close
Jídelna a kuchyňLožniceObývací pokoj

Vytvořte Si I U Vás Doma Oázu Klidu A Oddechu, Poradíme Vám Jak.

Každý z nás touží přijít po práci domů a odpočinout si v příjemném prostředí svého domova. Není nic lepšího, než vrátit se do harmonického a klidného prostředí, jako stvořeného pro odpočinek mysli a těla. Pokud Vám doma chybí prostor, kde byste si jen tak lehli a vypnuli, můžete si vybrat ze širokého výběru skvělých pohovek. Stačí, když najdete to pravé křeslo pro Váš domov, která výborně zapadne do Vašeho obývacího pokoje, případně ložnice či jídelny.

Dvousedačka Chesterfield Vintage hnědá
Dvousedačka Chesterfield Vintage hnědá

Lenošky Chesterfield

Rada Chesterfield je charakteristická zakřivenou opěrkou a množstvím knoflíků zasazených do prošívání. Pokud jste milovníky anglického stylu, lenošky z řady Chesterfield jsou skvělou volbou. Jsou pohodlné a vytvářejí harmonické prostředí v každém pokoji, do kterého je umístíte. Můžete si vybrat z více barev – zajímavá je například šedá lenoška v antickém vzhledu. Jste spíše příznivci vintage stylu? I pro Vás máme řešení. Lenoška Chesterfield v hnědé barvě bude Vaším oblíbeným místem v domácnosti. Pokud jste zastáncem výraznějších kousků, bílá verze bude jako stvořená pro Vás.

Lenoška Chesterfield tmavě hnědá
Lenoška Chesterfield tmavě hnědá

Skandinávský Design

Typickým prvkem řady SWEDEN, která v sobě nese skandinávský design jsou dřevěné borovicové nožky. A ty nechybí ani na pohodlných a stylových pohovkách, díky kterým si můžete i u Vás doma vytvořit Vaši vlastní oázu klidu. Jednoduchost a stylové provedení – i tím si Vás získá už na první pohled. Skvěle zapadne díky své jednoduchosti do jakéhokoli prostředí a nemusíte si lámat hlavu nad tím, zda se do Vaší domácnosti hodí. Zkuste například sedačku SWEDEN, která mimo jiné nabízí i dost prostoru. Pokud máte raději výraznější barvy, určitě Vás osloví sedačka v modrém provedení.

Designová dvousedačka Nyla antracit
Designová dvousedačka Nyla antracit

Nedostatek Prostoru Vyřeší Křeslo

Chcete si i Vy vytvořit ve Vaší domácnosti oázu klidu a odpočinku, nemáte na ni však dostatek prostoru? I pro Vás máme řešení! Pohodlné křesla, které skvěle vypadají, nezaberou mnoho místa a dokonale splňují Vaše představy o odpočinku po práci. Můžete si v nich jen tak posedět, přečíst dobrou knihu nebo vychutnat šálek kávy při sledování oblíbeného seriálu.

Křesla z řady SWEDEN jsou ideální volbou, pokud jste milovníky skandinávského stylu a jednoduchosti. Praktické a velmi pohodlné jsou i křesla FAIRY, při kterých si můžete vybrat z mnoha barevných provedení. Zajímavé je například toto modré pohodlné křeslo FAIRY. Pro náročné je zde například relaxační křeslo MOVIE ve více barvách.

Relaxační křeslo Movie hnědé
Relaxační křeslo Movie hnědé

 

Pohodlný Sedací Vak Od Dánské Značky SACKit – více se dozvíte v dalším článku zde.

Tags : křeslapohovky

Leave a Response