close
Pracovna

Úložný Prostor Vyřešíte Stylovou Skříňkou. Pomůžeme Vám S Výběrem!

Jelikož práce z domova se stává čím dál tím větším trendem, potřebujeme si ve svých domácnostech vytvořit alespoň malý, pracovní koutek, ve kterém bychom se soustředili pouze na práci a ničím jiným se nerozptylovali. Je totiž známo, že pokud pracujeme v posteli, případně z gauče a díváme vedle toho jedním okem, co právě vysílají v telce, naše pracovní nasazení prudce klesá dolů. Kromě toho často potřebujeme uskladnit velké kopy papírů. Nejlépe tak, abychom ve správný čas přesně věděli, kde jsou. Co však dělat v případě, že nemáte doma dostatek úložného prostoru? Prozradíme vám, jak můžete tento problém velmi rychle a jednoduše vyřešit.

Štýlová skrinka Carrie biela
Stylová skříňka Carrie bílá

Úložný prostor malý a nenápadný

Pokud se Vám doma podařilo najít místo pro alespoň jaký-takový pracovní stůl, ale stále to nestačí, řešením může být malá a nenápadná úložná skříňka ,která v sobě ukrývá spoustu úložného prostoru. Velmi jednoduše ji můžete umístit na boční straně stolu, případně si můžete pořídit i menší verze, které se šikovně vejdou i pod stůl a nezaberou tak žádný prostor z Vašeho pracovního koutku navíc.

Štýlová skrinka Carmel biela má aj úložný priestor
Stylová skříňka Carmel bílá

Čtyři nebo tři zásuvky?

Pokud potřebujete uskladnit větší množství dokumentů, případně pokud si je potřebujete dělit na různé sekce a máte dostatek prostoru navíc, vyberte si stylové skříňky Carrie nebo Carmel se čtyřmi zásuvkami. Díky velkému množství úložného prostoru v nich můžete nejen umístit mnoho materiálů a papírů. Nabízí možnost precizní vše roztřídit, abyste vždy našli to, co právě potřebujete. Kromě toho si při obou můžete vybrat až ze tří barevných provedení – černé, bílé nebo stříbrné.

Úložný prostor ako štýlová zásuvková skrinka Cassie čierna
Stylová zásuvková skříňka Cassie černá
Štýlová skrinka Christtina biela
Stylová skříňka Christtina bílá

Pokud nemáte ve svém pracovním koutku nebo v domácí kanceláři dostatek prostoru, do kterého byste mohli větší skříňku umístit, nezoufejte. I pro Vás máme řešení! Minimalistické skříňky Carmel se třemi zásuvkami jsou navrženy tak, aby se jednoduše vešly pod jakýkoli pracovní stůl. Nebudou Vám tak zbytečně zabírat prostor navíc ale zároveň splní svou funkci úložného prostoru navíc. I při této si můžete vybrat až ze tří barevných provedení.

Organizér jako bonus

Pokud patříte k těm, kteří mají ve všem rádi pořádek a jsou precizní, určitě oceníte organizér. Ten vám pomůže udržet si v pracovních materiálech vždy pořádek a přehled. Navíc přispěje k tomu, že vždy najdete přesně to, co právě potřebujete. Kromě toho – i když se Vám to možná na první pohled nezdá, i organizér ušetří ve skříňce mnoho místa.

 

Mít dostatek úložného prostoru ve vaší ložnici pro vaše oblečení a další důležité věci je klíčové, ale i dost těžké. Hlavně pokud jde o malý prostor. V dalším článku se dočtete více jak vytvořit úložný prostor v ložnici.

Tags : malá pracovnaúložné skříňky