close
Ložnice

Málo Úložného Prostoru V Ložnici? Luxusní Komoda To Vyřeší!

Málo Úložného Prostoru V Ložnici? Luxusní Komoda To Vyřeší!

Do ložnice se často snažíme odložit vše, pro co jsme nenašli volné místo v domě nebo bytě. Proto je právě ložnice místem, kde potřebujeme nejvíce úložného prostoru, který můžeme využít na maximum. Často se tak nakonec stává, že skříně máme přeplněné věcmi, které do nich nepatří. Zde má své místo komoda, pokud nechcete, aby bylo vidět, co všechno v ní ukrýváte, můžete ji jednoduše zavřít a nikdo nezjistí, co všechno v ložnici uskladňujete. Dnes se již nemusíte při výběru Vaší komody nebo skříňky omezovat – můžete si vybrat z mnoha barev, tvarů, velikostí, materiálů.

Kritérium – Počet Skříněk

Rozhodujícím kritériem při výběru vhodné komody je v první řadě jednoznačně její velikost. Kromě toho, že musíte velikost přizpůsobit velikosti pokoje, důležitý je i počet skříněk. Je totiž skvělým řešením, pokud si věci můžete zařadit do samostatných skříněk podle toho, o co jde. Komoda LAS PALMAS je jednoduchá designová komoda, která je vyrobena z masivu, díky čemuž Vám vydrží dlouhá léta. Kromě toho jde o ruční práci, takže i Vy budete mít doma originál. Podobnou velikost a provedení má i komoda FALCO. Obě skříňky mají dvě větší úložné části a tři zásuvky, vhodné například pro uskladnění dokumentů.

Luxusní komoda Falco z masivu
Luxusní komoda Falco z masivu

Skandinávský Minimalismus

Skandinávský design je stále více a více oblíbený i v českých domácnostech. Díky své jednoduchosti se totiž hodí do jakéhokoli prostoru a také z malého pokoje vytvoří prostorné prostředí. Světlé barvy doplněné o jednoduché dřevěné nohy a úchytky působí útulně. Výhodou minimalismu je i jeho nadčasovost – skandinávský design nikdy nevyjde z módy.

Dvouřadá zásuvková komoda Dillon, bílá / přírodní
Dvouřadá zásuvková komoda Dillon, bílá / přírodní

Designové Skvosty

Pokud jste milovníky jedinečných, stylových a designových kousků, i Vy si určitě vyberete. Skříňky nebo komody totiž nemusí být jen praktické nebo minimalistické, mohou být i stylem doplňkem do Vaší ložnice.  Pokud hledáte střed mezi výraznými kousky a minimalistickou klasikou, zkuste se podívat na komodu Shayla v černé barvě.

Designová komoda Shayla 177 cm mango
Designová komoda Shayla 177 cm mango

Pokud máte pokoj v paneláku nebo v malém domku, často máte pocit, že je příliš malý. No stačí pouze pár triků a Váš prostor na spaní začnete vnímat opticky mnohem větší. Poradíme Vám jak na to v dalším článku přímo zde.

Tags : komodyskříňkyúložné skříňky

Leave a Response