v interiérovém designu zejména dřevo a kůže. Konferenční stolek DASH HONEY je vyroben z masivního dřeva, díky kterému bude váš obývák trendový. Zcela jednoduchý design, díky kterému vynikne masivní akátové dřevo, ze kterého je vyroben stůl FREDDO nebude váš obývák zbytečně zatěžovat a poskytne prostor pro mnoho doplňků. Z masivu může být vyroben i váš TV stolek – například stolek ISLAND. Kromě prostoru pro TV nabízí i odkládací prostor pro všechno, co chcete skrýt před očima vaší návštěvy. Z masivu může být vyrobena i vaše lavice, kterou můžete mít v obývacím pokoji připravenou pro velké návštěvy, takovou je například lavice ELEGANT vyrobena z masivního dřeva. Druhým materiálem, který se bude v roce 2019 využívat je přírodní kůže. A to nejen na pohovkách, ale například i na křeslech.

Designové křeslo London / petrolejová
Designové křeslo London / petrolejová

Ozdobné styly v obývacím pokoji

Ačkoliv oblíbeným minimalismem nešlápnete vedle, pokud chcete zůstat i v roce 2019 trendový a stylový, vsaďte na ozdobné styly s bohatým zdobením. Dominovat bude zejména ornamentální styl. Doplňky v barvách mědi a mosazi budou skvělou volbou pro váš obývací pokoj. Za pozornost stojí i obraz NÁUŠNICE, který je ztělesněním všeho, co bude v roce 2019 trendy.

Soška Gymnast 70cm zlatá
Soška Gymnast 70cm zlatá

 

Kůže a koženka jsou dva z nejběžnějších materiálů, které se používají při výrobě různých typů nábytku. Jídelní židle, příležitostné židle, barové židle, pohovky, kancelářské židle – často se vyrábějí s kůží nebo koženkou podle priorit a potřeb zákazníka. Vypadají podobně – takže jaké jsou rozdíly mezi kůží a koženkou? Dočtete se více v našem dalším článku.

Tags : materiálOzdobné stylyTrendy

Leave a Response