close
DesignObývací pokoj

Odpočinkové Místnosti U Vás Doma? Pomůžeme Vám Ji Zařídit!

Odpočinková Místnost U Vás Doma? Pomůžeme Vám Ji Zařídit!

Trávíte celé dny v práci a po příchodu domů si chcete alespoň na chvíli v klidu odpočinout. Vychutnat oblíbený seriál v televizi nebo knihu od oblíbeného autora? Ideální je, pokud si doma najdete prostor na vytvoření své oddechové zóny, ve které se budete moci na chvíli zastavit a zpomalit.

Takzvaná odpočívárna se pomalu ale jistě stává běžnou součástí i České domácností a je skvělým způsobem, jak na chvíli zabrzdit dnešní uspěchaný svět. Pokud se Vám ji podaří vytvořit i u Vás doma, získáte mimo jiné také prostor, kde můžete příjemně strávit deštivé dny. Usnout s dechberoucí knihou o druhé v noci na pohovce. My pro Vás máme pár tipů na to, jak takový pokoj zařídit.

Lenoška Chesterfield Vintage hnědá
Lenoška Chesterfield Vintage hnědá

Pohovka Nebo Křeslo?

Jednou z věcí, která ve Vaší odpočinkové místnosti nesmí chybět je křeslo nebo pohovka. Rozhodovat byste se měli podle toho, zda v ní budete trávit společný čas i s někým jiným, nebo zda to bude jen Váš osobní prostor. Stejně myslete i na to, kolik času v ní budete trávit. Po práci si odpočinete a vrátíte se zpět k povinnostem, nebo v ní budete trávit dlouhé večery a víkendy. Pokud do ní neplánujete nikoho pustit, můžete si vybrat pohodlné a příjemná křesla, ve kterých se Vám bude královsky odpočívat.

Do takového pokoje se ideálně hodí například luxusní křeslo CHESTERFIELD ve vintage vzhledu. Je velmi pohodlné a praktické. Pro jistotu si pořiďte alespoň dvě, kdyby náhodou k Vám přišla neplánovaná návštěva. Pokud se v pokoji budete zdržovat déle, sáhněte po pohovce ANNIKA. Je navíc rozkládací, proto se na ní i pohodlně vyspíte. Skvělou alternativou je i lenoška CHESTERFIELD, například v smaragdové zelené barvě.

Designová trojsedačka Eden, šedé plátno
Designová trojsedačka Eden, šedé plátno

Knihovna Pro Knihomoly

Pokud jste milovníkem knih a čtení je pro Vás nejlepší relax, neměli byste při zařizování Vaší odpočinkové místnosti zapomenout na knihovnu. Ta by měla nejen ladit se zbytkem interiéru, ale měla by být i praktická a v neposlední řadě byste při jejím výběru měli myslet na správnou velikost.

Pokud máte knihovnu i v jiné místnosti v domě, stačí když se do ní vejde tolik knih, kolik přečtete řekněme za 5-7 týdnů a pak je můžete obměnit. Nebo si do ní můžete odložit všechny Vaše oblíbené knihy. Luxusní regál FREDDO můžete použít jako menší a praktickou knihovnu. Zajímavým kouskem je i designový regál ELEGANT se zvláštním tvarem.

Luxusní regál Elegant II 180 cm
Luxusní regál Elegant II 180 cm

Nejen Knihovna, Ale I Televizní Stolek

Pokud je pro Vás nejlepším způsobem oddechu to, že si po celém dni můžete lehnout na pohovku nebo sednout do křesla a podívat se v klidu na svůj oblíbený televizní program, neměla by ve Vaší odpočinkové místnosti chybět televize. Tu však musíte na něco umístit. Vyberte si z velkého množství televizních stolků – například LAS PALMAS vyrobený z masivu.

Luxusní TV stolek Falco z masivu
Luxusní TV stolek Falco z masivu

Připravili jsme pro Vás taky zajímavý článek na téma: Industriální Styl – Nový Fenomén Ve Světě Designu.

Tags : designknihovnaodpočinková místnostpohovky

Leave a Response