close
Obývací pokoj

Skandinávský Styl Můžete Mít I Ve Vašem Obýváku!

Skandinávský Styl Můžete Mít I Ve Vašem Obýváku!

Skandinávské země a skandinávský styl se stávají stále oblíbenějšími i mezi Čechy. Jednoduchost, pastelové barvy a čisté linie mají své nesporné kouzlo. Jejich výhodou je mimo jiné i to, že se velmi jednoduše kombinují nejen navzájem, mezi sebou, ale také s jinými prvky.Právě v tom se ukrývá jejich kouzlo a výhoda oproti ostatním stylem. Severskému stylu zároveň dominují studené barvy, které lze působí na první pohled chladně, ale zároveň vytvářejí opticky větší prostor i z malých pokojů. Máme pro Vás pár tipů, jak zařídit Váš obývák ve skandinávském stylu.

Set 3 odkládacích stolků Sweden
Set 3 odkládacích stolků Sweden

Sedačka Do Obýváku

Charakteristickým prvkem vystihující skandinávský styl na sedacích soupravách a křeslech jsou nožičky z masivního dřeva borovice. Klasickým představitelem skandinávského stylu mezi sedačkami je sedačka SWEDEN.

Můžete si vybrat rohovou sedačku SWEDEN v antracitové barvě. Případně sáhněte po designovém křesle SWEDEN v modré barvě. Sedačky ze skandinávské kolekce jsou velmi pohodlné a sezení na nich je příjemné.

Dizajnová lavice Sweden limetková
Dizajnová lavice Sweden limetková

Skandinávský Design A Konferenční Stolky

Společným prvkem, který je charakteristický pro konferenční stolky a také pro sedací soupravy a křesla ve skandinávském designu jsou nožičky vyrobeny z masivního borovicového dřeva. Severské konferenční stolky se vyznačují svou praktičností a jednoduchostí. Snadno se kombinují a jejich výhodou je, že díky univerzálnímu designu je můžete využít i jinak.

Co řeknete na Set 3 odkládacích stolků SWEDEN v grafitové barvě? Velkou výhodou tohoto setu je, že stolky můžete umístit nejen spolu, ale i samostatně. Skvělou volbou je i  stolek SWEDEN v zajímavém kulatém tvaru a univerzální bílé barvě.

Set 3 odkládacích stolků Sweden grafitová
Set 3 odkládacích stolků Sweden grafitová

Úložný Prostor

Chcete v obývacím pokoji vytvořit odkládací prostor, do kterého schováte vše, co by nemělo být na očích každé Vaší návštěvě? Skvělou volbou jsou jednoduché komody a skříňky v jednobarevných provedeních a ve klasickém skandinávském stylu.

Stylová zásuvková skříňka Sweden je skutečnou pastvou pro oči. Nohy a zásuvky vyrobené z dubového dřeva představují prefektní kontrast k bílému povrchu skříňky a přináší přírodu a komfort v jakémkoliv prostore. Nadčasovej skandinávský dizajn, který by ste si neměli nechat ujít.  Skvělým a stylovým kouskem je také Luxusní konzola Sweden v bílé barvě.

Dizajnová zásuvková skříňka Sweden
Dizajnová zásuvková skříňka Sweden

Kreslo na titulnej fotke: SET KRESLA A PODNOŽKY SWEDEN

Jste milovníkem přírody? Zařiďte Si Obývak Z Přírodních Materiálů. Přečtěte si více v našem dalším článku.

Tags : seversky stylskandinávský styl

Leave a Response