close

Jak Připravit Ten Nejkrásnější Vánoční Stůl? Poradíme Vám!

První věc, o které byste se měli ujistit v dostatečném předstihu, je to, zda místo, kde chcete umístit jídelní stůl bude rozměrově a tvarově vyhovovat všem členům Vaší rodiny. V malé kuchyni bude velký vánoční jídelní stůl působit nevhodně. Kulatý stůl je skvělou volbou pro menší byty a nejenže je designově působivější, ale pokud si zvolíte středovou nohu, vejde se k němu více lidí. Praktické je, že hosté pohodlně dosáhnou na chutné dobroty a zároveň dobře na sebe uvidí.

Jídelní stůl Rococo 180 cm bílá / stříbrná
Jídelní stůl Rococo 180 cm bílá / stříbrná

Vánoční Stolování – Rady, Tipy, Inspirace

Štědrý večer je osobitým dnem, který oslavujeme s naší blízkou rodinou a současně je často jedinečnou příležitostí, abychom se setkali i se vzdálenějšími rodinnými příslušníky. Přestože jsou Vánoce nejkrásnějším obdobím roku, pro některé z nás, mohou být trochu stresující. Existuje tolik věcí, které je třeba udělat a omezený čas na jejich provedení. Pracující lidé se mohou cítit obzvlášť vytížení, protože se snaží nacpat vánoční aktivity do již omezeného “volného času”.

Pokud se přesně takto cítíte i Vy, je načase použít některou ze strategii. Pocit, že máte vše pod kontrolou, je mnohem příjemnější než pocit, že jste poháněn jako jeden ze Santových sobů. Vánoční svátky prožijete bez stresu, pokud si vše dobře načasujete – pečení, vaření, úklid, nakupování. Čeká na Vás toho hodně, co musíte stihnout do Vánoc. I přesto, že máte spoustu povinností, snažte se eliminovat předvánoční shon.

 

Jídelní Stůl Annie 240–360 cm / Přírodní Černá
Jídelní Stůl Annie 240–360 cm / Přírodní Černá

Jak Si Vybrat?

Požadavky splňuje rozkládací stůl Annie, který patří mezi naše nejprodávanější. Pokud již vlastníte rozkládací stůl, během svátků bude vynikající příležitost k jeho využití. V závislosti na velikosti Vašeho jídelního stolu, měli byste ho rychle a bez problémů rozložit za méně než tři minuty.

Samotný jídelní stůl je ohniskem jídelny, proto je důležité vybrat takový, který nejenže vyhovuje prostoru, ale i Vašemu životnímu stylu. V případě, že máte větší byt nebo dům, bude pro Vás ideální volbou obdélníkový rozkládací stůl. V našem e-shopu najdete několik různých typů rozkládacích stolů – mezi nejoblíbenější nepochybně patří velkolepý jídelní stůl Zora.

Má unikátní design určený pro náročné klienty, vhodný do každé jídelny či kuchyně. Rozkládací stůl Zora se dá zvětšit a vejde se při něm 10 lidí. Abyste se neztratili v různých modelech rozkládacích kuchyňských stolů, podívejte se nejprve na fotografie a zvažte: počet členů Vaší rodiny, jak často Vás navštěvují hosté a jakou rozlohu má Vaše kuchyně.

Luxusní jídelní stůl Zora 290 cm
Luxusní jídelní stůl Zora 290 cm

U jídelního stolu se pravidelně setkávají příslušníci rodiny, a to při snídani, obědě, večeři nebo jiných slavnostních příležitostech. Velikost stolu a počet židlí mají vycházet z potřeb Vaší rodiny. Jídelní rozkládací stoly, například Plain nebo čtvercový Snow, byly pečlivě navrženy tak, aby jejich jednoduchý a minimalistický design zapadl do jakéhokoli prostředí, kam jej umístíte.

Přidat slavnostní výzdobu do středu jídelního stolu je skvělý nápad. Jedna věc, kterou je třeba mít na paměti, je však to, že by to nemělo být nic, co velmi voní nebo něco tak velké, že Vám zůstane malý prostor pro všechno ostatní – například fantastickou rybu, či salát, který jste celý den připravovali.

Ať už budete trávit Štědrý večer s rodinou nebo přáteli, vhodně umístěný a krásně vyzdobený stůl přidá k slavnostní atmosféře dotek elegance a stane se něčím, co všichni přítomní ocení. Otevřete dveře vánočnímu období plnému radosti, vpusťte do nich nové příležitosti a zdolávejte překážky. Mnoho úspěchů v novém roce Vám přeje Estilofina.

Možná jsme Vás inspirovali k velké změně. Dejte nám vědět, jaké jsou Vaše oblíbené zimní dekorace v komentářích níže. Jestli byste si chtěli číst dál, máme tu článek – Jak dodat jídelně luxusní design.

Tags : Jídelní stolynabytek do jidelnyrozkládací jídelní stolysvátkyvánoční stolovánížidle

Leave a Response