close
Obývací pokoj

Svítidla jako umění u vás doma

Uvažujete nad tím, jaká svítidla vybrat do vaší domácnosti? Dobře zvolené osvětlení dodává prostoru tu správnou atmosféru a je stejně důležité jako dekorace, které doplňují celkový vzhled místnosti. Čtěte dále a přesvědčte se o tom, že také stolní lampa nebo stojací lampa mohou být designovým doplňkem.

Při výběru osvětlení se řídíme všeobecnými pravidly a principy, díky kterým svítidlo splňuje především svou praktickou funkci. Stejně důležité je to, do které místnosti plánujeme svítidlo použít.

zlatá mramorová lampa
Zaujala vás mramorová stolní lampa AAMIRA?

Stolní nebo stojací lampa, která bude uměleckým dílem ve vaší ložnici

V ložnici není třeba výrazného osvětlení, v dětském pokoji myslete na množství hodin, které děti stráví nad učením, v obývacím pokoji pak na osvětlení, které vytvoří pohodovou atmosféru. Jakmile však zanedbáte to, jak svítidlo vypadá, vyjde nazmar i důkladný výběr ostatních doplňků či nábytku.

Mezi svítidly máme nyní na výběr z mnoha možností, které se budou hodit k různým stylům domácností. Také mezi lampami najdeme kousky, které budou spíše uměním, než funkčním prvkem a zdrojem světla.

Zaujme-li vás stolní nebo stojací lampa z naší nabídky, máte vysokou šanci, že si koupíte skutečné umělecké dílo.

krištálový lustr premium
Líbí se vám křišťálový lustr PREMIUM?

Stolní a stojací lampa, unikát u vás doma

Většina našich lamp je vyráběna ručně, každá z nich je tedy unikátem vytvořeným rukou umělce.

Luxusní stojací lampa Fashion je vytvořena z naplaveného dřeva. Do vaší domácnosti tak kromě umělecké hodnoty vnese příběh dřeva z míst, o kterých jste možná ani neslyšeli. Pro milovníky klasické elegance je zde královská stojací lampa Kingdom připomínající honosný lustr.

Stolní lampa nesmí chybět v žádném dětském pokoji, pracovně či ložnici, kde svým světlem pomáhá při čtení, práci nebo studiu. I stolní lampa však může být dílem, které vaši návštěvu ohromí.

Designová stolní lampa Maleah je vytvořena z větví tropické rostliny Bauhinia, známé také jako strom orchidejí. Větve jsou tvarovány jako korál, design lampy tak dokonale kombinuje přírodní vzhled s kouzlem námořnického stylu.

Velmi oblíbené jsou stmívatelné žárovky, vaše stolní lampa tak získá pokaždé jinou intenzitu světla, přesně podle vašich potřeb.

zlatý minimalistický lustr
Zaujalo vás zlaté designové závěsné svítidlo WALTER?

Rozsviťte vaše domovy svítidly z Estilofiny, která rozzáří každý prostor nejen svým světlem, ale také vzhledem. V naší široké nabídce najde každý to, co hledá.