close
DesignJídelna a kuchyňObývací pokoj

Moderní zařízení, které vydrží (téměř) navždy

Realizujete moderní přestavbu, zařizujete designový interiér či renovujete? Nenechte se zlákat prvoplánově módními výstřelky a vybudujte si moderní interiér s vizí trvanlivosti. Skloubíte tak nejvyšší estetické, ekonomické a ekologické principy a zařiďte svůj domov. Jak na to?

Važte si své peníze – investujte je do kvality

Je všeobecně známo, že levné věci jsou ty nejdražší a to v souvislosti s financemi, životním prostředím i lidskými zdroji.

Z hlediska spotřebitele nemá investice do levného nábytku žádnou perspektivu. Obyčejně totiž platí, že cena a kvalita jsou v přímé úměře a aby vám mohli výrobci nabídnout nábytek za pár eur, musí někde ubrat a buďte si jisti, že z vlastních zisků to nebude. Jednoduše ušetří na materiálech a zpracování a výsledkem je kus nábytku, jehož životnost se, v těch lepších případech, počítá na měsíce. Opakovanými investicemi do levného zboží snižujete hodnotu vlastních peněz. Proto, pokud si své finance vážíte, vložte je do kvality. Luxusní nábytek má ambici přežít s vámi roky života a to plnohodnotně, co se týče designu i funkčnosti.

Kulatý konferenční stolek Jacktar 70cm šedý

Dalším zásadním aspektem je, v současnosti nekonečně zdůrazňována, udržitelnost. V překladu to znamená, že moderní zařízení by měl jít ruku v ruce se snahou o plnohodnotné zachování životního prostředí pro další generace. Rozmeňme si to na drobné v souvislosti se zmíněným levným nábytkem. Kromě materiálů a technologií, které byly použity při jeho výrobě, z pohledu spotřebitele je téměř nemožné takový kus nábytku jakkoli renovovat a dále využívat. Rychlým opotřebením ztrácí své využití a můžete ho rovnou vyložit na nejbližší skládce. Ekosystém vám bude bezpochyby “vděčný”. Neocenitelnou vlastností kvalitního nábytku je v tomto směru jeho renovovateľnosť a recyklovatelnost. Vyšším levelem udržitelnosti je již prvotní volba nábytku z recyklovaných materiálů. Unikátní designový konferenční stolek Jacktar vyrobený ze dřeva původně použitého na starých indonéských rybářských lodích se stane skvostem vaší moderní obývacího pokoje.

Investujte do nadčasového designu

Aktuální trendy bytového designu dávají zelenou přírodním materiálům, jednoduchým, čistým liniím a neutrálním barvám. Hrají vám tak do karet více než kdykoliv předtím. Moderní interiér jde totiž ruku v ruce s kvalitou, funkčností a trvanlivostí. Nechte se svést krásou masivního dřeva nebo nádherného kamene a investujte do luxusního nábytku, který bude zaručeně trendy i o desetiletí později. Luxusní jídelní stůl z masivu Las Palmas je prostě nestárnoucí a výborně kombinovatelný prakticky s čímkoliv.

jedalensky stol
          Kvalitní masivní jídelní stůl vydrží věky.

Vyblázněte se v doplňcích

Míchá se ve vás chuť kráčet s horkými módními trendy a touha po nestárnoucím kvalitním designu? Buďte bez obav, můžete mít obojí. Neutrální barvy, přírodní materiály a čisté linie nábytku se stanou výborným promítacím plátnem pro extravagantní doplňky a dekorace. Textilie, vázy, svícny a jiné drobnosti v šílených barevných akcentech, rozmanitých materiálech a texturách dodají vašemu interiéru šmrnc života. Moderní zařízení můžete kombinovat a stylovat a váš interiér bude vždy držet krok s aktuálním diktátem světových designérů.

Tags : design