close
Svítidla

Osvětlení Nemusí Být Jen Praktické, Ale I Stylové

Osvětlení Nemusí Být Jen Praktické, Ale I Stylové

Vybrat si vhodné osvětlení do pokoje může být někdy náročné. Je důležité, abyste zvážili mnoho faktorů, které vstupují do hry. Mimo jiné například i to, na co budete osvětlení používat. Stejně i do jakého pokoje plánujete svítidlo umístit a nezapomeňte zohlednit ani to, kolik denního světla proniká do místnosti přes okna.

Vzhledem k tomu, že design stínítka ovlivňuje, jak se světlo rozptyluje do místnosti, měli byste i to brát v úvahu při výběru vhodného osvětlení. Důkladně vybírejte pro osvětlení i vhodnou žárovku. Na základě toho, jak budete osvětlení používat si můžete vybrat stolní lampy, které poskytují méně osvětlení a je tlumenější. Rovněž máte na výběr i stojanové lampy, které jsou ideální například do obývacích pokojů. Co určitě nechybí v žádném pokoji je lustr.

Stolní lampa Amara
Stolní lampa Amara

Osvětlení Do Obýváku

Obývák si zaslouží nejen luxusní sedací soupravu a nábytek, ale i osvětlení. Co je nezbytnou součástí každého obývacího pokoje je určitě lustr. Měl by být sladěn s celkovým zařízením obývacího pokoje a zároveň poskytovat dostatek světla, vzhledem na přirozené světlo, které do pokoje dopadá přes okna. Skvělým a exkluzivním řešením jsou krystalové lustry Bohemia. Můžete si vybrat ze čtyř různých řad – GRANDE, PREMIUM, CLASSIC nebo RAINBOW.

Velmi exkluzivní a luxusně působí například krystalový lustr Premium R15-4. Luxusní design dostanete do svého obývacího pokoje i díky luxusnímu lustru Rainbow.

Barisimo del ux osvětlení lustry svítidla obývák
Luxusní lustr Barisimo De Luxe

Stojanové Lampy

Stojanové lampy jsou také skvělou možností osvětlení do obývacího pokoje, pokud v ní chcete mít méně světla a vytvořit příjemné přítmí například při sledování televize. Můžete si vybrat ty, které mají přirozený vzhled a jsou vyrobeny z přírodních materiálů. Takovou lampou je například i luxusní stojanová lampa Stump v béžové barvě. Je vyrobena z masivního dřeva, díky čemuž vytváří i ve Vašem obýváku rustikální atmosféru. Zajímavým kouskem je i stojanová lampa Stage, která má až tři nad sebou umístěná svítidla. Pokud se do Vašeho obývacího pokoje více hodí osvětlení s kovovou konstrukcí, sáhněte po stojanové lampě Qualle v měděné barvě.

Osvětlení lampa lights kovová měděná
Stojanová lampa Quallo měděná

Závěsné Svítidla Do Jídelny

Pokud si nevíte vybrat vhodné osvětlení do jídelny, rádi Vám poradíme. Nad jídelní stůl je skvělé umístit závěsná svítidla, které vytvoří dostatečné světlo. Skvělé je sáhnout po takovém svítidle, které má několik stínítek a můžete si vybrat, kolik z nich rozsvítíte a jakou intenzitu světla v jídelně potřebujete. Takovým svítidlem je například i lampa Shadow. Pěkným designovým kouskem, který osvětlí celou místnost přesně tak jak potřebujete je lampa Suhshine v bílé barvě.

Lampa Sunshine bílá
Lampa Sunshine bílá

Doplněk, který vytváří v místnosti atmosféru je koberec, přečtěte si náš článek .

Tags : designlightsosvětlenísvítidla

Leave a Response