close
Jídelna a kuchyň

Nápady na domácí bar, aneb jak vytvořit u vás doma místo plné zábavy?

Hledáte alternativu, kam usadit vaši návštěvu, a klasická pohovka či křesla vás už omrzely? Zkuste si domů pořídit barové židle a barový stůl, které u vás vytvoří skvělé místo plné zábavy a stylově a efektivně vyplní prázdný prostor v domácnosti.

Pokud doma nemáte prostoru nazbyt, nezoufejte. Poradíme vám několik tipů, jak si barový stůl vytvořit z nábytku, který už primárně využíváte k něčemu zcela jinému.

barový stůl

Barový stůl jak součást kuchyně

Při nákupu nové kuchyně se můžete setkat s barovým stolem a barovými židlemi, které jsou součástí vaší nové výbavy. Takovýto barový stůl a barové židle vypadají stylově a moderně a zároveň vynikají svou praktickou stránkou. Využít je můžete nejen ke společné přípravě chutných míchaných drinků v přítomnosti vaší návštěvy usazené na pohodlných barových židlích, ale také jako šikovné místo k rychlým snídaním či k přípravě jídel.

Experimentujte

Nedisponuje-li váš domov volným prostorem, do kterého byste umístili nový barový stůl a barové židle, pohrajte si s kousky nábytku, které už doma máte, a vykouzlete barový stůl přímo z nich.

K tomuto účelu vám může posloužit kuchyňský ostrůvek, který je k tomu jako stvořený. Stačí k němu přisunout barové židle a voilà, místo pro posezení s přáteli je na světě.

Dalším důležitým úkolem, na který byste při vytváření zábavného místa pro vaše blízké neměli zapomenout, je mít vše při ruce.

barové stoličky

Ohromte návštěvníky vašimi barmanskými schopnostmi a neztrácejte čas hledáním těch správných sklenic a doplňků po celé kuchyni. Vyčleňte si doma jednu kuchyňskou skříňku k uložení všeho, co budete k posezení s přáteli potřebovat.

Odvážnější z nás mohou sáhnout i po servírovacím vozíku, který zaujme nejen jako estetický objekt, ale také jako velmi praktický doplněk. I díky takovémuto vozíku si své místo pro zábavu můžete vytvořit kdekoli ve vaší domácnosti.

A pokud počasí dovolí, neváhejte se přesunout na balkon či terasu, kde si barový stůl vytvoříte snadno a rychle ze stěny a pracovních desek.

Možnosti, které nám tato doba a výběr v obchodech nabízejí, jsou neomezené. K vytvoření místa plného pohody a zábavy vám postačí nápad, šikovnost a chuť proměnit váš domov v místo, kam se bude každá návštěva ráda vracet.