close
Jídelna a kuchyňObývací pokoj

Návštěva U Naší Zákaznice III. – Když Interiéru Vládne Pohoda

Domov je pro každého z nás důležitým místem. Během pandemie koronaviru jsme začali trávit doma více času než kdykoliv předtím. Najednou už pro nás náš domácí prostor nebyl určen pouze na relaxaci. Mnozí museli zřídit pracovní koutky, které by jim pomohly více se soustředit na každodenní pracovní nasazení. Inspirace, jak pracovat s prostorem, byla mimořádně žádaná. V našich hlavách se proto zrodil nápad. Navštívíme naše zákazníky přímo u nich doma a přineseme vám čerstvou porci nových nápadů a inspirací. Dnes jsme se opět ocitli na návštěvě u naší sympatické zákaznice, která dokázala vyčarovat ze svého domova místo, kde je možné trávit svůj volný i pracovní čas s radostí.

Obývací část u naší zákaznice, která svádí k odpočinku

Hned v úvodu nás zasáhla pohoda, která dýchá z celého interiéru. Velkolepá šedá pohovka v kombinaci s masivní komodou Lorenzo upoutají v obývací části hned na první pohled. Klid a pohodlí, které jsou prostoupené každým kouskem, přímo lákají k tomu, vyložit si na chvíli nohy a relaxovat.

LUXUSNÁ KOMODA LORENZO 160 cm
LUXUSNÍ KOMODA LORENZO 160 cm

Silnou stránkou interiéru je spojení funkční i designové stránky každého prvku. Taburetka Nara svádí k pohodlně stráveným chvilkám a zároveň tvoří dokonale funkční prvek celého interiéru. Obývací část je ostatně doplněna designovým regálem Bethany, který skvěle plní úlohu odkládacího prostoru a zároveň vnáší do obývací části zajímavý podnět svým tvarem i celkovým provedení.

DIZAJNOVÁ TABURETKA NARA, TMAVO ZELENÁ
DESIGNOVÁ TABURETKA NARA, TMAVĚ ZELENÁ
DIZAJNOVÝ REGÁL BETHANY - SET 2 KUSOV
DESIGNOVÝ REGÁL BETHANY – SET 2 KUSŮ

Pracovní koutek u zákaznice naplněný produktivitou

Práce doma rozhodně není tak jednoduchá, jak jsme si před pandemií koronavirus mysleli. Zařízení pracovního koutku, který vás bude motivovat k plnění svých každodenních povinností, je nezbytností. Nás nadchl pracovní koutek, který dokázala naše zákaznice vytvořit s použitím konzoly Fringe vyrobené z pravého dubového dřeva a židle Dominik v odstínu hnědé.

DIZAJNOVÁ KONZOLA FRINGE, 120 CM, DIVÝ DUB a STOLIČKA DOMINIK
DESIGNOVÁ KONZOLA FRINGE, 120 CM, DIVÝ DUB a ŽIDLE DOMINIK

Celé pracovní zázemí dýchá industriálním stylem a zároveň je možné v něm objevit opravdu nápaditý kus přírody. Pracovní prostor dokonale zapadl do celého prostoru a s ostatními kousky kráčí tón v tónu.

Jídelní sekce jako stvořená pro společné chvíle

Společné jídlo se vždy považovalo za jeden ze základních rituálů. Dnes se setkáváme při oblíbených delikatesách s přáteli i rodinou. Vychutnáváme si společné chvíle a čerpáme novou energii. Jídelní stůl Nadida přinesl do interiéru naší zákaznice nádherný závan tradičního stylu, který se odvíjí od prostorných tradičních jídelních stolů. Ve spojení s designovou stoličkou Brinley vytvářejí celek stvořený pro společné trávení chvil při oblíbeném jídle.

JEDÁLENSKÝ STÔL NADIDA 160 CM DYHOVÉ DOSKY
JÍDELNÍ STŮL NADIDA 160 CM DÝHOVÉ DESKY
JEDÁLENSKÝ STÔL NADIDA 160 CM DYHOVÉ DOSKY
JÍDELNÍ STŮL NADIDA 160 CM DÝHOVÉ DESKY
DIZAJNOVÁ STOLIČKA BRINLEY HNEDÁ KOŽENKA
DESIGNOVÁ ŽIDLE BRINLEY HNĚDÁ KOŽENKA

Interiér naší zákaznice jsme si zamilovali okamžitě. Velmi efektivně zapojuje všechny prvky, které spolu vytvářejí funkční design a zároveň estetický zážitek.

Zaujal vás tento článek, tak tedy vstupte do interiéru našich dalších zákazníků zde.

Tags : Návštěva U Naší Zákaznice