close
Obývací pokoj

Konferenční stolek, který nebude nuda? Vsaďte na naše tipy!

Obývák je místností, kde se setkáváme s celou rodinou a kde přivítáme všechny naše návštěvy. Klasicky zařízeným obývákem v tradičním stylu sice nic nezkazíte, ale představte si, jak byste svou návštěvu oslnily využitím netradičního nábytku! Neuvažovali jste nikdy nad netradičním konferenčním stolkem, který by poutal všechny pohledy? Stolek může být netradiční z různých hledisek – netradiční materiály, netradiční provedení, netradiční barvy. Výběr je široký. Můžete se rozhodnout pro jedinečnost, která kráčí ruka v ruce s vašimi představami. Pokud si neumíte představit, jaký konferenční stolek byste si vybrali, inspirujte se našimi tipy.

Stolek, který zaujme materiálem

Většina z nás zná konferenční stolky vyrobené ze dřeva, případně skla. Tyto materiály jsou klasikou, která nebude nikdy “out,” může se vám však po čase omrzet. Co takhle vyzkoušet kombinaci dřeva (masivu) a kovu? Zkombinováním kovových a masivních materiálů získáte zajímavý a poutavý vzhled, který oživí obývák a bude působit jedinečně. Konferenční stolek OSKAR je vyroben z masivního dřeva, které je postaveno na čtyřech tmavých kovových nohách. Kombinací těchto dvou kontrastních materiálů vzniká stolek, který obývák oživí. Stolek MARLEY má celokovový design, je však vyroben kombinací dýhy a kovu.

Designová komoda Oskar 145cm
Designová komoda Oskar 145cm

Tvarově designové stolky

Konferenční stolek, který máte doma, nemusí mít jen kulatý nebo obdélníkový tvar. Vyberte si konferenční stolky, které mají netradiční tvar. Myslete však i na to, aby designově, tvarově a stylově ladil zejména s vaší sedačkou. Stolky, které mají netypické tvary totiž nesedí ke každé sedačce. Můžete si vybrat stolky, které mají netradiční nohy, nebo i netradiční tvar stolové desky. Konferenční stolek DOLLIE v sobě propojuje několik jedinečností. Je designovou kombinací materiálů – kovu a masivu. No nejen to. Designový konferenční stolek Dollie zaujme i svým stylovým a netypickým provedením. Jeho netradiční kulatý tvar se zářezy působí jedinečně a poutavě. Stolek díky tomu oživí každý obývák. Designovýma nohama zaujme odkládací stolek BRISTOL. Ten mimo jiné zaujme také svou světlou barvou. Odkládací stolek můžete použít v menších obývácích i jako konferenční a díky své malé velikosti snadno zapadne.

Konferenční stolek Dollie / 101 cm
Konferenční stolek Dollie / 101 cm

Doplňky do zahrady, díky kterým rozhodně nebude vypadat nudně!

Sezóna letních grilovaček, oslav a zahradních párty je pomalu ale jistě zde. Slunce je stále teplejší, dny jsou delší a my stále raději trávíme čas ve svých zahradách nebo na terasách. K jarnímu a letnímu období neodmyslitelně patří i oslavy, setkání se známými a přáteli v zahradách, grilování, nebo jen příjemné posezení na příjemných a pohodlných židlích či křeslech. V zahradách vítáme své hosty, a proto se o ně pečlivě staráme. Zamysleli jste se však někdy nad tím, že kromě květin, stromků a kvalitního nábytku můžete svou zahradu zařídit i poutavými doplňky, díky kterým se vryje do paměti všem vašim hostům, a ještě dlouho budou o vaší zahradě mluvit? Pokud budete pokračovat ve čtení, tak se dozvíte, jakými doplňky budete jednoznačně poutat pozornost všech návštěvníků vaší zahrady.

Sedací vak RETROit Cobana - 9 barevných provedení
Sedací vak RETROit Cobana – 9 barevných provedení

Dekorační sochy

Dekorační sochy umísťujeme primárně do svých domácností – do obývacího pokoje, předsíně nebo do pracovny. Napadlo vám však někdy, že byste mohli dekorační sochy umístit i do zahrady nebo na terasu? Nemyslíme tím sochu keramického trpaslíka, jehož hvězda slávy už dávno zhasla. Dříve myslíme trendové dekorační sochy (vůbec nemusí být ve tvaru zvířátka), které poutají svým tvarem, provedením a barvou, a navíc jsou vyrobeny z materiálu, který je odolný například i vůči bouřím. Už jste viděli naši dekorační sochu BUGGY? Nevypadá možná tak rozkošně, jako kdybyste si do zahrady umístili sochu trpaslíka, šneka nebo žáby, ale působí opravdu poutavě a jedinečně. Vždyť ne každý má ve své zahradě sochu BULDOGA! Můžete si vybrat červenou barvu, která bude dominovat celé zahradě.

Dekorace Buggy 150cm rudá
Dekorace Buggy 150cm rudá

Nástěnné dekorace

Dekorační sochy nejsou jedinou možností, kterou při zařizování zahrady doplňky máte. V nabídce naleznete i závěsné dekorace. Jsou ideální volbou v případě, že chcete ozdobit svou terasu anebo zahradu, kde máte altán. Tyto dekorace totiž musíte pověsit na zeď. Vypadají však výborně zejména na dřevěných plochách, které oživí a zkrášlí. Vytvoří ze všedního materiálu nevšední součást skvělé párty. Dekorační závěsná socha ANIMAL HEAD RANDAL  je ideální volbou pro jakýkoliv exteriér. V zimě ji navíc můžete umístit do interiéru, kde také výborně zapadne.

Nástěnná dekorace Randal stříbrná
Nástěnná dekorace Randal stříbrná

Nábytek pro domácí mazlíčky! Poradíme Vám jak vybrat zde.

Tags : dizajninterierkonferenční stolekobývací pokoj

Leave a Response