close
Design

Miestnosť, do ktorej majú ženy vstup zakázaný? Pomôžeme Vám zariadiť mužské kráľovstvo!

Místnost, Do které Mají Ženy Vstup Zakázaný? Pomůžeme Vám Zařídit Mužské Království!

I když jistě rádi trávíte čas doma spolu, každému občas padne chvilka pro sebe, kdy můžete strávit pár chvil sám se sebou a užít si klid v tichém a útulném pokoji. Každý muž určitě alespoň jednou v životě touží mít ve svém domě pokoj pouze pro sebe, své království a do kterého by měly ženy vstup zakázán.

Pokoj, který už na první pohled dýchá mužností. Tmavé barvy, kvalitní materiály, kůže namísto textilií, masiv namísto dřevotřísky a kov namísto plastů. Přemýšlíte nad tím, že si takový pokoj doma vytvoříte, nevíte si však představit, co všechno by v něm nemělo v žádném případě chybět? Poradíme Vám!

Luxusní křeslo Chesterfield II tmavě hnědé
Luxusní křeslo Chesterfield II tmavě hnědé

Luxusní Křesla A Sedací Soupravy Ve Vašem Království

Tak jako v odpočinkové místnosti, ani v království pro muže by neměla chybět kvalitní sedací souprava nebo křesla. Ty by měly být minimálně dvě, v případě návštěvy. Vybírat byste měli zejména luxusně působící křesla a sedačky, vyrobené v ideálním případně z kůže. Skvělou volbou jsou sedací soupravy nebo křesla z kolekce CHESTERFIELD, s charakteristickým prošíváním v anglickém stylu se stejným názvem.

Můžete si vybrat například tří-sedačky CHESTERFIELD v tmavě hnědé barvě, která působí velmi luxusně a stylově. Pokud byste více ocenili větší sedací soupravu, dobrou volbou je rohová sedačka CHESTERFIELD ve vintage šedé barvě.

Dvousedačka Chesterfield Vintage hnědá
Dvousedačka Chesterfield Vintage hnědá

Konferenční Stolek – Ano Nebo Ne?

Při zvažování, zda do takové místnosti patří konferenční stolek nebo ne byste měli dbát na to, co budete ve svém království dělat. Konferenční stolek je skvělou volbou v případě, že v ní plánujete přijímat i návštěvy. Můžete na něj servírovat pohoštění, alkohol, případně odložit knihy nebo časopisy. Vyberte si například konferenční stolek vyrobený z masivu, který působí mohutně a luxusně. Takovým je i stolek Lorelei, který je také velmi stylový.

Skříňka Na Alkohol Nesmí Chybět

Pokud chcete, aby Vaše mužská místnost byla dokonalá, nesmí v ní chybět skříňka na alkohol, ve které budete ukrývat své skutečné poklady odloženy na ty nejlepší příležitosti, případně na chvíle, kdy si je budete chtít dopřát. Luxusní barová skříňka z masivu Elegant je přesně to, co do svého království potřebujete. Vzhledem k tomu, že jde o ruční práci, budete mít i u Vás doma jedinečný kousek.

Barová skříňka Elegant
Barová skříňka Elegant

Jak si zařídit obývák ve vintage stylu se dočtete v našem dalším článku zde.

Tags : designmístnostpromuže

Leave a Response