close
DesignJídelna a kuchyňLožniceObývací pokoj

Tisíce Nápadů Pro Interiéry Zaměřené Na Pohodlný Životní Styl

Důležitým komponentem vašeho domova je pohodlí

Estilofina se zaměřením na pohodlný životní styl představuje moderní nábytek pro dokonalé pohodlí – ve formě židlí, křesel, gaučů, samostatných pohovek, nastavitelných pohovek, nábytku do ložnic a obývacích pokojů, policových systémů a mnoho jiných. Interiéry zařízené ve stylu pohodlného životního rytmu poskytují jedinečný přehled nejnovějších trendů a inovací v oblasti interiérů.

Jedálenský stôl Aakil, 180 cm
Jídelní stůl Aakil, 180 cm

Pokud jde o útulnost, hlavní roli hraje pohodlné sezení

Pomocí pohovky a křesel lze přeměnit čtyři stěny na útulný a pohodlný domov. Kromě toho patří blahobyt, teplo a ergonomie mezi nejvyšší aspekty mnoha spotřebitelů. Produktové řady, představeny ve vnitřním světě interiérů se zaměřením na pohodlný životní styl kombinují několik vlastnosti, ale zejména příjemný vzhled a vysokou míru praktičnosti. Pohodlný styl se objevuje i v širokém spektru čalouněného nábytku: sedací soupravy, křesla, pohovky, samostatné pohovky a roztahovací pohovky. A díky širokému výběru různých prvků mají nejnovější modulární pohovky tu výhodu, že umožňují maximální flexibilitu – pro sedací soupravy, které se dokonale přizpůsobují individuálním potřebám.

 

Dizajnová sedačka Brianna kari žltá
Designová sedačka Brianna kari žlutá

Špičkový nábytek do obývacího pokoje, jídelny a ložnice

Estilofina je především ukázkou osvědčených konceptů a dobré kvality. Principy praktičnosti a ekologičnosti se zde přirozené spojují se stylem souvisejícím se způsobem života. Elegantní a tradiční konvence tvarů, jasných struktur a nenápadného skandinávského designu ztělesňují harmonickou estetiku ve všech oblastech domu: moderní nábytek do obývacího pokoje a ložnice, dobový a retro nábytek, dětský nábytek, stoly, židle, jídelny a nábytky z masivního dřeva.

Posteľ Spectacular strieborná 200 x 180cm
Postel Spectacular stříbrná 200 x 180cm


Jídelní stůl Aalto 180 cm

Dokonalé přizpůsobení: individuální řešení pro mikro bydlení až po interiéry XXL

Jak lze optimalizovat způsob, jakým žijeme v malých prostorech? Existuje mnoho způsobů, jak nábytek využít tak, aby šetřil místo a co nejlépe využil místnost. Velmi vyhledávanými jsou skládací, posuvné nebo víceúčelové funkce. Je to rostoucí trh: s rostoucí dostupností menšího nábytku se projevuje stále větší poptávka po dobře navrženém vybavení, které se přizpůsobuje individuálnímu prostoru bez ohledu na to, jaký malý může být. Proto jsou dnes pohovky, křesla, stolky a konzoly k dispozici také v malé velikosti. Na druhé straně však zase tendence směřují k větším interiérem. Stále běžnější je například kombinovat kuchyň a obývací pokoj a právě nábytek zaměřený na pohodlný životní styl pokrývá celé spektrum stylů i nábytek pro velké obývací pokoje a jídelny.

 

Okrúhly jedálenský stôl Kane 90 cm mramor / mosadz
Kulatý jídelní stůl Kane 90 cm mramor / mosaz

Svět interiérů pohodlného životního stylu obsahuje klasický nábytek, který vytváří pocit komfortu a bude provázet jeho majitele po celý život. Důraz se klade na dřevo, které představuje teplo, stabilitu a udržitelnost, zatímco technická dokonalost a multifunkčnost představují moderní životní styl.

Zajímá vás jaké barevné odstíny jsou moderní pro rok 2020? Čtěte náš další článek a dozvíte se více zde.

Tags : komfortmultifunkčnostpohodlný životní styl