close
DesignKnihovna

Srdcem Vašeho Domova Může Být Knihovna

Srdcem Vašeho Domova Může Být Knihovna

Každý dům či byt, tedy domov by měl mít své místo, srdce, které dýchá příjemnou a útulnou atmosférou a budete v něm moci trávit příjemné chvíle plné odpočinku a pohody. Knihovna by mohla být právě tím místem. Uniknout do světa odpočinku, fantazie a před realitou.Pokud nemáte v domě či bytě dostatek místností pro samostatnou knihovnu, svůj malý koutek si můžete vytvořit v obývacím pokoji nebo ložnici. Pokud si lámete hlavu s tím, jak tuto místnost nebo koutek klidu zařídit, již dále nemusíte. Poradíme Vám, jak na to, pomůžete Vám vybrat barvy a zvolit správný nábytek.

Základem Je Knihovna

Základem knihovní místnosti je knihovna, do které umístíte všechny knihy. Měli byste v ní mít dostatek místa na knihy, které chcete mít doma. Mohli byste je otevřít kdykoliv, kdy budete mít na ne náladu. Je na Vás, jaký materiál si zvolíte pro svou knihovnu, ideální volbou je však masiv, který prostor zútulní.

Můžete si však vybrat i kombinaci dýhy, MDF nebo jiných materiálů se sklem. Takovou knihovnou je například regál Livid v kombinaci bílé barvy s přírodními a se sklem. Stejnou knihovnu si můžete vybrat také v kombinaci bílé se sklem a betonovou barvou.

Pokud se rozhodnete pro masiv, na výběr máte z různých provedení. Luxusní knihovna FREDDO je vyrobena z masivního akátového dřeva, které zútulní každý prostor a vytvoří v něm příjemnou přátelskou atmosféru. V případě, že potřebujete více prostoru, určitě Vás osloví knihovna ELEGANT vyrobena také z masivu.

Luxusní Regál Elegant 180 cm
Luxusní Regál Elegant 180 cm

Křeslo Na Čtení

Kromě knihovny s knihami potřebujete mít i prostor, kde si je můžete číst a odpočívat při tom s dobrým vínem či teplým čajem. Nezbytnou součástí je tedy i křeslo. Mělo by však splňovat určitá kritéria. Pohodlnost, abyste se v něm dobře cítili a mohli v něm strávit i dlouhé hodiny, když při čtení knihy ztratíte pojem o čase.pokud si chcete vybrat ideální barvu pro Vaši knihovnu, měli byste ji nejprve přizpůsobit k ostatním barvám v místnosti, sladit ji s kobercem, knihovnou a jinými doplňky a nábytkem. Pokud však chcete, aby působila místnost útulně, vyberte si teplé barvy – žlutou, hnědou, červenou, oranžovou. Velmi příjemné a pohodlné je křeslo GILBERT, dostupné hned v několika barevných provedeních. Výběr té ideální do Vaší knihovny je jen na Vás.

Designové křeslo Sweden, šedé
Designové křeslo Sweden, šedé

Kůže Versus Koženka – Jaké Jsou Rozdíly Mezi Nimi? Přečtěte si náš další článek.

Tags : designdizajninterierknihovna

Leave a Response