close
Jídelna a kuchyňKnihovnaLožniceObývací pokojPracovna

Přidejte Luxus Do Prostoru, Udělejte Jednoduchý Trik! Samet Se Vrací!

Přidejte Luxus Do Prostoru, Udělejte Jednoduchý Trik! Samet Se Vrací!

V tomto zimním období si všichni častěji sedáme do svého oblíbeného křesla, dopřejeme si pohár dobrého červeného vína a ohlížíme se po teplejších tkaninách. Kdo by nechtěl mít pod nohama ručně zpracovaný koberec nebo na dosah teplou vlněnou deku?Existuje však jedna konkrétní tkanina, která se ukazuje být stále kontroverzní. Tento tajemný materiál je luxusní a okamžitě dodává texturu do místnosti. Myslím, že už jste uhodli, že dnes budu psát o sametu.

Vysoce kvalitní přírodní materiály a ruční zpracování. To je charakteristické pro designový koberec Rebecca. Už na první pohled inspiruje svým netradičním vzorem. Vysoce kvalitní vlna je ručně tkaná. Na první pohled netradiční design vytváří harmonický celek, Je jen na Vás, kde koberec umístěte, prostředí zútulní, zpříjemní a bude jedinečným doplňkem
Designový Koberec Rebecca

Milujete zimu? Já ano, miluji všechna roční období, jak se mění a mění zároveň i nás, také rituály a pocity, které z každým z nich přicházejí. Během zimního období pořádně pociťujeme účinky studeného, ​​sychravého a nevyzpytatelného počasí. Jakmile se jemné ochlazení ve vzduchu změní na mrazivou zimu, nejraději trávíme čas v interiéru, kde je teplo a útulně. Zůstat uvnitř a relaxovat na své pohodlné sedačce, dát si horkou čokoládu se šlehačkou, teplou jablečnou šťávu nebo velký hrnek čaje – to je lákavá představa!

S extravagantní sedačkou Adan získáte skutečný design ve vašem domě! Dva kulaté dekorativní polštáře a pečlivě prošívaný povrch sedáků poskytují rohové pohovce obzvlášť ušlechtilý vzhled. Díky oboustrannému použití si ji umíte přizpůsobit přesně podle svých potřeb.
Rohová sedačka Adan tmavě modrá, samet – oboustranná

Samet Je Zpět !!!

Pro ty z Vás, kteří jsou okouzleni touto luxusní tkaninou je rok 2019 skvělým začátkem, protože samet je nejnovější TOP na seznamu trendů. Víte o tom, že kromě elegantní krásy sametu má tento materiál pozitivní vliv na Vaše zdraví? Podle studií jsou měkké texturované tkaniny, jako je hedvábí a samet, spojené s pocitem pohodlí a ochrany. Tyto materiály mohou také pomoci člověku lépe spát a řídit adrenalin v těle. Barvy mají také nepopiratelný vliv na naše nálady a emoce.

Hledáte jedinečnou sedačku do obývacího pokoje, která dokonale zvýrazní váš individuální styl? Pak je Eden přesně tím, co potřebujete. Velká exkluzivní pohovka s lesklým sametovým potahem bude nepřehlédnutelným prvkem vaší domácnosti. Součástí sedačky jsou zadní a dekorativní polštáře, které zvyšují pohodlí při sezení. Zároveň dotvářejí její celkový elegantní vzhled. Pohovka Eden kombinuje extravagantní životní styl s útulným komfortem.
Designová trojsedačka Eden, šedo-hnědý samet

Ve společnosti Estilofina milujeme samet, dokazujeme to tím, že nabízíme sametový nábytek jako součást našeho rozsáhlého sortimentu. Na našem blogu představujeme některé z našich nejoblíbenějších kusů nábytku. Můžete si vybrat libovolný typ postele, židle, pohovky …

Ale pokud momentálně neplánujete investovat do nového nábytku, je mnoho jiných možností, jak přinést samet do Vašeho domova. Pro ty, kteří chtějí být v domácím designu mnohem dobrodružnější a rádi transformují jednoduchá křesla a stolky do umění, máme vynikající tip – Vaší ložnici dodá výrazně exkluzivní vzhled, krásná sametová podložka, přehozena přes křeslo.

Elegantní manželská postel Spectacular v atraktivním anglickém designu Chesterfield přinese do vaší ložnice jedinečný styl v a optimální pohodu. Designová postel zaujme luxusním vzhledem, čistými liniemi a jemnými detaily. Vysoce kvalitní sametové čalounění je na dotek mimořádně příjemné, stříbrná barva umožňuje flexibilní kombinace s nábytkem a doplňky. Prošívané masivní čelo s měkkou čalouněnou opěrkou hlavy umožňuje vynikající komfort při čtení a relaxaci. Užívejte si kouzlo Anglie ve vaší ložnici u Vás doma!
Designová Postel Spetcatular stříbrná

Co Přesně Samet Je?

Samet je velmi luxusní látka s velmi jemným vysoce řezaným vlasem a s typickým leskem, která je vytvořena buď řezaným útkem (příčnými nitěmi při tkaní) nebo řezáním nití na tkalcovské osnově. Když jsou vrstvy rozřezány, vytvoří se vizuálně a estetický půvabný povrch, který každý tak velmi miluje. S úžasně měkkými vlákny a elegantním, lesklým povrchem může samet transformovat i nejjednodušší pohovku na unikátní kus nábytku.

Celohedvábný samet těžko seženete, protože už se téměř nevyrábí. Samozřejmě, cena je velmi vysoká. Velmi luxusní samet je z přírodního hedvábí nebo z jemné vlny, ale vyráběl se i z nejjemnější bavlny. Na trhu existují i ​​syntetické samety vyráběné z polyesterových, acetátových a viskózních vláken a směsí různých chemických i přírodních vláken.

Konstrukce je z dřeva, s vyřezávanými líniemi barokového stylu, ručně upravené. Sedadlo je vyplněné pěnou a potah je fialový samet, přešívaný knoflíkmi.
Lavice Jewerly

Není nic pohodlnější, než sedět na sametu – mám pravdu? Super měkký samet v kombinaci se zakřivenými kovovými ližinami ve zlaté barvě představuje harmonický kontrast k smaragdově zelenému potahu křesla. Nedávno jsme v Estilofine měli tuto židli v růžové barvě a ta se doslova okamžitě vyprodala. Toto křeslo je v každé barvě prostě úchvatné!!!

Pohodlné houpací křeslo Sweden v moderním skandinávském stylu. Zakřivené kovové ližiny ve zlaté barvě představují harmonický kontrast k smaragdově zelenému potahu křesla. Židle se vyznačuje komfortně čalouněným sedákem a ergonomicky tvarovanými opěrkami pro optimální pohodlí při sezení.
Houpací Křeslo Sweden

V našem e-shopu nabízíme skvělou kolekci inovativních a unikátních vzorů sametového nábytku včetně sedacích souprav, postelí a židlí ve všech nejmodernějších barvách. Náš tip – lenoška dodá nádech do každého interiéru a dokonale se bude vyjímat, například ve Vašem šatníku.

Tato klasická lenoška z řady Chesterfield Vás bude inspirovat! Vyrobena z vysoce kvalitního sametu v šedém odstínu. Typická rys stylu Chesterfield je zakřivená opěrka, množství zasazených knoflíků v opěradle, kovové nýty a krásné zakřivené nohy. Lenoška je především pohodlná díky velmi štědrému polstrování! Stane se jedním z vrcholů ve vaší domácnosti a pro milovníky anglického stylu!
Lenoška Chesterfieldet šedá – samet

Samet V Interiéru

Pokud toužíte po malé změně a přejete si osvěžit Váš pokoj, přidat teplo nebo luxus do prostoru, udělejte jednoduchý trik – přidejte tuto neuvěřitelnou tkaninu do Vašeho obývacího pokoje. A v neposlední řadě (a pokud ještě nejste připraveni na něco větší, což je pokryto sametem), sametové polštáře jsou nejjednodušším a nejvýhodnějším způsobem, jak přidat tuto luxusní, trendovou tkaninu do Vašeho domova.

Kde Všude Můžete Vidět Samet?

V módních a interiérových designech záblesk sametu představoval bohatství a dobrý vkus. V průběhu času tkanina z trhu vymizela, ale my v Estilofine, jsme vždy měli místo i pro tento druh nábytku. Proto jsme byli velmi šťastní, když jsme zjistili, že samet je zpět a stal se top materiálem pro rok 2019. Samet se používá stále více v interiérech, jako v obchodních, tak v rezidenčních prostorách, což nám dává šanci vychutnat si jeho strukturu v domácnosti i mimo ni. V roce 2019 se předvede v řadě nejoblíbenějších odstínů – samet zaznamená oživení ve zlatých tónech a stále populárnější růžové barvě.

Jaké trendy jsou Vaše oblíbené a lahodí Vašemu oku? Líbí se Vám poctivé dřevo? Přečtěte si náš další článek.

Tags : designdizajnkřeslaobývací pokojpostelesametsedačky

Leave a Response