close
DesignObývací pokoj

Mnoho Hostů A Malý Obývák? Vyřeší To Designové Taburety!

Mnoho Hostů A Malý Obývák? Vyřeší To Designové Taburety!

Občas se každému doma stává, že má více hostů než prostoru v obývacím pokoji. Větší rodinné oslavy, setkání s kolegy nebo kamarády, či oslava narozenin Vašich dětí a jejich kamarádů. To vše jsou důvody, pro které zveme k nám domů více hostů. Přemýšlíte nad tím, kde všechny hosty uložíte?Pokud nemáte dostatečně velkou sedací soupravu a místo pro další křesla nebo lavice, ideální volbou pro Vás v tomto případě budou taburety! Ty jsou skvělým pomocníkem, protože je můžete i jednoduše odložit například za sedací soupravu, pod konferenční stolek, nebo jednoduše do rohu místnosti. Kromě toho si můžete vybrat taburetu, která bude zároveň i skvělým designovým kouskem a doplňkem ve Vaším obýváku. Taburet je prostě skvělý pomocník.

Taburetka Glasgow
Taburetka Glasgow

Kulaté Nebo Hranaté?

V zásadě platí, že pokud jde o ušetření prostoru, je v podstatě jedno, zda si vyberete kulatou nebo hranatou taburetu. Oba tvary se dají jednoduše uskladnit. Při hranatých však platí, že pokud má větší rozměry, můžete na ni usadit i víc než jen jednu osobu. Takovou je například i taburet CHESTERFIELD ve vintage designu. Stejným je také taburet CORDOBA, vytvořený unikátní metodou patchwork, která z něj vytváří jedinečné umělecké dílo.

Designová taburetka Leland
Designová taburetka Leland

Taburet A Konferenční stolek Zároveň

Divíte se, jak je to vůbec možné? Pokud si vyberete správný taburet, tak to bude jednoduché. Taburet vyrobený z vhodných materiálů Vám velmi dobře poslouží i jako konferenční stolek nebo i jako odkládací stolek na pohoštění pro Vaše hosty. Musíte však dávat pozor, aby nebyl taburet vyrobeny z úpletu nebo jiného materiálu, který je měkký a snadno poddajný a nemusel by udržet vše, co na něj položíte.

Skvělou volbou v tomto případě je taburet RALPH v hnědo-bílém provedení. Taburet je čalouněný pravou hovězí kůží, která je doslova pastvou pro oči. Kromě toho je však také velmi praktický, což z něj vytváří ideální kousek i pro Váš obývák. Jako konferenční stolek Vám může posloužit i taburet GLASGOW, který je sice vyroben z úpletového materiálu, je však dostatečně stabilní.

Designová taburetka Alejandra 55 cm, stříbrná
Designová taburetka Alejandra 55 cm, stříbrná

Ručně Pletené Taburety

Pokud chcete mít doma skutečně jedinečné a unikátní taburety, na kterých se bude Vašim hostům nejen dobře sedět, ale budou i stylové, zkuste si prohlédnout ručně pletené taburety. Ty jsou originální svým provedením, ale zároveň velmi pohodlné díky využívání kvalitních materiálů. Můžete si vybrat z množství barev a provedení.Taburety jsou vyplněny polystyrénovými kuličkami, které zaručí příjemné a pohodlné sezení. Na první pohled upoutá nejen svým provedením, ale i barvou designový taburet GLASGOW v tyrkysové barvě. Stejný taburet si můžete vybrat v mnoha jiných barvách, záleží jen na tom, jaká je ideální pro Váš obývák. Zajímavým úpletovým kouskem je i taburet LILLY, který má na rozdíl od taburetu Glasgow hranaté tvary.

taburety obývák livingroom design
Úpletová taburetka Lilly 55 cm bílá

Víte jak si vybrat správně kancelarske křeslo? V našem dalším článku Vám poradíme, jak udělat ten správný výběr.

Tags : designdizajnobývací pokojtaburettaburetky

Leave a Response