close
Hotel a RestauraceJídelna a kuchyňKnihovnaPracovna

Lavice zažívají velký návrat. Jsou jsou zpět, vyberte si!

Pokud jde o pohodlí a design, ne vždy si umíme představit originálnost. Běžné židle, křesla nebo pohovky jsou nedílnou součástí bytových prostorů. Co však nemá každý ve svém designovém inventáři jsou lavice.

Designová lavice Rococo, 170 cm, černá
Designová lavice Rococo, 170 cm, černá

Klasika, která byla populární hlavně v minulosti a nejeden z nás si ji pamatuje ještě z domů prarodičů. Lavice plní svůj účel dlouhodobě a stále častěji je lidé nejen oprašují, ale také kupují. Nikdo by si zřejmě nepředstavoval, jak se pomalu vplíží do našich domácností, a navíc s naším souhlasem. Vždyť není se čemu divit. Mít praktické, jednoduché posezení nejen v exteriéru, ale i v interiéru je snem nejednoho milovníka nábytku. Navíc, díky různým designům jsou lavice nejednou elegantnější či stylovější než běžné židle. Vsaďte tedy na originálnost. Jakou si však vybrat?

Nemusíte vybírat mezi praktičností a stylem

Mnozí se bojí zainvestovat, proto si vyberou sešlou lavici či nějakou z internetových bazarů, kde je najdete plno. Pokud ale chceme dosáhnout požadovaného výsledku, a to pohodlí, krásu a praktičnost v jednom, přichází v úvahu pouze koupě z obchodu. Zde se inspiraci meze nekladou. Není to ani tak finančně náročné, protože sloužit budou nějaké ty desetiletí. Ať už preferujete ruční výrobu, čalounění nebo jednoduchý dřevěný povrch, čekat můžete opravdu vše, jen ne nudný styl, který byl v podobě posezení v socialistických kuchyních.

V kuchyni i ložnici

Když je už řeč o jídelnách a kuchyních, minimalistickému stylu vyhovují rovněž minimalistické lavice. Pokud nechcete přehnanou okázalost, ale máte v hledáčku kvalitu, sáhnout můžete po nadčasové lavici Elegant. Masivní dřevo díky ručnímu zpracování neztrácí na kouzlu a pohodlně se vejde ke každému stylovému zařízení. Ti, kteří touží po čalouněné lavici mohou být spokojeni s bohatým výběrem. Zákazníci většinou přesně vědí, co chtějí a co preferují. Proto je výběr dostatečně bohatý a prospívá nejen zákazníkovi, ale i samotným výrobcům. Díky uměleckému dílu designérů se i vaše ložnice stane vyjádřením vášně pro nábytek, například ve formě lavice KASON. Nebojte se ji umístit pod okno nebo k nohám postele. Je tu pro vás, abyste s ní zažili příjemné chvíle s rodinou.

DESIGNOVÁ LAVICE KASON - RŮZNÉ BARVY
DESIGNOVÁ LAVICE KASON – RŮZNÉ BARVY

Nesmrtelné a víceúčelové

Pokud chcete víceúčelový kousek, určitě máte na mysli klasické modely, které se dají otevírat a je možné do nich ukládat věci. Úložný prostor není to jediné, co rozhoduje. Praktičnost je prostě výhoda, která je v našich domácnostech potřebná, proto se nemusíte bát, že byste ji využili jen na chodbě. Hodí se stejně do ložnice, kde oživí prostor svým starožitným vzhledem. Vyměňte tedy židle, které se do vašeho interiéru nehodí.

STYLOVÁ LAVICE ALISSON 90 CM HNĚDÁ
STYLOVÁ LAVICE ALISSON 90 CM HNĚDÁ

Modely nejen s opěrkou, ale i stylem

Lavice nejsou jen kouskem nábytku, ale dokážou udávat styl a ráz samotné místnosti. Pokud pracujete v prostorách, kterým něco chybí, najdete si lavici i pro tento účel. Pohodlné posezení s opěradlem jako lavice Jenna Chesterfield, přinese nejen noblesu, ale i luxus. Ať už do bytových či nebytových prostor, kde ji ocení opravdu každý. Pohodlně se do ní můžete usadit, aniž byste byli s ní nespokojený. Proč? I při takovém kusu nábytku jako jsou lavice je možné vybrat si barvu ruček či nýtů.

Dizajnová lavice Jenna Chesterfield
Dizajnová lavice Jenna Chesterfield

Není třeba se bát změny i když to znamená, že oprášíte něco tak samozřejmé a klasické jako lavice. Móda se neustále vrací nejen v oblečení, ale i v interiérovém designu. Klasické nábytky zažívají oživení, které byste neradi propásli. Proto i po koupi dbejte na péči, která dokáže každý nábytek ještě více pozvednout. Krásný domov si přece vyžaduje dokonalé pohodlí a funkční nábytek.

Dřevo v jídelně nádherně vynikne! Zařiďte si ji co nejlépe. Jak toho dosáhnout si přečítejte v dalším článku ZDE.

Tags : lavicevelký návrat

Leave a Response