close
Zahrada

Zahradní set, který je ozdobou celé zahrady

Výběr zahradního nábytku rozhodně není jednoduchým krokem. Proč? Protože v tomto případě musíte zvážit množství drobných detailů. Je tento typ zahradního nábytku vhodným kandidátem pro vaši zahradu? Budete se cítit při jeho používání komfortně? Nikdo z nás nechce přinést do zahrady prvek, který působí rušivě a nevhodně. Nemějte však obavy. Společnými silami vybereme zahradní set, který dokonale zapadne do stylu vaší zahrady a při jeho používání nebudete pociťovat nic jiného než radost.

Záhradná dvojsedačka Toscania
Zahradní dvojsedačka Toscania

Jak plánujete zahradu používat?

Je velký rozdíl mezi zahradou na odpočinek a zahradou pro aktivní používání. Hrající si děti, časté návštěvy přátel a organizace zahradních párty vyžadují zahradní sezení, které je odolné a připravené na časté používání. Zkuste si představit, kolik času stráví vaši přátelé či děti používáním zahradního nábytku. V případě, že jste dospěli k vysokému číslu, měli byste zvážit v první řadě zahradní set z odolného materiálu, který vydrží časté používání. Stejně neváhejte investovat do čalounění, které je odolné a nezradí Vás po prvních dnech používání. Skvělé je, pokud si materiál dokáže udržet svou krásu a barevné provedení po dlouhou dobu.

Společné obědy nebo pořádná relaxace?

V případě, že se vaše zahrada vyznačuje rozlehlou plochou a máte možnost zakomponovat zahradní set určený k relaxaci i na společné obědy, vyhráli jste zahradní loterii. Pokud je však Vaše zahrada jednou z těch menších, je na čase se rozhodnout, která z aktivit převáží při vašem rozhodování. Na druhé straně, pokud se rozhodnout nedokážete, můžete volit kombinaci obou typů. Zahradní sedačky v kombinaci s vysokým stolem, při kterém je možné pohodlně obědvat, jsou skvělým řešením, které vám lahodí a splní všechny představy.

Při výběru zahradního sezení však myslete na to, že je třeba volit tkaninu, která je velmi jednoduchá na čištění. Vyhnete se tak nevzhledným skvrnám od omáčky či ovocného džusu, které je velmi náročné odstranit. Ve většině případů vyhrávají každou válku proti čisticím prostředkům.

Záhradný stolík Toscania, záhradný set
Zahradní stolek Toscania

Zahradní set a firemní prostředí? Žádný problém, ale …

Dnes je již velmi oblíbeným zvykem vést pracovní jednání na klidných místech, které umožňují navodit správnou atmosféru. Příjemné prostředí je základem. Na straně druhé, terasy se zahradním nábytkem jsou skvělou volbou i pro zaměstnance, kteří dávají přednost práci venku před uzavřenou kanceláří, a to zejména během slunečných a teplých dnů. V tomto případě opět platí pravidlo o odolnosti. Zahradní set bude v tomto případě rozhodne používán nadměrně, a proto je skvělé, pokud se vyznačuje odolností. Stejně je rozumným krokem volit tkaniny jednoduché na pravidelnou údržbu. Zajistí se tak dostatečná hygiena.

Vote nábytek,  který Vás nezradí a dokáže být krásným i po dlouhém čase používání.

Zahrada je pro mnohé místem, na kterém nacházejí svůj obvyklý klid. Těžké dny v práci, neustále termíny, které přicházejí jeden za druhým, stres z běžných povinností. Poradíme vám, jak v 5 jednoduchých krocích vykouzlit vaši vlastní oázu klidu, čtěte dále zde.

 

Tags : zahradazahradní set

Leave a Response