close
Uncategorized

Nahraďte nudné zrcadlo ve vaší koupelně designovým zrcadlem, které si zamilujete!

Zamilujte se do pohledu do zrcadla i do zrcadla samotného. Pověste si v koupelně na stěnu takové zrcadlo, které vynikne a pozvedne vaši koupelnu na vyšší úroveň. Pokud si nejste jisti výběrem, rádi vám poradíme.

První místo, kam směřují kroky většiny z nás ráno po probuzení, je koupelna. Nechejte se naladit již pohledem na zrcadlo, ze kterého uděláte dominantu tohoto prostoru. Stálicí mezi zrcadly do koupelny je zrcadlo na stěnu, avšak nebojte se vystoupit z řady.

Hitem této doby je robustní zlaté zrcadlo, jehož rám vytváří zajímavé obrazce a přemění tento kus nábytku ve šperk vašeho domova. Při výběru zrcadla byste měli brát v úvahu několik kritérií, směrodatné by měly být velikost a styl koupelny, nezbytná údržba zrcadla a cena.

Zrcadlo zvětší i tu nejmenší místnost

Správně vybrané a vhodně umístěné zrcadlo na stěnu dokáže rozjasnit a opticky zvětšit i tu nejmenší koupelnu. Sáhněte po zrcadle, které pokryje co největší část stěny, a už před ním nebudete muset bojovat s ostatními členy vaší domácnosti o svůj kousek odrazu.

Zrcadlo slaďte s dalším koupelnovým nábytkem

…avšak ani to není nepřekročitelným pravidlem. Odvážní mohou projevit svou osobnost a trochu se odvázat. I zrcadlo na stěnu může být extravagantním módním výkřikem, zatímco zbytek vaší koupelny bude vyladěn jemněji. Doplňte čisté linie výraznější barvou, například zlatou. Naše zlaté zrcadlo Fairy s rámem skládajícím se z množství motýlů vás na svých křídlech přenese za vaší fantazií

zlaté zrkadlo
Zaujalo vás zlaté zrcadlo Fairy?

Pověsit zrcadlo na stěnu nestačí, myslete na jeho údržbu

Radili jsme vám být odvážní, ale pozor, nepověste si na stěnu koupelny například zrcadlo s rámem z teakového dřeva. Vlhkost by rám poškodila a zrcadlo by vám nesloužilo příliš dlouho.  Pokud už nyní víte, že prachovka není vaše kamarádka, zvolte zrcadlo s jednoduchým rámem, se kterým nebudete muset bojovat při jeho utírání. Vhodným příkladem může být naše zlaté zrcadlo Alijah.

zlaté zrkadlo alijah
Zaujalo vás zlaté zrcadlo Alijah?

Není všechno zlaté zrcadlo, co se blyští

Investujte do vašeho nového zrcadla, vydrží vám léta a vy si nebudete muset každý rok lámat hlavu nad koupí nového. Cenové relace jsou různé a ačkoli zlaté zrcadlo v koupelně působí honosně, neznamená to, že za jeho nákup necháte v obchodě všechny úspory. V Estilofině aktuálně nabízíme téměř všechna zrcadla v akci.

Potřebujete ještě víc tipů k výběru zrcadla? Najdete je v našem dalším článku zde.

Jak si vybrat vhodné zrcadlo do domácnosti? Zrcadlo – okno do duše!

 

Tags : zrcadla