close
Design

Otevřené Dveře Do Domácností Našich Zákazníků

Náš domov je místem, kde se cítíme nejlépe. Zde máme možnost odhalit svou přirozenou stránku, odpočívat a načerpat nové síly. Na našich stránkách se snažíme každý den přinášet množství inspirace, která Vám umožní posunout své bydlení na nový a stylový level. Chceme, aby byly Vaše domovy ještě příjemnější, hezčí, propracovanější. Nemůžeme popřít, že nás zajímá, jak se naše produkty nakonec u vás doma ujmou. Jsme šťastní, když nám posíláte fotografie, z nichž můžeme načerpat inspiraci i my. Mnohokrát se Vám již podařilo překvapit nás, jak skvěle dokážou kousky z Estilofina fungovat ve Vašich domácnostech.

Návštěva zákazníků

A tak se u nás zrodil nápad. Chtěli bychom s našimi zákazníky sdílet mnohem více inspirace a nových nápadů, které mohou nás i vás posunout dále. Pod našimi rukama se rodí nové a stylové kombinace, Vy nám však víte ukázat jako dané prvky fungují doplněné teplem domova. Jak vypadá jejich souhra mezi sebou a co všechno dokáží domácnosti poskytnout. Spustili jsme projekt, ve kterém navštěvujeme naše zákazníky přímo u nich doma. Naše postřehy si však rozhodně nenecháme jen pro sebe!

Během návštěvy našich zákazníků vytváříme virtuální prohlídku, která přivede i vás ostatních prostorami zařízenými nábytkem z našich stránek. Při každé návštěvě si dáváme zároveň záležet na zachování soukromí našich zákazníků a odhalíme jen tolik, kolik si budete přát. Virtuální prohlídky jsme se rozhodli spustit hned ze dvou důvodů.

Postel Spectacular - návšteva u zákazníka
Postel Spectacular

Chceme, abyste mohli objevovat stylové kousky a zároveň viděli jak fungují přímo v domácnosti. Na návštěvě naší první zákaznice jsme objevili interiér laděný v světlých barvách, které poskytovaly dokonalé místo na kontrast. A ten byl dotažen do dokonalosti několika vhodně zvolenými prvky, jako je například výrazná postel v elegantním stylu.

V tom nejlepším světle

Lampa Jewels
Lampa Jewels

Osvětlení je klíčem k zajištění toho, aby váš domov vypadal “v tom nejlepším světle.” Designová lampa Jewels, kterou si vybrala naše zákaznice je plná superlativů a absolutní klasika. Známá z renomovaných značkových obchodů a lifestylových magazínů, vždyť posuďte sami.

Lampa Jewels
Lampa Jewels
Stolíky Fiesta - návšteva u zákazníka
Stolky Fiesta

Nábytek a doplňky, které objevíte na stránkách Estilofina, však nevynikají jen designem, ale i propracovanou funkčností. Právě to z nich dělá skvělou volbu – krása a praktičnost kráčejí ruku v ruce. Užili jsme si i krásné spojení nadčasového obývacího pokoje, do které perfektně zapadl set konferenčních stolků Fiesta.

Písací stôl Office - návšteva u zákazníka
Psací stůl Office

Zaujalo nás i krásné zakomponování psacího stolu Office, protože stále více zákazníků hledá produkty, které by jim usnadnily práci z domu. Těší nás, když vidíme, že naše produkty Vám Home Office skvěle zpříjemňují a dokážete se své kariéře věnovat i během aktuální situace. Psací stůl Office přinesl se sebou nejen funkčnost, ale i skvělý design, který krásně rozzářil interiér.

S návštěvami však rozhodně nekončíme. Postupně se chystáme navštívit množství našich zákazníků a přinést Vám čerstvou porci inspirace a nových nápadů.

Harmonické prostředí v kanceláři či v pracovně je velmi důležité nejen z hlediska pohody při práci ale i z pohledu pracovního výkonu. Vytvořit prostor podněcující produktivitu a současně lahodící estetickým nárokům majitele však nemusí být jednoduché. Poradíme vám jak na to v dalším článku zde.

Tags : Návštěva zákazníků