close

V krásném a pohodlném křesle můžeme relaxovat, snít nebo číst knihu. Je to místo, kde se můžeme po dlouhém dni pohodlně uvolnit. Avšak v posledních letech se křesla staly součástí moderního nábytku ve firmách všech typů. Křesla nejsou jen místy na odpočinek, ale pomáhají hostům a klientům v tom, aby se cítili být vítáni v daném podnikatelském subjektu.

Používání Moderních křesel Ve Vaší Firmě

polečnost ESTILOFINA nabízí moderní křesla pro použití v kancelářích, klinikách a obchodních prostorech. Uvítejte své klienty, hosty a zaměstnance ve vaší firmě elegantním moderním nábytkem, který nabízí pohodlné posezení.

Vybavte vaše současné pracoviště moderními křesly a užívejte si maximální pohodlí. Designové barokní křeslo “KARTER” se prezentuje v krásné červené barvě v sametu. Barevnost, rustikální dřevěné nohy a komfortní čalounění zaručují, aby se křeslo stalo vrcholným kouskem ve vaší firmě. Křeslo je i přes své malé velikosti nezvykle pohodlné a komfortní. Ať už v ložnici, obývacím pokoji nebo na chodbě, toto designové křeslo se hodí do jakéhokoli prostoru a obohacuje atmosféru.

DESIGNOVÉ KŘESLO KARTER - RŮZNÉ BARVY
DESIGNOVÉ KŘESLO KARTER – RŮZNÉ BARVY

Haly jsou nejběžnější oblastí pro využití moderních křesel. Stále více hotelů rekonstruuje haly kvůli novým trendům, protože se snaží vytvořit co nejpříjemnější prostředí pro své hosty. Komfortní křesla se stávají nezbytností, protože po příjezdu do hotelu jsou hosté obvykle unavení a hned potřebují relaxovat. Hotely, které jsou více extravagantní, zahrnují ve svém designu i exkluzivní světla, lustry nebo dokonce zelené plochy plné květů. Maximální kvalitu nabízíme s moderním křeslem ELISA, které je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž je příjemné a pohodlné. Křeslo je charakteristické svým chesterfield prošíváním.

Designové křeslo Elisa - různé barvy
Designové křeslo Elisa –

Moderní Office

V moderních zasedačkách se stalo populárnějším používání současných křesel, na rozdíl od tradičních kancelářských židlí. Sezení na dlouhém setkání je mnohem snesitelnější v pohodlném křesle! Moderní křesla v osobních kancelářích jsou v dnešní době velmi potřebné. Přijímat hosty, kteří vás navštíví a nabídnout jim malou židli, aby si mohli sednout, je méně než pohostinné! V oblasti salonků, ať už pro hosty nebo pro zaměstnance, lze pomocí křesel vytvořit příjemnější prostředí. Nechtěli byste raději čekat na schůzku v pohodlném křesle jako na malé a nepříjemné židli? Na druhé straně, prostory nebo salonky s moderními křesly, pomáhají zaměstnancům relaxovat a nabírat energii na zbývající pracovní den.

Křeslo LYRIC v koloniálním stylu se vyznačuje klasickým masivním designem se zaoblenou opěrkou zad. Je ideálním doplňkem do kanceláře, protože je snadno kombinovatelné s různými styly interiéru. Vysoké čalouněné područky se přibližují přímo k opěradlu, pohodlným čalouněním je vybaveno i sedadlo a opěrka zad. Nožičky v hnědé barvě harmonicky ladí s potahem. Dodávají křeslu potřebnou stabilitu. Zde si můžete odpočinout, relaxovat, přečíst dobrou knihu nebo poslouchat hudbu.

Designové křeslo Lyric whisky hnědé
Designové křeslo Lyric whisky hnědé

Budoucnost Zkušebních kabinek

Namísto lavic nebo studených plastových sedadel, nabízí mnoho obchodníků pohodlná křesla jako nábytek do zkušebních kabinek. Ať už uvnitř kabinek nebo pro přátele a rodinu čekající venku, křesla vytvářejí příjemnější atmosféru, dokud se zkouší, a nakonec nakoupí oblečení. Mnoho materiálů, jako je koženka, se snadno udržuje v čistotě a dlouhodobě se může umístit na pravidelné používání v jakékoliv prodejně.

Z naší nabídky doporučujeme – designovou lavici ALISSON v kávovém barevném provedení, která má příjemný potah z mikrovlákna a prošívání ve vzoru Chesterfield se stylovými knoflíky a dodává lavici starožitný vzhled. Stabilitu lavice zajišťují čtyři pevné nohy z masivního dřeva. Po odklopení sedadla se vám otevře velkorysý odkládací prostor s prakticky neomezeným využitím.

STYLOVÁ LAVICE ALISSON 90 CM HNĚDÁ
STYLOVÁ LAVICE ALISSON 90 CM HNĚDÁ

Jaký je váš oblíbený kus nábytku, na kterém si rádi odpočinete? Rádi se o nich dozvíme, dejte nám vědět v komentářích níže!

Trendy, které budou kralovat našim obývacím pokojům. Dočtete se více v našem dalším článku.

Tags : chesterfieldkřeslo do salonkuSoučasné křesla

Leave a Response