close
DesignPracovna

Jste milovníkem minimalismu? Přineste skandinávský design do Vaší pracovně!

Zařízení pracovny má velký vliv na to, jak efektivně dokážeme pracovat a jak se na práci dokážeme soustředit. Pokud je pracovna přeplněná nábytkem, který působí spíše jako lapač prachu a nemá pro nás žádné praktické využití, využíváme čas, který strávíme v pracovně méně efektivně. Proto je ideální zařídit pracovnu v minimalistickém a jednoduchém stylu, který vnese do pokoje vzdušnost a prostornost. Právě v takovém pracovně podáme nejlepší výkon a budeme pracovat mnohem soustředěněji a efektivněji. Ztělesněním minimalistického a jednoduchého stylu s čistými liniemi je skandinávský styl. Právě ten je skvělou volbou do pracovny. Přinášíme vám příklad na zařízení pracovny, v níž se vám bude dobře a efektivně pracovat.

Luxusní psací stůl Sweden
Luxusní psací stůl Sweden

Psací stůl je základem

Nejdůležitější součástí zařízení pracovny je pro většinu z nás psací stůl. Ten by měl poskytnout dostatek prostoru na všechny věci, které při práci potřebujete mít po ruce, ale na druhé straně by neměl být dost velký, abyste na něm zbytečně neměli naskládané zbytečnosti. Dobrou volbou je například psací stůl SWEDEN. Jeho bílá barva navíc opticky zvětšuje a prosvětluje prostor, čímž vytváří příjemné prostředí. Pokud se vám však bílá barva nelíbí, nebo je pro vás nepraktická, můžete si vybrat jiný stůl v jiné barvě například designový psací stůl Felix. Kromě toho, že je stolek stylovým kouskem, má i praktický úložiště, kde můžete uložit věci, které právě nepotřebujete.

Designový psací stůl Felix 100 cm, šedé mango
Designový psací stůl Felix 100 cm, šedé mango

Správná židle

Správně zvolená židle má také velký vliv na to, jak efektivně dokážeme pracovat a zároveň pomáhá chránit naši páteř před nepříjemnou bolestí. Pohodlná židle na které sedíme je základem pro to, abychom se uměli na práci 100% soustředit. Designová kancelářská židle Sweden je skvělou volbou do každé pracovny. Díky kolečkům se na ní můžete přesouvat ke knihovně nebo jinému odkládacímu prostoru. Kromě toho si můžete při židli Sweden nastavit i výšku, což je skvělým způsobem, jak si chránit svou páteř. Pokud byste měli v pracovně raději židli bez koleček, s klasickými dřevěnými nohami, které jsou charakteristické pro skandinávský styl, vyberte si designovou židli Sweden v šedé barvě.

Kancelářská židle Sweden - bílá
Kancelářská židle Sweden – bílá

Úložný prostor

Každý potřebuje ve své pracovně i úložiště, kde může uložit všechny potřebné dokumenty, které právě nepoužívá. Skvělou volbou je komoda, která ukryje vše v případě, že nemá zrovna čas uklízet. Konzola Sweden je tou správnou volbou. Nohy a zásuvky vyrobené z bukového dřeva představují perfektní kontrast k bílému povrch desky konzoly a přinášejí přírodu a komfort v jakémkoliv prostoru. Nadčasový Skandinávský design, který byste si neměli nechat ujít.

Luxusní konzola Sweden
Luxusní konzola Sweden

Odpočinková zóna

Je skvělé, pokud máte v pracovně prostor pro vytvoření odpočinkové zóny, případně místa, kde můžete přijímat návštěvy. V této části pracovny bychom měli mít pohovku nebo sedačku, na které můžete přijímat návštěvy a kde se můžete přesunout od pracovního stolu, pokud potřebujete změnit prostor. Designová sedačka Sweden  bude skvělým kontrastem k zbytku nábytku v kanceláři nebo pracovně. Kromě toho by v ní neměl chybět ani konferenční stolek, například set 3 konferenčních stolů Sweden.

Set 3 odkládacích stolků Sweden
Set 3 odkládacích stolků Sweden

Jak Najít Správnou Rovnováhu V Kanceláři? V našem dalším článku Vám poradíme jak udělat ten správný výběr.

Tags : designminimalismuspracovněskandinavskydesignsweden

Leave a Response