close
DesignObývací pokoj

Mnoho hostů a malý obývací pokoj? Vyřeší to designové taburety!

Občas se každému doma stává, že má více hostů než prostoru v obývacím pokoji. Větší rodinné oslavy, setkání s kolegy nebo kamarády, či oslava narozenin pro vaše děti a jejich kamarády. To vše jsou důvody, pro které zveme k nám domů více hostů. Přemýšlíte nad tím, kde všechny hosty uložíte? Pokud nemáte dostatečně velkou sedací soupravu a místo pro další křesla nebo lavice, ideální volbou pro vás v tom případě budou taburety! Ty jsou skvělým pomocníkem, protože je můžete i jednoduše odložit například za sedací soupravu, pod konferenční stolek, nebo jednoduše do rohu místnosti. Kromě toho si můžete vybrat taburet, který bude zároveň i skvělým designovým kouskem a doplňkem ve vašem obýváku. Taburet je prostě skvělý pomocník.

Kulaté nebo hranaté?

V zásadě platí, že pokud jde o ušetření prostoru, je v podstatě jedno, zda si vyberete kulatý nebo hranatý taburet. Oba tvary se dají jednoduše uskladnit. Při hranatých však platí, že pokud má větší rozměry, můžete na něj usadit i víc než jen jednu osobu. Takový je například i taburet CHESTERFIELD ve vintage designu. Stejným je také taburet ALEC, vytvořený jedinečnou metodou, která z něj vytváří jedinečné umělecké dílo.

Designová taburetka Alec 80 - různé barvy
Designová taburetka Alec 80 – různé barvy

Taburet a konferenční stolek zároveň

Divíte se, jak je to vůbec možné? Pokud si vyberete správný taburet, tak to bude jednoduché. Taburet vyroben z vhodných materiálů vám velmi dobře poslouží i jako konferenční stolek, nebo i jako odkládací stolek na pohoštění pro vaše hosty. Musíte však dávat pozor, aby nebyl taburet vyroben z úpletu nebo jiného materiálu, který je měkký a snadno poddajný a nemusel by udržet vše, co na něj položíte. Skvělou volbou v tomto případě je taburet RIVER v černo-bílém provedení. Taburet je čalouněný nábytek na krátkých nohách, která je doslova pastvou pro oči. Kromě toho je však také velmi praktický, což z něj vytváří ideální kousek i pro váš obývák. Jako konferenční stolek vám může posloužit i taburet GLASGOW, který je sice vyroben z úpletového materiálu, je však dostatečně stabilní.

Taburetka Glasgow bílá 70cm
Taburetka Glasgow bílá 70cm

Ručně pletené taburety

Pokud chcete mít doma skutečně jedinečné a unikátní taburety, na kterých se bude vašim hostům nejen dobře sedět, ale budou i stylové, zkuste si prohlédnout ručně pletené taburety. Ty jsou originální svým provedením, ale zároveň velmi pohodlné díky využívání kvalitních materiálů. Můžete si vybrat z množství barev a provedení. Taburety jsou vyplněny polystyrénovými kuličkami, které zaručí příjemné a pohodlné sezení. Na první pohled upoutá nejen svým provedením, ale i barvou designový taburet GLASGOW v tyrkysové barvě. Stejný taburet si můžete vybrat v mnoha jiných barvách, záleží jen na tom, jaká je ideální pro váš obývák. Zajímavým úpletovým kouskem je i taburet LILLY, který má na rozdíl od taburetu Glasgow hranaté tvary.

Úpletová taburetka Lilly 55 cm bílá
Úpletová taburetka Lilly 55 cm bílá

Zařiďte si obývací pokoj ve VINTAGE stylu, který zútulní každý prostor. Více se dozvíte zde.

Tags : minimalistický moderní stylobývákOzdobné stylystylový domovTrendy

Leave a Response