close
DesignJídelna a kuchyňLožniceObývací pokojPracovna

Interiérový Designér – Jak se jím stát u vás doma? Čtěte Dál

Interiérový designér prozradí tipy a top trendy pro rok 2020

Z času na času se nám stane, že si ve svém domově potřebujeme něco modernizovat, vyměnit některé kousky nábytku za nové nebo pouze doplnit nějaké dekorační předměty. Interiérový designér je velmi dobré řešení, i když malé úpravy byste mohli zvládnout i sami. Stále s příchodem nových ročních období sledujeme, což je novodobým trendem interiérového designu, nelze zapomínat na fakt, že trendy se opakují.

Pokud chcete, aby váš domov působil stále impozantně, novinky v oblasti dekoračních trendů vám pomohou vytvořit krásný, pohodlný a stylový interiér, který váš domov nejen zatraktivní a zútulní, ale bude působit i elegantně.

Odborníci zdůrazňují, že několik dekoračních trendyů roku 2019 zůstáva vedoucími a silnými i v roce 2020, jako je například cílevědomé použití barev, či výběr neutrálních tónů a dekorací. Podobně i odstíny terakoty, oranžové barvy a nádherných hmatatelných textur, které odrážejí přírodu.

1. Otevřené prostory: nedílná součást industriálního stylu

To, že otevřené prostory jsou velmi praktické a zdi ztrácejí v dnešní době na některých místech své funkce, je již všeobecně známo. Samozřejmě, aby se vám podařilo prostory úspěšně otevřít, je třeba, abyste udržovali při dekoraci vizuální harmonii prostřednictvím správné volby barev a nábytku.

Home Interiors, skúsený dizajnér je najlepší poradca
Zdroj: Home Interiors

2. Pořiďte si nábytek ve vibrujících barvách, tip designéra

Cílem je zkrášlit prostory domu a vytvořit kouzelnou sestavu. Barvu nábytku lze zvolit červenou, modrou, žlutou nebo jakoukoliv jinou barvu, která vytvoří zajímavé prostředí. Tyto kusy nábytku s živými barvami vyniknou na neutrálním základě, který ladí s černou, bílou ale i šedou barvou. Viz nabídku e-shopu Estilofina a najděte si to své ať už vysněné křeslo nebo čalouněnou židli v barvě, kterou hledáte.

Dizajér radí vybrať vibrujúce farby ako Luxusné relaxačné kreslo Rest tyrkysové
Luxusní relaxační křeslo Rest tyrkysové

3. Pomocí rámů navoďte atmosféru zážitku

Tento přístup dekorace stěn je ideální pouze pro ty, kteří hledají způsob, jak navodit různé specifické témata, ne pro ty, kteří chtějí ukázat všechny možné nádherné věci, které mají doma. Je třeba pečlivě připravit obsahy vašich rámů kolem centrální témata (jako například černobílé potisky nebo vzpomínky na cestování). Tato příprava přidá designu souvislost.

Dizajnér ako u Home Interiors
Zdroj: Home Interiors

4. A co tak použít v obývacím pokoji nádhernou rostlinu?

Rostliny dodají místnostem vždy přirozenost a přírodní atmosféru. Abyste vytvořili ještě originálnější a a organické prostředí pro váš domov, rostlinu umístěte vedle velkého okna, čímž rostlina zároveň dostane vše potřebné sluneční světlo nezbytné k udržení své krásy a zdraví. Zkušený interiérový designér už ví, co určitě bude fungovat, proto nabízí ty nejcennější rady.

Dekorátívne kvety dobrý vkus dizajnéra
Zdroj: 4betterhome
Zdroj: 4betterhome
Zdroj: 4betterhome

5.Výměna obkladaček je úžasný způsob, jak zdokonalit vaši kuchyň

Kuchyňské zdi jsou zdmi, které jsou zodpovědné za vytvoření nálady. Pokud máte pocit, že nynější barva vašeho kuchyňského zdi je nudná, měli byste popřemýšlet nad výběrem nových obkládaček a obnovit vaši kuchyni například i prostřednictvím obkládaček ve stylu retro zdi. Tento moderní nápad vám pomůže ve vašem domě vytvořit dynamický vzhled.

Zdroj: Home Interiors
Zdroj: Home Interiors

6. Maličké rostliny jsou moderním dekoračním nápadem, potvrzuje designér

Nejpopulárnějšími jsou kaktusy. Jsou krásné a nenáročné na pěstování. Pokud chcete přidat vašemu prostoru jedinečný a moderní dotek, pořízení si kaktusů je i z hlediska pohlcování škodlivého elektrosmogu ta nejlepší volba.

Taburetky Estilofina
Taburetky Estilofina

7. Tapety jsou “in” a vy byste to neměli zmeškat

Tapeta na ozdobu interiérů se ve světě používá již mnoho generací. Styl tapet se však samozřejmě vyvíjí. A i místo. Co tak použít tapetu za pohovkou, za čelem postele, nebo ke vašemu krbu?

Zdroj: Feathr
Zdroj: Feathr

8. Oslavujte ve společných prostorách vašeho domu

Klíčový je výběr úžasného moderního jídelního stolu nebo oslnivého koberečku, anebo jedinečného moderního gauče – to vše do otevřených prostorů nám radí interiérový designér.

Jedálenský stôl Bily výber dizajnéra
Jídelní stůl Bily černý 170 cm

9. Industriální styl cihel, které vypadají jako kameny!

Když se mluví o moderních dekoračních nápadech, cihly jsou jedním z nejvíce používaných materiálů dnešní doby. Objevují se v přirozených tvarech, bez jakýchkoliv procesů dokončení. Abyste prostřednictvím cihel dosáhli dokonalý vzhled, zaměřte se na dekor v industriálním stylu.

Dizajnér zvolí zaujímavý doplnok
Zdroj: Home Interiors

10. Postel jako centrum vašeho prostoru, radí zkušení designér

My všichni stále sníme o pokoji, kterou vidíme na titulních stranách moderních časopisů o bydlení. Ale jak toho dosáhnout? Použít podobné textilie v posteli by mohlo být dobrým začátkem. A i lehké záclony, deky nebo textilní doplňky vytvoří dojem klidného domova. Měli byste se určitě pohrát s živými barvami a míchanými vzory. Nezapomeňte však, že toto je váš soukromý vesmír a pokud je ve vašem domě prostor, při kterém můžete být odvážný, tak tento prostor je ložnicí. A nejlepší na tom je, že ve vaší ložnici nemusí být vše v stejné barvy. Můžete – a měli byste se pohrát se zářivými barvami a různými vzory!

Dizajnová posteľ Laney, ktorú by vybral dobrý dizajnér
Designová postel Laney

Zajímavost na závěr:

Kelly Hoppen, světová britská designérka, kterou proslavil jednoduchý, ale bohatý styl. Kellyn styl se zakládá na jemně koordinovaném splynutí ve smyslu přepychového střetu východu se západem; čistých liniích a neutrálních tónech doplněných okouzlujícím teplem a bohatostí stylů. Kellyn rukopis najdete v návrzích soukromých klientů, jakými jsou apartmány, domy a jachty, ale podniká také v oblasti komerčních designérských projektů určených pro hotely, restaurace, kancelářské prostory a interiéry v letadlech.

Pojďme se nyní společně podívat na různé způsoby, jak použít vzory a doplňky a jak přinést do vašeho obývacího pokoje více tepla, dimenze, zvláštnosti i právě prostřednictvím vzorů a zároveň tak všechny vaše pokoje zútulnit. Více vám prozradíme v dalším článku zde.

Tags : dekoracedesignfarba rokuinteriernabytek