close
Obývací pokoj

Připravte svůj obývák na Halloween Party

Decor for Halloween party on table in room

Halloween, předvečer všech svatých, se i u nás těší stále větší oblibě. Původně keltský svátek konce léta, při kterém Keltové vyvolávali zlé duchy, aby si je naklonili na svou stranu, dnes zábava v maskách a koledy za sladkou odměnu.

Nejen mladí tráví halloweenskou noc oslavou, tyto výjimečné párty jsou věkem neomezené. Proměňte váš obývací pokoj v místo, z kterého vaše přátele zamrazí. Rádi vám poradíme, jak na to.

Strašidla, upíři a jiné příšery najdou na vašem černém konferenčním stolku své místo

Při hrůzostrašné výzdobě se fantazii meze nekladou, klidně se odvažte a ukažte svým hostům, že více je více. Začněte výzdobou dveří do obýváku, ať už před vstupem každý ví, že je na strašidelné párty roku. Do jednoho rohu umístěte z nitek vytvořenou pavučinu a nad dveře pavouka na šňůrce, který po otevření dveří spadne na svou oběť.

Barvami halloweenské noci jsou černá a oranžová. Vlastníte-li černý nábytek, máte z poloviny vyhráno. Pomocí kartonového papíru zabarveného na černo proměňte černý konferenční stolek v rakev, ze které budete podávat halloweenské dobroty.

 

Dekorace vyniknou také na masivní komodě

Masivní komoda a parapety na oknech se stanou útočištěm pro vyřezávané dýně. Okna, závěsy, stěny či masivní komoda poslouží také jako místo pro nalepení netopýrů a dalších pavučinek s pavouky. Máte v obýváku nevyužitý prostor?

Položte na zem deku, zpod které budou vykukovat dvě prázdné rolky od kuchyňských utěrek obuté do ponožek a bot.

Rádi byste svou párty posunuli na ještě vyšší úroveň? Pořiďte si generátor mlhy, který tuto kouzelnou noc zahalí do temného tajemství. A jaký by to byl Halloween, kdybychom ho neoslavili převlečeni za čarodějnice, kostry, zombie či superhrdiny s magickými schopnostmi vlnící se do zvuků Thrilleru nebo This is Halloween.

Trick Or Treat

I když má všechno svůj konec, nemusí u vás doma Halloween trvat pouze po dobu párty. Ponechejte si výzdobu do druhého dne a naplánujte si filmový den. Zabalte se do teplé deky, natáhněte si nohy na svůj černý konferenční stolek, do rukou teplý nápoj a ztraťte se ve světě kouzel, hororů a strašidel. Neboť halloweenská noc má kouzelnou moc.